Kızlar eski erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor olabilir? Yardım eder misiniz?

ByKugukrdeln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
48
5
1
Kızlar merhaba eski erkek arkadaşımı ben facebooktan sildim paylaşımlarını göremiyorum yani. Kız kardeşi bende ekli. Bu gün onunla beraber hikaye attılar ve ben gördüm kız kardeşinden. Bu davranışı üzerime alınmalı mıyım? Ve aynı zamanda elimi ilk tuttuğu tarihi silmiyor fotoğrafın açıklama kısmından. Unutmuş olabilir diye düşündüm ama girip birlikte olduğumuz fotoları ve yorumları vs silmiş sadece onu bırakmış facebookta. Ama ayrılmak isteyen oydu. Tabi emin değildi ama sonuçta ayrılığı düşünmüştü. Bu davranışlardan anlam çıkarmam doğru mu? Umuda kapılıyorum ister istemez.

Kız kardeşiyle attığı hikayeyi niye üzerinize alınacaksınız nasıl bir hikayeydi ki sizi ilgilendiren, anısı olan bir ortamda falan mıydı anlayamadım?
Niye ayrılmak istediği de önemli bence.. Önemli bir mevzuysa tarihi unutmuş gibi geldi bana, sonuçta diğer tüm fotoları vs. silmiş..

Yok beni ilgilendiren birşey yoktu ama belki onu mutlu görmem için yapıyordur diye düşündüm. Ayrılma konusunda emin değildi kafası karışıktı bende bu süreçten yorulunca artık bitmek en doğrusu dedim o da bana baya kızdı böyle deyince. Gidip herşeyi sildi ama tarihi bıraktı. O tarihin altında benim yorumum vardı mesela onu sildi ama tarih duruyor yani unutmuş ve görmemesi ne kadar muhtemel bilmiyorum

Yok beni ilgilendiren birşey yoktu ama belki onu mutlu görmem için yapıyordur diye düşündüm. Ayrılma konusunda emin değildi kafası karışıktı bende bu süreçten yorulunca artık bitmek en doğrusu dedim o da bana baya kızdı böyle deyince. Gidip herşeyi sildi ama tarihi bıraktı. O tarihin altında benim yorumum vardı mesela onu sildi ama tarih duruyor yani unutmuş ve görmemesi ne kadar muhtemel bilmiyorum
Sanki ayrılık mevzusu biraz askıda kalmış, bir anlık öfkeyle olanlar olmuş gibi..
İlişkiniz genel olarak nasıldı? İte kaka ilerleyen bir ilişkiyse daha fazla birbirinizi yormadan ayrılmanız çok daha hayırlısı olmuş.
Eğer dönemsel bir sıkıntıysa bazen ara vermek çiftlerin birbirini anlaması için daha sağlıklı olabiliyor..

Sanki ayrılık mevzusu biraz askıda kalmış, bir anlık öfkeyle olanlar olmuş gibi..
İlişkiniz genel olarak nasıldı? İte kaka ilerleyen bir ilişkiyse daha fazla birbirinizi yormadan ayrılmanız çok daha hayırlısı olmuş.
Eğer dönemsel bir sıkıntıysa bazen ara vermek çiftlerin birbirini anlaması için daha sağlıklı olabiliyor..
Evet çok ani oldu ve askıda kaldı. Böyle bitmesi hoş olmadı soru işaretleri içindeyim. Evlilik ile ilgili çekinceleri vardı. O sorumluluğu almak istemiyordu sanırım bilmiyorum kafası orda karışmış. Evlenmeyeceğini belirtti ömür boyu bende peki ozaman dedim. Geçer bu düşüncem belki dedi ama düzelmedi ben çok bekledim ve dediğim gibi yoruldum ve bitirmek en doğrusu dedim. Ama ilişmikimiz çok güzeldi. Saygı ve sevgi cercevesindeydi herşey. Kendisi çok etkilenir herşeyden sanırım yine birşeyden etkilendi ve bu sorumluluğa girmekten kaçındı. Bilmiyorum üzgünüm ve kalbim kırık.

Evet çok ani oldu ve askıda kaldı. Böyle bitmesi hoş olmadı soru işaretleri içindeyim. Evlilik ile ilgili çekinceleri vardı. O sorumluluğu almak istemiyordu sanırım bilmiyorum kafası orda karışmış. Evlenmeyeceğini belirtti ömür boyu bende peki ozaman dedim. Geçer bu düşüncem belki dedi ama düzelmedi ben çok bekledim ve dediğim gibi yoruldum ve bitirmek en doğrusu dedim. Ama ilişmikimiz çok güzeldi. Saygı ve sevgi cercevesindeydi herşey. Kendisi çok etkilenir herşeyden sanırım yine birşeyden etkilendi ve bu sorumluluğa girmekten kaçındı. Bilmiyorum üzgünüm ve kalbim kırık.
Evlilik maddi-manevi külfet, sorumluluk demek. Hazır hissetmiyorsa kendi kararı zorlamanız bir şey değiştirmezdi.. Kardeşinden vs. stalklayıp da beklenti içine girmeyin bence..

umutlanacak bir şey yok. yok yere kapılmayan. bir adım atacaksa atar zaten. kendinizi
Evlilik maddi-manevi külfet, sorumluluk demek. Hazır hissetmiyorsa kendi kararı zorlamanız bir şey değiştirmezdi.. Kardeşinden vs. stalklayıp da beklenti içine girmeyin bence..
Ama gündemde evlilik yoktu. 2-3 yıl sonra ancak evlenenilirdik ama o bunu ileri sürdü. Bir başkası için terk etmiş olabilir mi diye düşünüyorum şuan. Bunu nasıl anlayabilirim

Yaşlarınız da küçük değilmiş.
Zaman gösterecek artık bence çok kafanızı yormayın niye terketti, başkası için mi vs diye.. Belli ki o halinden mutlu sizde hayatınıza devam edeceksiniz yapacak bir şey yok
Haklısınız ister istemez insan üzülüyor ve bi umut içinde oluyor işte..

Back
X