Kızlar eşimin yaptığı lütfen yorum yapın

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
38
Küçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis

Uyandırmak için yeterli bir sebep size göre demek ki. Başka sorunlarda var bence bu kadar büyüttüğünüze göre dolmuşsunuz

Muhtemelen bebek iş ev sizi yoruyor. Yoksa bu nedenle kimse uyandırılmaz. Sabah sakince konuşun yoruluyorum lütfen sende üzerine düşenleri yap yoksa vücudum kaldırmıyor artık deyin yapmazsa işten çıkmakla tehdit edin para gitsin istemez sanırım bu ekonomi de yardım eder inşallah

Küçük bebeğim sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum mutfağı temizleyip yattım geve bebeğe mama yedirmek için bi kalktım eşim ekmek yemiş lavaboya poşetteki kırıntıları silkelemiş aşırı sinirlendim yA bir demiyor bu kadar sabah yediden yatana kadar oturmuyor şuraya su tutayım diye kaldırdım bir sürü şey söyledim evliliğin başından beri böyle ama ben aşırı titizim eşim de pis
Regl tarihiniz yakın mı mesela yarın?

Back
X