Erkek İnfertilitesi Kızlar eşinin sperm sorunundan dolayı hamile kalamayanlar ne kullandıda hamile kaldı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Proceed plus

öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

Proceed plus

öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

canım bebeğin hayırla doğsun inşallah sağ salim..
benim eşimdede sperm sayı ve hareketsizlik var.. ben o kutuyu alabilirm istanbulda anadolu yakasındayım yakınsan gelip alırım yoksa hesabına havale yapıp aldırabilirim. ama tavsiye edermisin onu öğrenmek isterim senden..

:KK64: ben de denesem mi acaba. bizim de sperm sayımız düşük. çok da pahalı yahu :KK43:
içinde 30 tane var canım biz o kadar kürden sonra doktor tavsiyesiyle denedik ..biz 134 tl almıştık tek kutusunu istiyorsan 100 tl karşılığında size yollayabilirim kargo ücreti benden olacak şekilde.İnşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

hacim 3.6
ph:7.9
lokosit::1
sperms konsantrasyonu:5.2
toplam hareketli:46
ileri hareketli :25
yerinde hareket :21
hareketsiz :54
who:5
hareketli sperms konst:2.4
ileri sperms kont:1.3
morf. normal sperm:1.0
arkadaşlar bunlar ne demek doktor antibiyotik verdi açıklama bile yapmadı nedir bu y

Proceed plus

yav proced yazılınca ben preeced den bahsediliyo sandım. biz bu proxeed plus tan 3 kutu kullandık bi işe yaramadı

Merhabalar,

Bizde 2 tüp denemesinden sonra 3.ye başlayacağız. Bu zamana kadar denemediğimiz kalmadı.
Proxeed sayıyı yükseltti ama hareketsiz olarak yükseldi.
Çakşır kökü suyu ileri hareketlimizi %2 yaptı hep %0 dı.
Keçi boynuzu kürü de denedik.
Şuan da tüp tedavisine 1,5 ay var. Eşim 1 aydır GNC den Quenzyme Q10 ve L-arginine kullanıyor. Sabahları aç karına keçi boynuzu özü içiyor 1 yemek kaşığı. Fındık,fıstık kuruyemişler her akşam yediriyorum. Bide bir akşam muz bir akşam havuç başlayacağım. (Adam artık isyanda ama yapacak bişey yok 1,5 ay daha dişini sık diyorum) sigara,cola vb. yasak. birde aktarın yaptığı karışım var ondan yediriyorum her akşam biraz.Bende GNC den Arginmax Woms aldım günde 1 alıyorum birde folidoce günde 1.Yani ben elimden gelen herşeyi yapıyorum takdir i ilahi Rabbimin.

malesef hamiş kalamadık henüz :KK1:

Hayırlısı canım Rabbim nasip edecek ben inanıyorum yaptıklarımız kullandıklarımız vesile olacak inşallah sende böyle düşün. Bizde morfoloji %2 ve baş anomalisi %91 tıbben normal yolla olmaz gibi bişey ama ben her ay olur diye ümit edip bekliyorum çünkü Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok.

Hayırlısı canım Rabbim nasip edecek ben inanıyorum yaptıklarımız kullandıklarımız vesile olacak inşallah sende böyle düşün. Bizde morfoloji %2 ve baş anomalisi %91 tıbben normal yolla olmaz gibi bişey ama ben her ay olur diye ümit edip bekliyorum çünkü Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok.

insallah cnm .. bizim ileri hız % 12 sperm sayımız 116 milyon asılamamda tutmadı :110:

insallah cnm .. bizim ileri hız % 12 sperm sayımız 116 milyon asılamamda tutmadı :110:

bizim ileri hız %2 oldu zar zor oda şuan ne durumda bilmiyorum. Sayıda ml de 8milyon felan canım 2 aşılama,2 tüp (1 taze,1 donmuş)tedavim oldu şimdi 3.tedaviye başlayacağım sıfırdan. Hakkımızda hayırlısı ama eşinin beslenmesine dikkat et

bizim ileri hız %2 oldu zar zor oda şuan ne durumda bilmiyorum. Sayıda ml de 8milyon felan canım 2 aşılama,2 tüp (1 taze,1 donmuş)tedavim oldu şimdi 3.tedaviye başlayacağım sıfırdan. Hakkımızda hayırlısı ama eşinin beslenmesine dikkat et

insallah bizlerinde olur cnm :)

Ben birşey sormak istiyorum ben keçi boynuzunu kaynatırken çakşır parçası atıyorum içine ama biryandan da korkuyorum acaba ikisi birlikte ters etki edermi diye hiç buşekilde yapana rastladınızmı?

bizde proxeed plus,,arginmax men,,keçiboynuzu özü,,evicap,,ve arı sütü bal polen kullanıyoruz sonucu bilmiyorum henuz hamilelik yok.sorun sperm azlığı ve morfoloji 2 tüp denedik olmadı...ama bu proxeedi 1 paket kullanan arkadaş ondan oldugunu sanmıyorum rabbimin taktirine denk gelmiş demekki kullandıgı ay..çünkü sperm çıkışı 74 günde oluyor dedi doktor yani buay başlanan vitaminler ancak 74 gün sonra sonuç veriyomuş bir kutu proxeed se sabah akşam 15 gün yaparki buda proxeed in faydasını göstermez.çünkü 74 gün önceki sperm ile hamile kalmıştır....bizde bir umut proxeedi kullanıyoruz inş.bizde fayda sağlar.

bizde spermlerle uğraşıyoruz.....3 yıl önce varikosel ameliyat oldu sayı hiç düzelmedi hareket %30 lardaydı kötüydü ....
proxed ve nolvadex le 2 ayda sperm sayısı 12 milyona çıktı hareket %60 dı hemde çok şaşırdık çünkü 2 yıl boyunca hiç BİRMİLYONUN üstüne bile çıkmamıştı ...sonra bide pregnly iğne kullandı ...ama maalesef 3 tüp bebek denememizde de başarı elde edemedik
keçiboynuzu da denedik o meşhur aktarların yaptığı karışımıda kullandık nedense tatlı şeyler eşiminde ters tepki yapıyo onları uzun süre kullanamadık ....

genetik test verdi eşim sonuç bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı .....
.demek istiyorum ki yani ilaçlarlar vitaminler sayısını ve hareketini arttırabiliyor ama morfolojiyi düzeltmiyor yada bizde düzeltmedi desem daha doğru olur sanırım..herkeste aynı etkiyi yapıcak diye bişi de yok..

bence rabbimin istediğinde, zamanı gelince hayırlısıyla bizde bebiğimize kavuşacağız....imtihandayız

Back
X