kızlar eşinizin size olan sevgisinı yaptıgı nelerden anlarsınız emin olursunuz

gözlerime bakarken, gözlerinin dolmasından, dünyaya bedel benim için ne aldığı hediyeler ne çiçekler, hiç biri sevdiğimin gözyaşları kadar kıymetli değil.

ha birde ben mutfaktayken yalnız kalmayayım diye elinde bağlamasıyla gelip bana türküler söylemesinden

Bunun bi standartı yok

Her insan farklıdır, sevgisini de farklı ifade eder ya da gösterir..

Kimisi bir bakışı ile anlatır, kimisi bir gül ile eve gelir.. Kimisi de açıkça seni seviyorum der...

Herkes eşinin karakterini bilir ve bir davranışından bile bunu anlar.. Gözlerinden, size daha saygılı, kibar vs. davranmasından ya da elinden geldiğince taleplerinizi karşılamasından anlayabilirsiniz..

Tabi sizin ona nasıl davrandığınız da önemli

Bakışlarından ve davranışlarından anlıyorum;Çalışmamama rağmen bana her yönden yardımcı olmasından bu bana ne kadar değer verdiğini gösterir,(akşamları çayı servis etmesindeniş yerinde çıkan yemek benım sevdiğim yemekse düşünüp bana getirmesinden:)dısarı cıkarken ayakabımın bağını bağlamasından,işten yorgun gelse bile canım ne cektıyse gider alır,gezmek istesem yorgunum olmaz demez,aksam yemek yapmasam niye yapmadın demez,dısarı cıkarken söyle giyin sunu al bunu al demesi)genel anlamda ilgisi,şefkati ve bana verdiği değer,gözlerindeki anlam dolu bakışlardan anlıyabılıyorum

-insan gibi 5 dk. muhabbet edebildiğimiz zaman...
-o çok bilmiş hallerinden kurtulduğu zaman....
-kendisi dışındada birilerinin düşünebildiğini anladığı ve bunu kabul ettiği zaman...
-o koca burnunu kaf dağından indirip biz sıradan insanların arasına karıştığı zaman...
-ben bi sorunumdan bahsederken dinlediği zaman...
-sürekli kendini anlatmaktan ve övmekten vazgeçtiği zaman...
-uyarmama rağmen salak salak işlere girmediği zaman...
-o beyinsiz arkadaşından kurtulduğu zaman...

bakalım valla sabırla bekliyorum değer görmeyi....

burdaki arkadaşlar ne kadar güzel şeyler yazmışlar
Allah mutluluğunuzu daim etsin
benim adam zaten böyle şeyler yapmaz tam bir odunama bundan sonra ağzıyla kuş da tutsa boş sevgisinden asla emin olamam
sebebini biliyorsun canım

7 yıllık evliyim, bu 7 yılda evlilik yıldönümümüzü, doğum günümü, anneler günümü asla ama asla unutmamıştır. (gerçi bu benim için sevgi göstergesi değil de eşimin inceliği, ben öyle düşünüyorum, sevgi hediye ile bağlantılı gelmiyor bana.)

Hatta 7 yıldır aldığı çiçeklerin vazosu ile bir dükkan kursam kurulur, en son aldığında çok teşekkür ederim ama çiçeğe çiçek alınmaz dedim (bir daha almasın diye) hemen cevabı yapıştırdı, birbirinize bakın diye aldım aşkım dedi.

Ev işlerinde istediğim her zaman yardım eder, ben üşürsem kendi üstündeki montu çıkartır bana verir, gecenin bir yarısıda olsa canım bişey istedi desem onu bulmadan eve gelmez, ne zaman gezelim desem itiraz etmez, kendine bişey alacaksa banada almadan asla içi rahat etmez. Çok iyi bir babadır.

Fikirlerime saygı duyar.

Market alışverişlerimizi aylık yaparız, sen kızımızı ve yumurtaları al çık, geri kalanı ben taşırım der, kıyamaz bile. :)

Küslük nedir bilmez, ben küssem bile aradan yarım saat geçtikten sonra gelir yanıma sırıtarak eşşeklik yaptım karıcım özür dilerim der, zorla beni güldürür, yoksa içi rahat etmez.

Şimdi kendisi çok uzakalarda 16 aydır Hakkari'de oradan bile yetiyor bize, örneğin arabanın lastikleri değişecek olur (kışlık - yazlık) taa oralardan yeter bize, buradan birilerini bulur alıp değiştirtir.

16 Aydır her sabah mutlaka aynı saatte bizi uyandırır.

Hatta en son öğlen yemeğinde hamburger menü göndermiş bana, hemde taaaa Hakkari'den sipariş vermiş.

Hem yazdım bunları hemde güldüm, daha anlatsam ohoooo iş yerindeki arkadaşlar kafa buluyorlar, ulan ne alem kocan var, Hakkariden bile yetiyor biz bıktık sana gelen kargolardan, hediyelerden o bıkmadı almaktan göndermekten derler.

Utandığım için öğlen gelen yemeğide eşim göndermiş diyemedim.

Son düzenleme:
benim eşim öyle her dakika sevgisini belli etmez.çok çabuk sinirlenir.gözü birşey görmez.ama bazen öyle bir sarılır ki saatlerce gözümün içine bakar beni sevdiğini güzel sözlerle söyler ama ben o sözler olmasa da gözünden nasıl sevdiğini anlarım zaten.sinirlendiğinde tam sinirlenir ama duygusallastıginda da ondan romantik kimse yoktur.ben onu o haliyle çok seviyorum onun da beni sevdiğinden adım gibi eminim :)

benim eşim öyle her dakika sevgisini belli etmez.çok çabuk sinirlenir.gözü birşey görmez.ama bazen öyle bir sarılır ki saatlerce gözümün içine bakar beni sevdiğini güzel sözlerle söyler ama ben o sözler olmasa da gözünden nasıl sevdiğini anlarım zaten.sinirlendiğinde tam sinirlenir ama duygusallastıginda da ondan romantik kimse yoktur.ben onu o haliyle çok seviyorum onun da beni sevdiğinden adım gibi eminim :)

vayyy böyle bi koca eş varmıydı yada erkek :))) çok şanslısın bence allah mutlugunu daim etsinnn

vayyy böyle bi koca eş varmıydı yada erkek :))) çok şanslısın bence allah mutlugunu daim etsinnn

İşte insanlar doyumsuz diye boşa dememişler.

Belkide nankörlük bilemiyorum.

Şimdi belki tepki alacağım ama bende eşime diyorum ki öyle her dediğimi yapma istemiyorum, biraz sert ol, ne biliyim, nasıl anlatsam ki.

Ben bişey ister istemez hemen tamam deme yor beni, bende karşına geçiyim biraz cilve yapıyım, naz yapıyım ne olur aşkım, ne olur hayatım diyim diyorum, sen Allahından belanı mı istiyorsun diyor.

kızlar hepinizin cevaplarınıda gülümseyerek okuyorum hepinizde inşallah hep böyle mutlu olursunuz hep böyle hissedersiniz eşlerinizin sevgisini

işte bu harika bayıldımmmmm
benim eşimde mutfakta bana baglama çalsın isterdim valla DD

işte bu harika bayıldımmmmm
benim eşimde mutfakta bana baglama çalsın isterdim valla DD

ben de en çok buna bayıldım.. ne güzel maşallah. allah hiç bozmasın mutluluğunuzu..... :) keşke benim de burada paylaşabileceğim bir anım tek güzel bir şeyim olabilseydi...

ben de en çok buna bayıldım.. ne güzel maşallah. allah hiç bozmasın mutluluğunuzu..... :) keşke benim de burada paylaşabileceğim bir anım tek güzel bir şeyim olabilseydi...

canım üzülme hayatın bize ne getirecegini bilemiyoruz
mutluyuz derken bir hata birşeyler hayatımızı mafetmeye yetiyor
buda demek oluyor ki
herşey kötü giderken
hayatımızda birden güzel şeylerde gerçekleşebilir
rabbim bir kapıyı kapatır diğerini açarmış canım..

Bakışlarından, gözlerimin icine bakarken icinin gitmesinden , bir de yanağıma içten dokundurdugu öpücüğünden :)

masallah ne guzel yazmissiniz. Burdakileri okuyunca dedimki esim beni hic sevmiyormus bende sayiyim. Benimle biyere gitmekten hic hoslanmaz. Hep arkadaslariyla olmayi tercih eder. Ben zorla gotururum biyerlere. Gun icinde aksam yemegine ne yaptigimi sormak disinda aramaz. Evlendigimden beri birkere cicek almamistir. Cinsel anlamda ben istemedikce bisey olmaz bazen aylarca surebilir. Kustugumuz zaman asla ozurdilemez veya konusmaz ben alttan alirim konusurum. Ev islerinde asla yardim etmez hatta yardim istedigimde disari cikmama engel oluyorsun diye bagirir. Daha bissuru sey sayabilirim.

allah benim karşıma onu çıkardı.beni de onun karşısına.doğru zamanda doğru kişiyle evlendim.bunun için her gün şükrediyorum allaha.gözlerinin içinde kendimi görüyorum hala......9 yıl,flört ve 9 yıldır da evliyiz.16 yılımızı verdik birbirimize,ömrümün kalanı da feda olsun,bir an bile düşünmem.hediye mi?sonsuz sevgisi,saygısı ve herşeyden de önemlisi 2 tane dünya tatlısı evlat verdi bana............daha ne isterim ki?

bız o ıslere evlenmeden once baktık krıtık yaptık sımdı evlıyız
evlendıkten sonra ne gerek var bu anlamsız ankete yada neden gerek var

bız o ıslere evlenmeden once baktık krıtık yaptık sımdı evlıyız
evlendıkten sonra ne gerek var bu anlamsız ankete yada neden gerek var

Her evlilik evlenmeden önceki haliyle devam etmiyor.
Bu yüzden evliliğin belirli dönemlerinde böyle düşünülmesi normal, evliliğin analizi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…