Kızlar eşimin memleketine gideceğiz ve görümcemle aram bozuk...Nasıl davranmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Eşimin kuzeninin düğünü var oraya geçicez 4 gün falan kalıcaz.Ben tabi onların evinde misafir olduğum için kasılıcam.Bana yine laf sokulacak ters bakılacak ve ben diken üstünde olucam.Benim evim olsaydı ben de onun gibi rahat olabilirdim.Eşim ise dünyadan bir haber olacak kardeşine nasıl önem verdiğini göstermeye çalışacak ve ben yalnız hissedicem.Görümcemin dedikleri aklıma gelicek iyice canım sıkılacak...Bayramda aradı bayramımı kutladı ben hemen tamam canım sağ ol canıma dönüverdim o kadar sinirlendim ki kendime sonradan hemen kanıyorsun diye.Sonra eşimi aradı yengemi aradım amaaaaannn nereye kadar dedim küs küs aradan çıkıversin dedim boşver dedi.Eşim de tşk etti aradığı için.Ama amaann arayım dedim dedikten sonra beni takmıyormuş gibi bu sefer tekrar canım sıkıldı.Acaba bu takmamyı ben nasıl başarabilirim neden bu kadar takıyorum kafama neden sevilmek istiyorum anlamıyorum.Keşke moralim bozukken gülebilsem takılmayabilsem ama öyle değilim içime dert edip üzülücem biliyorum.Sonra suratı asık dicekler.Ve eminim kayınvalidem git görümcenle ilgilen o küçük gönlünü yap der eminim buna.
Ve dipnot olarak bir şey sorabilir miyim?Biz altınlarımızı sattık sadece kaburga bileziğim var.Onu neyle kombin edebilirim.Yani illa altın kolye küpe mi almam gerekir.Şuan biraz borçlarımız var ev aldık.Teşekkürler.

İmitasyon altınlar ne güne duruyor :KK70:
Altın küpe değil kemer bile alabilirsiniz.
Bence kurmayın, akışına bırakın, relaks olun.
Diğer türlüsü sizi germekten ve ortam geriyor diye suçlanmaktan başka işe yaramaz.

İmitasyon reşat altın alayım diyorum ama küpeyi nasıl uydurcam mesela bilemedim.Tecrübesizim bu konularda.
İşte ben neden relaks bir insan olamıyorum neden gözümde bu kadar büyütüyorum insanları bilmiyorum

kendinizden küçük birini kale almayın
hatta bence canım falan demeniz çok iyi olmuş, onu takmadığınızı düşünür böylelikle
belki de o da bi tavır bekliyordu siz böyle hemen canım diyince "aa bu da beni hiç takmamış" gibi hissetti ondan "aradan çıkıversin"e döndürdü muhabbeti.
İnsanları en sinir eden şey "onları takmamanız umursamamanızdır" bunu aklınızdan çıkartmayın.
memleketinizde de kimseyle münakaşaya girmeyin "he" deyip geçiştirin.

Ee aramış konusmusunuz küs değilsiniz normal seviyede konuşun görüşün bitsin alt tarafı dört gün.
Bu kadar stres yapma canim

İşte o normal seviyeyle kalmıyor.Mesela kahvaltı hazırlıyoruz şöyle yapalım diye ters bir müdahalede bulunuyor.Ya da ortamda laf sokuyor.Ben saf salak kalıyorum kendimi yalnız ve rahatsız hissediyorum.

Olmamış ihtimaller üzerine düşünüp kendinizi kurarak giderseniz ki şu an öyle yapıyorsunuz o enerjiyi yayacaksınız ve sorun çıkacak. Bu kadar üzerine düşünmeye gerek var mı? Bunun bir ortası yok mu? Ya küssünüz ya canım cicim modundasınız.
Biraz mesafe koyun, laf da söyletmeyin kendinize. Ya da sonradan içinize atmayın. Kimse sizi sevmek zorunda da değil. Bu zaafınızı öğrenirlerse kendinizi sevdirmek için daha çok bedel ödersiniz. İstedikleri olmayınca sevmeyiverirler, siz de vay benim emeklerim diye çok kafayı döversiniz.

Eşimin kız kardeşi de benimle konuşmuyor şuan,benden 10 yaş küçük, 15 gün sonra eşimden 3 -4 gün önce eşimin memleketine gidicem eşim sonra gelecek ve 15 gün kalacağız orada. Görümcem aklıma bile gelmiyor inanın. Bana nasil davranırsa öyle davranırım en fazla. Moralimi bozup bir tarafta oturacak yaşı çoktan geçtim.

Siz niye bu kadar dert ediyorsunuz acaba 4 gün altı üstü rahat olun, buz gibide durmayın aşırı samimi de olmayın.

Son düzenleme:
İşte o normal seviyeyle kalmıyor.Mesela kahvaltı hazırlıyoruz şöyle yapalım diye ters bir müdahalede bulunuyor.Ya da ortamda laf sokuyor.Ben saf salak kalıyorum kendimi yalnız ve rahatsız hissediyorum.
Hiç terslenme sonuçta orda misafirsin tmm canım de geç gitsin tartışmaya girme bence.

kendinizden küçük birini kale almayın
hatta bence canım falan demeniz çok iyi olmuş, onu takmadığınızı düşünür böylelikle
belki de o da bi tavır bekliyordu siz böyle hemen canım diyince "aa bu da beni hiç takmamış" gibi hissetti ondan "aradan çıkıversin"e döndürdü muhabbeti.
İnsanları en sinir eden şey "onları takmamanız umursamamanızdır" bunu aklınızdan çıkartmayın.
memleketinizde de kimseyle münakaşaya girmeyin "he" deyip geçiştirin.

Yok canım öyle rahat ki abime söylersin beni arasın diye hala bana dikte veriyor telefonda.Ben böyle kalakalıyorum.Ben de bu rahatlıktan istiyorum.Ona bu rahatlık kendisinden mi geliyor abisinden mi bilemedim.Abisinin ona kıyamayacağını bildiğinden mi desem 3 ay görüşmediler bilmiyorum

Eşimin kız kardeşi de benimle konuşmuyor şuan,benden 10 yaş küçük, 15 gün sonra eşimden 3 -4 gün önce eşimin memleketine gidicem eşim sonra gelecek ve 15 gün kalacağız orada. Görümcem aklıma bile gelmiyor inanın. Bana nasil davranırsa öyle davranırım en fazla.

Siz niye bu kadar dert ediyorsunuz acaba 4 gün altı üstü rahat olun, buz gibide durmayın aşırı samimi de olmayın.

Ya sizi buldum bırakmak istemiyorum şuan.Sonuçta onların evinde oluyorsunuz nasıl rahat ediyorsunuz.Mesela yemek yerken o konuşunca siz susuyor musunuz göz teması kurmuyor musunuz?Benim görümcem yalnız cok cazgır yani ailesine bile kök söktürüyor

Eşimin kuzeninin düğünü var oraya geçicez 4 gün falan kalıcaz.Ben tabi onların evinde misafir olduğum için kasılıcam.Bana yine laf sokulacak ters bakılacak ve ben diken üstünde olucam.Benim evim olsaydı ben de onun gibi rahat olabilirdim.Eşim ise dünyadan bir haber olacak kardeşine nasıl önem verdiğini göstermeye çalışacak ve ben yalnız hissedicem.Görümcemin dedikleri aklıma gelicek iyice canım sıkılacak...Bayramda aradı bayramımı kutladı ben hemen tamam canım sağ ol canıma dönüverdim o kadar sinirlendim ki kendime sonradan hemen kanıyorsun diye.Sonra eşimi aradı yengemi aradım amaaaaannn nereye kadar dedim küs küs aradan çıkıversin dedim boşver dedi.Eşim de tşk etti aradığı için.Ama amaann arayım dedim dedikten sonra beni takmıyormuş gibi bu sefer tekrar canım sıkıldı.Acaba bu takmamyı ben nasıl başarabilirim neden bu kadar takıyorum kafama neden sevilmek istiyorum anlamıyorum.Keşke moralim bozukken gülebilsem takılmayabilsem ama öyle değilim içime dert edip üzülücem biliyorum.Sonra suratı asık dicekler.Ve eminim kayınvalidem git görümcenle ilgilen o küçük gönlünü yap der eminim buna.
Ve dipnot olarak bir şey sorabilir miyim?Biz altınlarımızı sattık sadece kaburga bileziğim var.Onu neyle kombin edebilirim.Yani illa altın kolye küpe mi almam gerekir.Şuan biraz borçlarımız var ev aldık.Teşekkürler.
Merhaba çok güzel videolar var. Link yasak mı bilmiyorum. Arama motorunda değersizlik duygusu yazın videolarda arayın. Mutlaka izleyin, bana çok iyi geldi. Beni neden sevmiyor diye düşünmüyorum artık. Ben çok özelim kendimi çok seviyorum diyorum. Hala üzüldüğüm oluyor ama % 70 aştım.

Olmamış ihtimaller üzerine düşünüp kendinizi kurarak giderseniz ki şu an öyle yapıyorsunuz o enerjiyi yayacaksınız ve sorun çıkacak. Bu kadar üzerine düşünmeye gerek var mı? Bunun bir ortası yok mu? Ya küssünüz ya canım cicim modundasınız.
Biraz mesafe koyun, laf da söyletmeyin kendinize. Ya da sonradan içinize atmayın. Kimse sizi sevmek zorunda da değil. Bu zaafınızı öğrenirlerse kendinizi sevdirmek için daha çok bedel ödersiniz. İstedikleri olmayınca sevmeyiverirler, siz de vay benim emeklerim diye çok kafayı döversiniz.

Ben niye böyleyim neden bu kadar takılıyorum bilmiyorum.Eşim kapı gibi arkamda duracak olsa sevgisini göstercek olsa kol kanat gerecek olsa belki takılmam.Ama o da kardeşi kıskanmasın diye kendini ispatlama çabasında o zaman kardeşi dhaa da tepeme çıkıyor yüz bulup

Ya sizi buldum bırakmak istemiyorum şuan.Sonuçta onların evinde oluyorsunuz nasıl rahat ediyorsunuz.Mesela yemek yerken o konuşunca siz susuyor musunuz göz teması kurmuyor musunuz?Benim görümcem yalnız cok cazgır yani ailesine bile kök söktürüyor
Bu kadar düşünmeye gerek yok. Benim de küs olduğum aile yakını var. Aramıyorum o da aramıyor. Bir araya geldiğimizde öpüyorum, hiçbirşey yok gibi sohbet ediyorum. O da öyle yapıyor. Sonra yine konuşmuyoruz.

Merhaba çok güzel videolar var. Link yasak mı bilmiyorum. Arama motorunda değersizlik duygusu yazın videolarda arayın. Mutlaka izleyin, bana çok iyi geldi. Beni neden sevmiyor diye düşünmüyorum artık. Ben çok özelim kendimi çok seviyorum diyorum. Hala üzüldüğüm oluyor ama % 70 aştım.

Teşekkür ederim canım izlicem.Annen baban beraber mi?Boşanmaları mı beni böyle yaptı anlamadım ki

Bence sen ne kadar sevilmek için çabalarsan o kadar itici olursun.
Kaçan kovalanır mantığı.
Gerçekten takmamayı öğrendiğinde mutlu olacaksın kimbilir belki de onlar kendini sevdirmek için uğraşacaklar. Ama bunun için çok yol yürümen gerek. Belli ki herkes beni sevsin,ben çok sevilen biri olmalıyım mantığındasın. İnsanlar seni sevseler ne olacak sevmeseler ne olacak,kazancın ya da kaybın nedir yani?

Yok benim görümcem öyle cazgır bir karakterde değil.

Ama konuşursa göz teması da kuruyorum, beni ilgilendiren bu durum varsa cevapta veriyorum. Yıllardır bana karşı mesafeli bir sebepten ötürü zaten, geçen seneden beridir de hiç konuşmuyor. Ama ben hem yaşının küçüklüğü hemde eşimden ötürü aramızda saygısızlık boyutunda da birşey olmadığı için hiç takılmıyorum mesafesine yada benimle konuşmamasına. Kendisi bilir nihayetinde.
Aynı evin içinde küs halde ilk defa bulunacağız elbette diyalog da kuracağız ama derecesini o belirleyecek çünkü konuşmayan o.

Sizin görümceniz cazgır bir karakterdeyse ve siz bunu değiştiremeyeceğinize göre , mesafeli ama donuk ve suratı asık durmayacak şekilde bir hal takının. Surat asıp bir köşeye oturup görümcenizi bu kadar takmayin gerçekten. Hepi topu dört gün.

Back
X