Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kızlar ev nişanım için yardıma ihtiyacım var!!!

betheone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
746
523
123
Kızlar Eylül'de evde nişanım olacak,elbisemi seçtim ve kombin için yardıma ihtiyacım var sanırım. Bu elbisenin altına tarz ve renk olarak ayakkabı çanta ve hatta makyaj için fikir verebilir misiniz?:40: Kafam çok karışık ve karasız yapımı da göz önüne alırsak işim zor gibi:1: Saçımı da güzel bir at kuyruğu yapmayı planlıyorum. Sizce nasıl olur kurtarın beni:27::27:

Eklentiler

• $Koton-Tuba-Ünsal-Elbise-Modelleri-1.webp
    $Koton-Tuba-Ünsal-Elbise-Modelleri-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 103
Elbisen çok şirin çok güzel ama ben olsam bu elbiseyi kuzenimin yada arkadaşımın nişanınında giyerdim.
Herkesin tarzı farklı saygı duyuyorum ama bari beyaz giyme. Beyazı gelinliğe sakla;)

Elbisen çok şirin çok güzel ama ben olsam bu elbiseyi kuzenimin yada arkadaşımın nişanınında giyerdim.
Herkesin tarzı farklı saygı duyuyorum ama bari beyaz giyme. Beyazı gelinliğe sakla;)

Eteği krem canım burda daha açık durmuş. Ne bileyim ben koyu birşeylerden özellikle kaçındım açıkçası. Çok fazla gezdim dolaştım herşey o kadar abiye geldi ki ev ortamına en uygun bu olur diye düşündüm :10:

bu elbıseye pudra ya da krem ayakkabı gıder canım. saclarnı salık maşada yapabılırsn elbıse acık cunku. makyajda kahverengı ya da sıyah far ıyı olur bence

Evde yapılacak nişan için bile bu elbise sönük kaçar sanki.
Abiye tarzı elbiseleri sevmiyor olabilirsin ama içlerinden sade ve içine sinecek bir model bulursun mutlaka :)

Kızlar zaten elbisemi seçtim bu benim zevkim ve çok da içime sindi. Dediğim gibi abiye elbiselerin içinde şık hissetmiyorum kendimi ve benim şıklık anlayışım bu:51: Zaten yazmaktaki amacım sadece kombinlemekle ilgili fikir edinmekti elbiseyle ilgili beğeninizi sormak değil. Yalnızca bir tane arkadaş yazmış fikirini sağolsun. Yine de siz de sağolun:34:

Aksine benim çok hoşuma gitti elbisen hatta arayış içerisine bile girmeyi düşünüyorum :) Makyajını cilt tonunu ve göz rengini baz alarak yapmalısın bence toprak tonları hoş olabilir.Ayakkabı ve çanta içinde bakır rengi ya da krem olur gibi geldi.Mutluluklar şimdiden

ayakkabın beyaz topuklu bir şık terlik olabilir toprak rengi topuklu bir terlik olabilir yada açık ayakkabı çantan beyaz yada kahverengi olabilir ama bence çantaya dışarı olmadığı için pek gerek yok makyajın toprak tonlarında olabilir

Aksine benim çok hoşuma gitti elbisen hatta arayış içerisine bile girmeyi düşünüyorum :) Makyajını cilt tonunu ve göz rengini baz alarak yapmalısın bence toprak tonları hoş olabilir.Ayakkabı ve çanta içinde bakır rengi ya da krem olur gibi geldi.Mutluluklar şimdiden

Çok teşekkür ederim canım bir tane de olsa iyi yorum duymak güzel :1: Ben de çok beğenerek aldım elbisemi ve üzerimde daha da güzel durdu burda durduğundan. Tam sevdiğim gibi abartı değil ama güzel :10: Ben Kotondan aldım fiyatı da uygun 100 TL'ydi. Ama beden bulma konusunda çok sıkıntı çektim hatta izmirde bulamadığım için İstanbuldan müstakbel nişanlıma:27: aldırdım. Sana da yakışacağından eminim:34:

Rica ederim canım ne demek.Çok iyiymiş fiyatıda ben gidiyim bakıyım kotona vardır burda ya 34 36 diye umuyorum :1:

İzmir'de 34 de 36 da bulamadım istanbulda bulduk canım. İzmirdekilerin hepsi 40 42 bedendi. İzmirde değilsen bulabilirsin muhtemelen. Bir de bu Tuba ünsal koleksiyonuymuş sanırım bazı mağazalara her modelden yollanmamış biraz dolaşman gerekebilir

bnce cok güzel ... saçlarını toplama ac istersen :)

Sağol canım:10: Elbisenin önü kapalı, arkasında da V şeklinde bir dekoltesi var fazla açık olmayan. O yüzden toplamayı düşündüm saçlarımı. Bir de yaka kısmı kapalı olduğu için boynum tamamen içe gömülsün istemedim. Onun yerine o hafif sırt dekoltesini göstereyim diyorum ama düşüneceğim nişan gününe kadar her an değişebilir fikrim. Hatta elbise elime ulaşsın denemelere başlayacağım:1::1:

Sağol canım:10: Elbisenin önü kapalı, arkasında da V şeklinde bir dekoltesi var fazla açık olmayan. O yüzden toplamayı düşündüm saçlarımı. Bir de yaka kısmı kapalı olduğu için boynum tamamen içe gömülsün istemedim. Onun yerine o hafif sırt dekoltesini göstereyim diyorum ama düşüneceğim nişan gününe kadar her an değişebilir fikrim. Hatta elbise elime ulaşsın denemelere başlayacağım:1::1:

rica ederm cnmm :)) hmm onu bilmiyordum cnm tabi arkası acıksa acık sac itici durur haklısın bncede dene cnm sonucta güzel olman lazım kalıcı fotolarda degiştirilemio :)heheh

Back
X