kızlar evimde ilk kalabalık misafirlerim yardım :)

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
merhabalar herkese.... yeni evlendim ve okuldan yaklaşık bi 15 kişilik grup gelecek misafrliğe. nası bimenü yapsam kızlar . deneyip her zaman yaptğnz çok sevilerek yenilen ve bana önereceğnz tatlı tuzlu tariflernz va rmııııı???? hayde bir yardım şu yeni geline

uuuu 15 kişi miii?! iki postada geleydiler keşke. neyse sen altından kalkarsın bu işin eminim

pratik şeyler yap, salata çeşitlerini deneyebilirsin, tatlı olarak sütlü tatlı çeşitlerinden bir şey yapabilirsin, yufka ile güzeeel bir börek sardın mı da bir de yanına çay, değme keyfine gitsin.

klasik bir yemek tertibi ile onca kişinin altından kalkılmaz bence, ayakta kalırsın servis yapıcam diye saniye oturamazsın. o yüzden açık büfe tarzı tüm çeşitlerini masaya koy, ellerine birer servis tabağı, herkes arzısına göre doldursun

ben şayet bu denli kalabalığı böyle karşılardım. bir de arkadaş grubu olduğu için böylesi daha güzel olabilir. yoksa kayınvalidegillerin gelince öyle oturaklı tumturaklı yemek sofrası lazımdır : P

evet ben de öyle düşünüyorum zaten çaya gelecekler yemeğe değil ama menü konusunda kararsısızm..

hazir yufkadan borek
herhangi bi kek
elmali kurabiye
patates salatasi
pogaca
tatlida $ekerpare turu bi$ey olabilir ( muffin kaliplarina koyarsan çok $IK duruyor)..

3 tatli 3 tuzlu oldu
yeter herhalde

kısır olabilir hem basit hem göz doyurur. böreklik iç hazırlayıp, fırına ver muska böreği pişirsinler (üçgen börek)
ağlayan kurabiye diye bir tarif var, nette bulursun kakaolu bir şey, üstünü de hindistan ceviziyle kaplıyorsun, çok lezzetli oluyor. bundan fazlasını zaten yiyemezler

canm, ilk misafirlerin olmasına sevindim. ilk zamanlar bende senin gibi heyecanlıydım. ee artık deneyim kazandık. bende bu deneyimlerimi kendime blog açtım oradan paylaşıyorum. bakmak istersen kadinmutfagi.blogspot.com yanlış anlamayın reklam deil sadece öneri..

Amerikan salatasıda yapablrsn çoğu insan çok sever :) zaten maksak beraber olmk ev görmek galba bunlar yeterli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…