Kızlar eşimin yaptığı lütfen yorum yapın

Evet mutfaktaki bu tür şeylere aşırı takıntılıyım ev içinde öyle eşimin de dikkat etmesi lazım
Kuzum cocuk falan yoruluyorsunuz haklisiniz zaten temizlik hepimiz severiz ama gece uyandirmak olmaz zamanla kendinizden sogutursunuz .Benim annem sizin gibi her seye takintili bazen gece temizlik yapar ,hali katlansa delirir,yer degisikligi falan yapsam bittim ben o derece kii ben cocuguyum acimaz . Gelse hemen bir doktora goturecegim cunku bence bu davranislar normal degil(ekmek olayi icin demiyorum genelde oyleymissiniz ya)bir hekime gorunun bunun ilaclari var ,yontemleri var yine temiz ama yipranmamis bir insan olursunuz sizede yazik

Eşinizi kavga dövüş uyandırmaniz ne denli etkili oldu bilmiyorum ama ekmek kırıntıları lavabo içine dökülmez onlar giderden lağama karışıyor yazık nimet. Bunu eşinize öğretirseniz daha rahat edersiniz. Öyle suyu açtım gitti olmuyor yani nimet bu lütfen hassas olalım.
Ay sanki çöpe atılanlar çok temiz ve farklı yerlere gidiyor. Bu ekmek kırıntısını sofra bezini balkondan silkeleme lavaboya dökme napalim biz bunları (balkona silkeleyip süpürün hiç demeyin o da pis bir görüntü ve herkesin bununla uğraşacak zamanı olmayabilir)

Çok yorulmasanız bu kadar patlamazsınız, bir işin ucundan tutmazsa bir kırıntı için bile çıldırma noktasına gelirsiniz. Paralamayın kendinizi bu kadar kıymeti olmaz.

abartmıssınız diyenler kadın dolmuş iyice adamın aklını kullanmamasından evi otel gibi kullanıp yiyip içip yatmasından ki böyle ufak bişeye patlamış. ayrınca ufakta değil böcek olur hep :D

Oldu olacak bayıl feriha. Ekmek kırıntısı ayyy.
Ben de sinirlenirdim. Olay ekmek kırıntısı değil. Benim yorulmama emek vermeme değer vermemesi. Sabahtan akşama hatta gece bile bebeğe tek baksam ve onca yorgunluğuma rağmen temizlediğim yere böyle yapıp bıraksa sinirlendiğim şey beni düşünmemesi olur

Küçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Ay bunu da sorun etmeyin 🙃

amann onu lavaboya çırpmaya üşenip o şekilde bırakıp gidenler var, bence siz hassas bir dönemdesiniz olur böyle şeyler deyip keyfinize bakın büyütmeyin

Küçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Seninki silkelemis gene bide bunun yediği tabağı bırakan cinsten olan kütük versiyonları var🙄

Ay sanki çöpe atılanlar çok temiz ve farklı yerlere gidiyor. Bu ekmek kırıntısını sofra bezini balkondan silkeleme lavaboya dökme napalim biz bunları (balkona silkeleyip süpürün hiç demeyin o da pis bir görüntü ve herkesin bununla uğraşacak zamanı olmayabilir)
En azından lagam a gidip o pislik ile karışmıyor dimi?
Ben kuslara veriyorum . Siz bilirsiniz ben vicdanen rahatsız olurum lavaboya dökünce yazık. Size kalmış ne yapacağıniz tabi

Evlendiğinizden beri böyleymiş neden değişsin ki? Baştan çizecektiniz çizgiyi. Biri beni lavabodaki kırıntı için uyandırsa çok fena söver döner bir tarafımı uyurdum yine

Ben de sinirlenirdim. Olay ekmek kırıntısı değil. Benim yorulmama emek vermeme değer vermemesi. Sabahtan akşama hatta gece bile bebeğe tek baksam ve onca yorgunluğuma rağmen temizlediğim yere böyle yapıp bıraksa sinirlendiğim şey beni düşünmemesi olur
Sinirlenmesi cok normal ve hem bebekli hem de calısan bi kadın olmak başlıbaşına zor bi iş ben buna birsey demedım ki. Ama bu mesele için uykudan uyandırılıp kimse azarlanmamalı sabah konusulup halledilmesi düşüncesindeyim.

En azından lavaboya silkelemiş yada yerlerde olsaydı yada masanın üzerinde bardağı çalkalasan gene gider suyla. Abartmışsın

ev işleri ve bebek çalışmanın yanında hiçbir şey değil bunu yıllarca gördüm gözlemledim. Hadi sizi çok yoruyor ve bazı konularda eşinizi uyarmak istiyorsunuz. Bunu niye gece uyandırıp yapıyorsunuz valla çekilir şey değil

Bence ekmek kırıntısı son radde olmus ama sacma bir yerde patlamissiniz biriktirip ben de yapabilirdim aynisini bir sey diyemiyorum
Bu arada asiri titiz olmak çocuklu biri icin zor

Nefret ediyorum sizin gibi insanlardan. Mesela o kadar temizlemeseniz, bu kadar emeklerim emeklerim diye aglamazsiniz. Bu nasil fikir?? El kadar bebekle "cok titizim" diye yasayarak kendinize en byuk zarari siz veriyorsunuz. Keyfiniz bilir. Allah esinize yardim etsin

Benim eşim bunun için beni uyandırsa tepki veririm
Uyanıkken lavaboya döktüğün kırıntılara su Tatar mısın diyip ona yaptırabilirsiniz

Back
X