7 yıllık evliyim, bu 7 yılda evlilik yıldönümümüzü, doğum günümü, anneler günümü asla ama asla unutmamıştır. (gerçi bu benim için sevgi göstergesi değil de eşimin inceliği, ben öyle düşünüyorum, sevgi hediye ile bağlantılı gelmiyor bana.)
Hatta 7 yıldır aldığı çiçeklerin vazosu ile bir dükkan kursam kurulur, en son aldığında çok teşekkür ederim ama çiçeğe çiçek alınmaz dedim (bir daha almasın diye) hemen cevabı yapıştırdı, birbirinize bakın diye aldım aşkım dedi.
Ev işlerinde istediğim her zaman yardım eder, ben üşürsem kendi üstündeki montu çıkartır bana verir, gecenin bir yarısıda olsa canım bişey istedi desem onu bulmadan eve gelmez, ne zaman gezelim desem itiraz etmez, kendine bişey alacaksa banada almadan asla içi rahat etmez. Çok iyi bir babadır.
Fikirlerime saygı duyar.
Market alışverişlerimizi aylık yaparız, sen kızımızı ve yumurtaları al çık, geri kalanı ben taşırım der, kıyamaz bile. :)
Küslük nedir bilmez, ben küssem bile aradan yarım saat geçtikten sonra gelir yanıma sırıtarak eşşeklik yaptım karıcım özür dilerim der, zorla beni güldürür, yoksa içi rahat etmez.
Şimdi kendisi çok uzakalarda 16 aydır Hakkari'de oradan bile yetiyor bize, örneğin arabanın lastikleri değişecek olur (kışlık - yazlık) taa oralardan yeter bize, buradan birilerini bulur alıp değiştirtir.
16 Aydır her sabah mutlaka aynı saatte bizi uyandırır.
Hatta en son öğlen yemeğinde hamburger menü göndermiş bana, hemde taaaa Hakkari'den sipariş vermiş.
Hem yazdım bunları hemde güldüm, daha anlatsam ohoooo iş yerindeki arkadaşlar kafa buluyorlar, ulan ne alem kocan var, Hakkariden bile yetiyor biz bıktık sana gelen kargolardan, hediyelerden o bıkmadı almaktan göndermekten derler.
Utandığım için öğlen gelen yemeğide eşim göndermiş diyemedim.
vayyy böyle bi koca eş varmıydı yada erkek :))) çok şanslısın bence allah mutlugunu daim etsinnn
gözlerime bakarken, gözlerinin dolmasından, dünyaya bedel benim için ne aldığı hediyeler ne çiçekler, hiç biri sevdiğimin gözyaşları kadar kıymetli değil.
ha birde ben mutfaktayken yalnız kalmayayım diye elinde bağlamasıyla gelip bana türküler söylemesinden
işte bu harika bayıldımmmmm
benim eşimde mutfakta bana baglama çalsın isterdim vallaDD
ben de en çok buna bayıldım.. ne güzel maşallah. allah hiç bozmasın mutluluğunuzu..... :) keşke benim de burada paylaşabileceğim bir anım tek güzel bir şeyim olabilseydi...
bız o ıslere evlenmeden once baktık krıtık yaptık sımdı evlıyız
evlendıkten sonra ne gerek var bu anlamsız ankete yada neden gerek var
işte bu harika bayıldımmmmm
benim eşimde mutfakta bana baglama çalsın isterdim vallaDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?