kızlar eşim üç aydır ereksiyon olamıyor ben çocuk istiyorum yardım edin

fen_ci

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
227
4
296
Düzce
yardımınıza çok ihtiyacım var 3 aydır hiç ilişkiye girmedik korkuyo erkenden uyuyor yardım edin bildiğniz kür falan varmı çok istekli davranmak istemiyorum çünkü başarısız olup kafasına takmasınıda istemiyorum çok seviyorum onu biliyorum çok üzülüyo ama ne yapabilirim yardımmmmmmm

Valla bence doğruu doktora... Ama eğer geçici olduğunu veya psikolojik olduğunu düşünüyorsan birazcık zaman ver ona sen de sabırlı ol bir hanımefendiye de bu yakışır. Ayrıcaa bir avuç fındık iyi geliobayanssulusmile

eşinle sebeplerini onuşun bence ve bunu bir mecburiyet gibi görmeden eğlenceli şekilde tekrar deneyin,eğer yine olmazsa bence doktora gidin.

Cnm normal olmadıĞını sende bılıyosun
ya psıkolojık yada fızıksel bır sorundan olabılır
daha Öncelerı nasıldı pekı
yada aılesınde bÖyle sorunu olan varmıdır acaba
erkekte soya Çekım Çok Önemlı

yardımınıza çok ihtiyacım var 3 aydır hiç ilişkiye girmedik korkuyo erkenden uyuyor yardım edin bildiğniz kür falan varmı çok istekli davranmak istemiyorum çünkü başarısız olup kafasına takmasınıda istemiyorum çok seviyorum onu biliyorum çok üzülüyo ama ne yapabilirim yardımmmmmmm
Canım merhaba. Merak ettim son durum nedir? Seni rahatlatırmı bilmem ama benim yakın arkadaşımın eşinde aynı sorun olmuştu ve yaklaşık 6 ay sürmüştü ve biranda düzelmişti. Arkadaşım eşinin sıkıntıları olduğunu söylemişti. psikolojiktir büyük olasılıkla eşininkide. Düzelir üzerine gitmezsen. Onu çok sevdiğini ona daha fazla hissettirmeye çalış. Korkup erken uyuduğunda ona sarılıp uyu. Hep böyle olsa bile onu hep seveceğini anlamasını sağla. Kendini yetersiz hissederse daha da kötüye gidebilir. Sen bebek istiyosun anlıyorum ama eşini de düşün. Onun için çok çok daha zor. Biliyosun erkekler için çok önemlidir cinsel iktidar. Ona kendini herzamankinden daha değerli hissettirmelisin. Bunlar benim fikirlerim ama dene işe yarayacağını düşünüyorum. Acil şifalar dilerim.

bence eşine keçiboynuzu yedir pekmezini içir

çaktırmadan süte falan karıştır

süper işe yarıyor diye okumuştum ben hem spermleri kuvvetleniyor

bence konuşun hal edn kendi kendinizi tedavi edin:bbo:

Çok tŞk ederım kızlar yoĞun ÇalıŞıyo bır kaÇ kez denemede baŞarısız oldu yıkıldı ben Çocuk dıye baŞını yemıyorum hatta bahsını bıle aÇmıyorum ama kendı aÇıyo bÖle gıderse bızım ÇocuĞumuz olmaz senın yÜzÜne bakamam dıyo olmazsa bu ay doktora gıtcez hayırlısı Çok tŞk ederım kızlar allah hepınızın gÖnlÜne gÖre versın tÜm dıleklerı kabul olsun

Back
X