Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar evde profeterol yapsam lezzeti nasıl olur deneyen varmı çok acil
Bende denedim güzel oldu ama çok uğraştırıyor ve bir sürü bulaşık çıkıyor.Bence bimde hazır preftorol topları satılıyor içinde kreması ve çikolata sosu var sen sadece kremaları alıp dolduruyorsun onu dene.Ama ilk heves deniycem dersen bol bir zamanında yap.
bende sürekli yapıyorum sadece püf noktası fırına verince kapağını açma ve kapattıktan 15 20 dk sonra fırından cıkarmanı tavsiye ederim hamurlar sönmüyor ozaman
benim yıllardır yaptığım bir tarif:iddia ediyorum pastanedekilerden daha güzel oluyorkaydirigubbakcemile2http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/262547-profiterol.html
bende hep evde yaparım.pastahanedekinden çok daha güzel oluyor.ben oktay ustanın kitabından aldım tarifi.püf noktası tarife aynen uymak bir gr. bile değişiklik yapsan istediğin gibi olmuyor.tecrübeyle sabitlenmiştir:)
ben de hep evde yaparım herkes de çok beğenir hamuru baya bir artıyor buzluğa atıyrum misafir gelince hazır olmuş oluyor sadece iç kremasını ve çikolata sosu yapmak kalıyor onlar da basit zaten evde yapılan her zaman daha güzellll
ben çakmasını yapıyorum kızlar =D
TatlıGacınınkiyle aynı sanırım açılmadı link.
Malzemeler:
1 paket etimek
Krema
1 litre süt , 1 su bardak un, 1,5 su bardağı şeker, 1 paket vanilin, 1 poşet toz krem şanti
Çikolata sos: hazır çikolata sosu(2.5 su bardağı süt ile hazırlanıyor)
Vanilya ve krem şanti hariç malzemelerle kremanızı koyu olana kadar pişirin. Ocağın altını kapattıktan sonra vanilyanızı da ekleyip mikser ile çırpın. Böylece içindeki pütürler kaybolacaktır. Ilıyan kremaya toz krem şantinizi ekleyip mikserle çırpın. Etimekleri geniş bir kapa kırarak ekleyin. Her bir dilimi yaklaşık 4e bölmelisiniz. Kremayı etimeklerin üstüne dökün. Kremanın etimeklerin arasına girmesi için salata harmanlar gibi karıştırın.
En son çikolata sosunu hazırlayıp ılıttıktan sonra bu karışımın üstüne dökün. File badem,fındık yada hindistancevizi ile arzunuza göre süsleyebilirsiniz.
dolaptada dinblendirdikten sonra tamaaaaaaam çok seviyorum yaa =)