• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar eşinize bagirmamak için ne yapiyorsunuz

eşime bağırmamak için bişey yapmıyorum...
gayet rahat rahaaat bağırıyorum....

konuna gelinceeee tadına bakmadığı yemek için laf soktu madem haketmiş sert konuşmanı...

Kizlar ,Çok güzel bi gün geçirdik ve eve geldik esim uyudu.ben temizlik yaptım sora yemek yaparken yanıma geldi. hiç olmamış yine yapamadın beceriksiz dedi :KK43: bende tutamadım kendimi çok fazla sert çıktım :KK43: bu yüzden pişmanım simdi

Bir zahmet zıkkımın kökünü yesin artık. Şusu eksik dese olurmuşta, beceriksiz ne demek. Aşçı olarak mı aldı sizi? Resmen hakaret etmiş, bence bırakın o pişman olsun.

genelde cocuguma ve kocama bagırma gıbı huylarım yok

Kizlar ,Çok güzel bi gün geçirdik ve eve geldik esim uyudu.ben temizlik yaptım sora yemek yaparken yanıma geldi. hiç olmamış yine yapamadın beceriksiz dedi :KK43: bende tutamadım kendimi çok fazla sert çıktım :KK43: bu yüzden pişmanım simdi

ben masadan kovardım...becerıksızmış.üsluptan kaybetti..yok bı de bagırmamak ıcın napmalıyım falan...ıyı ettın bacım :KK14:

nıye bagırmıycam canım sinirlendirirse cok rahat bagırıyorum hıc kasamam kendımı :):)

ilk yıllar cıngar çıkarıyorduk karşılıklı
şimdilerde ben olayım o olsun sinirlenince alttan alıyoruz birbirimizi, sessizlik oluyor
ben kendi adıma hala sinirim geçmediyse içimden söyleniyorum dürüstçe değil belki ama arahatlatıyor

ben hiç bir çare bulamadım. antidepresan kullanıyorum. belki o çare olur diyorum :(

Bak sana bagirmak istemiyorum ama boyle boyle soyle soyle diye sinirli sinirli anlatiyorum.

Back
X