Erkek İnfertilitesi Kızlar eşinin sperm sorunundan dolayı hamile kalamayanlar ne kullandıda hamile kaldı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah bizlere umut olursun.. bencede test yapma bir kaç gün bekle. Bizimde sprwm sayimiz az hata yok denilebilir .. bir tüp bebek denedik olmadı sonra bitkisel kürler vs. kullandik ve bundan 3 ay geçti haftaya test yaptıracak eşim Inşallah güzel sonuçlar alırız. KullandigimizI yazarım ozaman
BEKLEMEK EN İYİSİ AMA NASIL HEYECANLIYIM DAKİKALARI GEÇİREMİYORUM ALLAH YARDIMCIM OLSUN YAZACAM BURAYA SONUCU İNŞ

Burda muhtesem uclu 3 vitamin var onu gördüm kullandi esim keçiboynuzu özü ve e vitaminide kullandi Suan 5 aylik hamileyim ınş Rabbim sizede tum isteyenlerede versin sağlıklı sihhatli
canim esinin spermo kacti bunlri kullanmadan once cunu esimin sperm 1ml 5 milyon onumuz hafta urolojiye gitcek ben napicam bilmiyorum umitsizlil sardi her yerimi

kizlar esimde sperm sayisi 1ml de 5 milyon hareketlilikte sorun yok normal ama sperm sayisi az ben dun ogrendim onumuzdeki hafta urolojiye gtcek esim nasil bi yol izlocekelr napicaklar ben ekci boynuzu kuri uygulucam esime baska napim artarmi bu sayi Allahim dusundukce aklimdan ckmiyoe ben anne olmayi cooook istyorlrum Allah annelikle sinamasin kizlar yardim edin Allah askina bseyelr dyin bna

geçen sene yaptırmıştık düşüktü tam hatırlamıyorum şimdi ümitsizliğe sakın kapılma unutma allahtan ümit kesilmez preseed kullan belki faydası olur herşey sebep sonuçta

canim esinin spermo kacti bunlri kullanmadan once cunu esimin sperm 1ml 5 milyon onumuz hafta urolojiye gitcek ben napicam bilmiyorum umitsizlil sardi her yerimi
hepimiz çok istiyoruz inşallah hepimize nasip eder allah ama preseed kullan bence zaten çocuk istiyoruz diye cinselliğide yaşayamıyoruz cocuk düşünüyoruz sürekli bundan dolayı kuruluk oluyor kuruluk olunca eşin boşalsada zaten sperm sayı ve hareket az yumurtalığa ulaşamadan ölüyorlar spermler bende preseed burdan duydum araştırdım bu ay alıp 2 defa denedim şimbi bekliyorum dsende dene istersen canlı spermlerin yumurtalıga daha çabuk ulaşmasını ve daha fazla canlı kalmasını sağlıyor dene bakalım ne olcakki

Umitsizlige kapilma hiç umudunu kaybedersen herşeyi kaybetmesin demektir benim eşimin Sperm sayısı iyiydi ama hareketlilik yoktu sonra Varikosel ameliyatı oldu tam bir sene sonra hamile kaldım Sperm hareketliliği arttı ameliyattan sonra bazı vitaminler ve keçiboynuzu özü içti keçiboynuzu kürü de içti Sperm sayısını çok arttırıyor deneyin

Bende kk.dan okudum ve 1 aydır kullanıyor esim biz 1 senedir uğraşıyoruz 2 aşılama tutmadı sadece sperm hareketliligi az bu vitaminleri deniyoruz umarım ters tepki vermez bu ay eşim test yaptircak bakalım ne olcak
merhaba bnm eşmnde hareketlilk az ne yaptınız da hamıle kaldınız acaba

Zinco çinko vitamini. Evicap e vitamini. Pharmaton da enerji verici içinde birçok vitaminin olduğu vitamin oda.ilac değil bunlar
sperme iyi gelen şeyler bunlar kısacası. pharmatonda ginseng var çok iyi geliomuş.bu ilaçlarla hamile kalan çok okudum. 1 ayda veya 2 ayda. vitamin sonuçta deneyin bi zarar gelmez bence

cnm sizin varikosel olabilir. ama ümitsizliğe kapılma vitaminlere devam.bide eşin stres mi yaptı verirken örnek o da çok etkiliomuş.beslenme çok önemli ve vitaminler. neler duyup okuyoruz burda ümidini kaybetmee

cnm ultrasonla bakildi varikosel yok byuk ihtimal stresten ev yaptieiyoruz ona acayip stres yapti ben stresten dye umuyorum. . bgun tekrar sperm testi verdi keci biynuzu kurunuyguladim bakalim ise yaradimi sonucu yarin alicaz

Back
X