- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Eşimin kuzeninin düğünü var oraya geçicez 4 gün falan kalıcaz.Ben tabi onların evinde misafir olduğum için kasılıcam.Bana yine laf sokulacak ters bakılacak ve ben diken üstünde olucam.Benim evim olsaydı ben de onun gibi rahat olabilirdim.Eşim ise dünyadan bir haber olacak kardeşine nasıl önem verdiğini göstermeye çalışacak ve ben yalnız hissedicem.Görümcemin dedikleri aklıma gelicek iyice canım sıkılacak...Bayramda aradı bayramımı kutladı ben hemen tamam canım sağ ol canıma dönüverdim o kadar sinirlendim ki kendime sonradan hemen kanıyorsun diye.Sonra eşimi aradı yengemi aradım amaaaaannn nereye kadar dedim küs küs aradan çıkıversin dedim boşver dedi.Eşim de tşk etti aradığı için.Ama amaann arayım dedim dedikten sonra beni takmıyormuş gibi bu sefer tekrar canım sıkıldı.Acaba bu takmamyı ben nasıl başarabilirim neden bu kadar takıyorum kafama neden sevilmek istiyorum anlamıyorum.Keşke moralim bozukken gülebilsem takılmayabilsem ama öyle değilim içime dert edip üzülücem biliyorum.Sonra suratı asık dicekler.Ve eminim kayınvalidem git görümcenle ilgilen o küçük gönlünü yap der eminim buna.
Ve dipnot olarak bir şey sorabilir miyim?Biz altınlarımızı sattık sadece kaburga bileziğim var.Onu neyle kombin edebilirim.Yani illa altın kolye küpe mi almam gerekir.Şuan biraz borçlarımız var ev aldık.Teşekkürler.
Ve dipnot olarak bir şey sorabilir miyim?Biz altınlarımızı sattık sadece kaburga bileziğim var.Onu neyle kombin edebilirim.Yani illa altın kolye küpe mi almam gerekir.Şuan biraz borçlarımız var ev aldık.Teşekkürler.