- 6 Haziran 2021
- 48
- 5
- 1
- Konu Sahibi ByKugukrdeln
-
Haklısımız sanırım duygusal dönemde olduğum için herşeyi üzerime alınıyorumTarih konusunu bilmiyorum da hikayeyi gereksiz yere alınmışsinız
Sanki ayrılık mevzusu biraz askıda kalmış, bir anlık öfkeyle olanlar olmuş gibi..Yok beni ilgilendiren birşey yoktu ama belki onu mutlu görmem için yapıyordur diye düşündüm. Ayrılma konusunda emin değildi kafası karışıktı bende bu süreçten yorulunca artık bitmek en doğrusu dedim o da bana baya kızdı böyle deyince. Gidip herşeyi sildi ama tarihi bıraktı. O tarihin altında benim yorumum vardı mesela onu sildi ama tarih duruyor yani unutmuş ve görmemesi ne kadar muhtemel bilmiyorum
Evet çok ani oldu ve askıda kaldı. Böyle bitmesi hoş olmadı soru işaretleri içindeyim. Evlilik ile ilgili çekinceleri vardı. O sorumluluğu almak istemiyordu sanırım bilmiyorum kafası orda karışmış. Evlenmeyeceğini belirtti ömür boyu bende peki ozaman dedim. Geçer bu düşüncem belki dedi ama düzelmedi ben çok bekledim ve dediğim gibi yoruldum ve bitirmek en doğrusu dedim. Ama ilişmikimiz çok güzeldi. Saygı ve sevgi cercevesindeydi herşey. Kendisi çok etkilenir herşeyden sanırım yine birşeyden etkilendi ve bu sorumluluğa girmekten kaçındı. Bilmiyorum üzgünüm ve kalbim kırık.Sanki ayrılık mevzusu biraz askıda kalmış, bir anlık öfkeyle olanlar olmuş gibi..
İlişkiniz genel olarak nasıldı? İte kaka ilerleyen bir ilişkiyse daha fazla birbirinizi yormadan ayrılmanız çok daha hayırlısı olmuş.
Eğer dönemsel bir sıkıntıysa bazen ara vermek çiftlerin birbirini anlaması için daha sağlıklı olabiliyor..
Evlilik maddi-manevi külfet, sorumluluk demek. Hazır hissetmiyorsa kendi kararı zorlamanız bir şey değiştirmezdi.. Kardeşinden vs. stalklayıp da beklenti içine girmeyin bence..Evet çok ani oldu ve askıda kaldı. Böyle bitmesi hoş olmadı soru işaretleri içindeyim. Evlilik ile ilgili çekinceleri vardı. O sorumluluğu almak istemiyordu sanırım bilmiyorum kafası orda karışmış. Evlenmeyeceğini belirtti ömür boyu bende peki ozaman dedim. Geçer bu düşüncem belki dedi ama düzelmedi ben çok bekledim ve dediğim gibi yoruldum ve bitirmek en doğrusu dedim. Ama ilişmikimiz çok güzeldi. Saygı ve sevgi cercevesindeydi herşey. Kendisi çok etkilenir herşeyden sanırım yine birşeyden etkilendi ve bu sorumluluğa girmekten kaçındı. Bilmiyorum üzgünüm ve kalbim kırık.
umutlanacak bir şey yok. yok yere kapılmayan. bir adım atacaksa atar zaten. kendinizi
Ama gündemde evlilik yoktu. 2-3 yıl sonra ancak evlenenilirdik ama o bunu ileri sürdü. Bir başkası için terk etmiş olabilir mi diye düşünüyorum şuan. Bunu nasıl anlayabilirimEvlilik maddi-manevi külfet, sorumluluk demek. Hazır hissetmiyorsa kendi kararı zorlamanız bir şey değiştirmezdi.. Kardeşinden vs. stalklayıp da beklenti içine girmeyin bence..
Yaşlarınız kaç?Ama gündemde evlilik yoktu. 2-3 yıl sonra ancak evlenenilirdik ama o bunu ileri sürdü. Bir başkası için terk etmiş olabilir mi diye düşünüyorum şuan. Bunu nasıl anlayabilirim
Ben 27 o 29Yaşlarınız kaç?
Yaşlarınız da küçük değilmiş.Ben 27 o 29
Haklısınız ister istemez insan üzülüyor ve bi umut içinde oluyor işte..Yaşlarınız da küçük değilmiş.
Zaman gösterecek artık bence çok kafanızı yormayın niye terketti, başkası için mi vs diye.. Belli ki o halinden mutlu sizde hayatınıza devam edeceksiniz yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?