Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ,Çok güzel bi gün geçirdik ve eve geldik esim uyudu.ben temizlik yaptım sora yemek yaparken yanıma geldi. hiç olmamış yine yapamadın beceriksiz dedi bende tutamadım kendimi çok fazla sert çıktım bu yüzden pişmanım simdi
Bir zahmet zıkkımın kökünü yesin artık. Şusu eksik dese olurmuşta, beceriksiz ne demek. Aşçı olarak mı aldı sizi? Resmen hakaret etmiş, bence bırakın o pişman olsun.
Kizlar ,Çok güzel bi gün geçirdik ve eve geldik esim uyudu.ben temizlik yaptım sora yemek yaparken yanıma geldi. hiç olmamış yine yapamadın beceriksiz dedi bende tutamadım kendimi çok fazla sert çıktım bu yüzden pişmanım simdi
ilk yıllar cıngar çıkarıyorduk karşılıklı
şimdilerde ben olayım o olsun sinirlenince alttan alıyoruz birbirimizi, sessizlik oluyor
ben kendi adıma hala sinirim geçmediyse içimden söyleniyorum dürüstçe değil belki ama arahatlatıyor