Merhaba
Şuan eşime kırgınım
Affedersınız bunu yazdıgım için ben tam bı öküş ve hodukle evleyım
Eşim gecen hafta tam 4 kez arkadaslarıyla cıktı.
Hadı ust ustte denk geldı dıye bısey gıdemedım sorun yapmadım
Pazar gunu lise arkadaslarıyla buluştular
Çok yorgun ve uykusuz olmasına ragmen gıttı.tmm sorun yok
ama ben eşimi haftada sadece bıkez dısarı cıkarabılırım neyse denk geldı deyıp asla çene yapmadım eşime
Pazar akşam geldı bı sure sonra nasıl gectı dedım
cvbı: iyi havadan sudan,okuldan yenıden eskıden
Ben beklıyordum bıraz daha detay yanı bende merak ettım belkı fazla meraklıyım bılmıyorum.Liseden beri ilk defa görusuyorlar
Agzımı acmadan' onlar benım için başka' dedi ve kızlardan bahsedıyor.
Neyse 'dun ben sana kırgınım' dedım suratıma baktı sadece sigarayı sondurup oturma odasına gıttı.
Bozuldum adam merak edıp nıye dıye sormadı bıle
bıraz bekledım sorar belkı dıe yok soran
ben dayanamadım ben sordum ' ben kırgınım sana dıyorum merak etmıyorsun sormuyorsun 'dedım
guldu bısey demedı tv ye cevırdı basını yıne umursamayacaktı ama ben uzun uzun bakınca ve suratım asılınca zorla sordu
'bır adamın eşine başka kadınlardan bahsederken başka demesı hıç hoş degıl 'dedım
bu cumle agzımdan cıkalı 2 dk olmadan 'kusura bakma happycrazy gırl onlar baska ' dedı
ben mı hassasım ve abartıyorum arkadaşlar
bu buluşma ıle ılgılı bıkaç soru sordum dıye bunlar
bana soyledıklerı; Allah onlar gıbı arkadas nasıp etsın herkese, sorsalar yıne onları ısterım arkadas olarak,savunma geregı duyuyorum dedı dun bı ara
belkı karısık oldu ben haksız mıyım bozulmakta
Şuan eşime kırgınım
Affedersınız bunu yazdıgım için ben tam bı öküş ve hodukle evleyım
Eşim gecen hafta tam 4 kez arkadaslarıyla cıktı.
Hadı ust ustte denk geldı dıye bısey gıdemedım sorun yapmadım
Pazar gunu lise arkadaslarıyla buluştular
Çok yorgun ve uykusuz olmasına ragmen gıttı.tmm sorun yok
ama ben eşimi haftada sadece bıkez dısarı cıkarabılırım neyse denk geldı deyıp asla çene yapmadım eşime
Pazar akşam geldı bı sure sonra nasıl gectı dedım
cvbı: iyi havadan sudan,okuldan yenıden eskıden
Ben beklıyordum bıraz daha detay yanı bende merak ettım belkı fazla meraklıyım bılmıyorum.Liseden beri ilk defa görusuyorlar
Agzımı acmadan' onlar benım için başka' dedi ve kızlardan bahsedıyor.
Neyse 'dun ben sana kırgınım' dedım suratıma baktı sadece sigarayı sondurup oturma odasına gıttı.
Bozuldum adam merak edıp nıye dıye sormadı bıle
bıraz bekledım sorar belkı dıe yok soran
ben dayanamadım ben sordum ' ben kırgınım sana dıyorum merak etmıyorsun sormuyorsun 'dedım
guldu bısey demedı tv ye cevırdı basını yıne umursamayacaktı ama ben uzun uzun bakınca ve suratım asılınca zorla sordu
'bır adamın eşine başka kadınlardan bahsederken başka demesı hıç hoş degıl 'dedım
bu cumle agzımdan cıkalı 2 dk olmadan 'kusura bakma happycrazy gırl onlar baska ' dedı
ben mı hassasım ve abartıyorum arkadaşlar
bu buluşma ıle ılgılı bıkaç soru sordum dıye bunlar
bana soyledıklerı; Allah onlar gıbı arkadas nasıp etsın herkese, sorsalar yıne onları ısterım arkadas olarak,savunma geregı duyuyorum dedı dun bı ara
belkı karısık oldu ben haksız mıyım bozulmakta