kızlar evlenirken benim gibi hissedeniniz oldu mu?

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
hep söylüyodum nişanlım askere gidecek diye..
Allah yüzümüze baktı bizi ayrımadı şansımıza benim yaşadığım şehire çıktı askerliği..

doğal olarak nikahı acemlik bittikten hemen sonra yapma kararı aldık haftasonları evci çıkabilmesi için..evet asıl amacımız bu düğün yine planlandığı gibi yazın olacak.

gel gelelim benim aklımda ki sorulara..
şuan ilişkiye dair aklıma takılan üzüldüğüm kötü diye nitelendirdiğim ne varsa düşünmekten uyutmuyor.

acaba evlenince şöyle mi olur böyle mi olur diye düşünmeden edemiyorum.
he bunu nikah yaklaştığı için düşünüyorum muhtemelen bu 7 ay sonra olsa da yine aynı şeyleri hissederdim heralde bilmiyorum.artık soyadım değişecek evli bi insan olcam.

şimdilik bunu o askerde rahat etsin diye yapıyoruz farkındayım ama yinede benim için çok önemli bişey.

dün gece aradım 5. yılımızda yapalım dedim o sırada askeriyede oluyo izin alamam dedi bende tamam o zaman dedim zaten bu kadar önemli bişey değil dedi.
bende nasıl önemli değil insan kaç kere evlenir ki dedim kem küm etti.
anladığım kadarıyla o sadece kendi çıkarı için imza atıyor şuan da onun için önemli olan düğün asıl evliliğimiz düğünden sonra olacağı için yani nikah olsada aynı yatakta yatmıycaz gelip benim ailemın yanında kalacak haftasonları ama karıkoca olmayacagız sanırım bu sebepten böyle düşünüyor ama ben çok kırıldım bu söylediğine.. daha 1 ay var ben gittim hemen beyaz bi elbise aldım ama şimdi çok kararsızım korkuyorum hevesim kursagımda kaldı.acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum.

ayrıca ne zaman düğün muhabbeti açsam daha erken askerlik açıklansın bi gün alırız diyodu şimdi askerlik açıklandı nasılsa kısa dönem çıktı askerlik bitsin işe gireyim aldığım maaşa göre bi salon tutcam dedi.bende geçiştiriyomuş gibi hissediyorum düğüne 4 ay kala salon tutulur mu? gelinlik dikilir mi herşey eksik kalmaz mı sizcede?

Allah Allah neden geciktiriyor ki acaba bir sorun var galiba maddi olabilir mi? Ya da sizden mi emin değil?

5 ayda tanıştım ve evlendim ne kadar plan yapsan da spontan gelişiyor çoğu şey ve sendeki evlilik gerginliği birazda benim tansiyonlar havadaydı bak tansiyon bile demiyorum,her şey biter evine girersin hem tüm düşüncelerin hem tüm gerginliklerin uçaaaaar gider.bi bakmışsın of hangi ara evleneli bir sene olmuş dersin demedi deme..

Düşüncene saygı duyması lazım ama bende nikahım kıyıldı 6 ay sonra düğünüm oldu bana göre nikahta deil düğünde evlendik. Nikahı çokta önemsemedim. Ayrıca düğün salonunu 2 ay kala tutmuştu bizimkiler :) stres yapma canım 1 hafta içinde evlenenler var herşeyi yerişiyo bence ailenle bool bool zaman geçirmeye bak :)

Kararsissaniz neden acele ediyorsunuz? Her Asker evli olupta ev iznine cikmiyor, oda cikmayi versin bi zahmet o zaman....emin olmadiginiz yollara girmeyin, siz dügünü asil evlilik sayiyorsunuz ama nikah kiyildimi is bitmistir, yani ayrilmaya falan kalkarsaniz yok bosanmaydi yok bilmem ne.... Evlilik iki tarafinda icine sinmesi lazim, mecburi biseyler icin nikah yapmak cok sacma heleki duygularinizdan emin degilken.... Insallah imzadan sonra pisman olmassiniz....:ssz:

Aklındaki sorular İlişkinizdeki sorunlar, aranızdaki uyumsuzluk yüzündense bekle derim. hafta sonları da evci çıkmayıversin ne olur. Ama 4 ayda her şeyi yetiştirebilir miyiz sorusunun cevabı evet. hatta bolca vaktiniz kalır didişmeye.

Erkekler böyle şeylere önem vermiyor canım tarih falan umurların da değil.
Uzun dönem mi askerlik ?
Herkes evci olarak yapmıyor askerliğini içine sinmiyorsa nikah yapmayın.

Bana geçiştiriyo gibi değilde garantici gibi geldi canım kötü bişey dememiş ki işe girim maaşa göre demiş kendi kendine bişeyler yapmaya çalışıyo sanırım...Geçiştirse bu aşamaya gelirmiydi bilemiyorum yani sadece sözlerine mi takılıyosun hareketlerinde de öyle mi?

bu arada ben nikaha kot ve t-shirtle gitmiştim,böyle beyaz elbiseler tüllü tokalarla nikah kıyanlara da yaş 27 hiç akıl erdiremedim :KK66:hakkatten neden evci çıkması bu kadar önemli mi çıkmayıversin hafta sonu ucunda ölüm mü var?

canm çok mutlu olursun umarım bana kalırsa sen çok abartıyosun biz 3 ay nişanlı kaldık ve herşey yetişti istediktikten sonra herşey oluyo merak etme sen kendini çok sıkıyo ve kasıyosun tamam geleceği ne yapacağını düşünüp plan yap ama birazda olayı akışına bırak adama şöyle yapalım böyle yapalım böyle olacak deme herşeyin bi zamanı var bende olsam bi askerlik beli olsun bitsin işim maaşım diye düşünürüm:KK25::KK25:

Allah yüzümüze baktı bizi ayrımadı şansımıza benim yaşadığım şehire çıktı askerliği..

doğal olarak nikahı acemlik bittikten hemen sonra yapma kararı aldık haftasonları evci çıkabilmesi için..evet asıl amacımız bu düğün yine planlandığı gibi yazın olacak.

şuan ilişkiye dair aklıma takılan üzüldüğüm kötü diye nitelendirdiğim ne varsa düşünmekten uyutmuyor.

he bunu nikah yaklaştığı için düşünüyorum muhtemelen bu 7 ay sonra olsa da yine aynı şeyleri hissederdim heralde bilmiyorum.artık soyadım değişecek evli bi insan olcam.

şimdilik bunu o askerde rahat etsin diye yapıyoruz farkındayım ama yinede benim için çok önemli bişey.

dün gece aradım 5. yılımızda yapalım dedim o sırada askeriyede oluyo izin alamam dedi bende tamam o zaman dedim zaten bu kadar önemli bişey değil dedi.
anladığım kadarıyla o sadece kendi çıkarı için imza atıyor şuan da onun için önemli olan düğün asıl evliliğimiz düğünden sonra olacağı için yani nikah olsada aynı yatakta yatmıycaz gelip benim ailemın yanında kalacak haftasonları ama karıkoca olmayacagız sanırım bu sebepten böyle düşünüyor ama ben çok kırıldım bu söylediğine.. daha 1 ay var ben gittim hemen beyaz bi elbise aldım ama şimdi çok kararsızım korkuyorum hevesim kursagımda kaldı.acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum.

ayrıca ne zaman düğün muhabbeti açsam daha erken askerlik açıklansın bi gün alırız diyodu şimdi askerlik açıklandı nasılsa kısa dönem çıktı askerlik bitsin işe gireyim aldığım maaşa göre bi salon tutcam dedi.bende geçiştiriyomuş gibi hissediyorum düğüne 4 ay kala salon tutulur mu? gelinlik dikilir mi herşey eksik kalmaz mı sizcede?
erkekler düz mantık düşünürler detaycı değiller o nedenle bizlere önemli gelen onlar için gayet sıradan şeyler konu evlilik olsa bile
ayrıca salon için 4 ay gayet iyi bi süre bence
bizde şubat sonu ve martın ilk haftası gibi tuttuk 2 tane farklı ilde düğün olunca öyle oldu ve düğünüm de ağustosta oldu yani 5 ay vardı arada...insan bu dönemlerde gergin ve bayağı stresli oluyo zannımca sende de öyle şu an durumlar

Allah Allah neden geciktiriyor ki acaba bir sorun var galiba maddi olabilir mi? Ya da sizden mi emin değil?

evet maddi açıdan eğer iyi maaş alırsam daha güzel bi salon tutarız dedi şimdi tutmaya kalksam belediyenin salonunda yapmak zorunda kalırız iş bulamazsam diye en uygunu orası dedi.

bu arada ben nikaha kot ve t-shirtle gitmiştim,böyle beyaz elbiseler tüllü tokalarla nikah kıyanlara da yaş 27 hiç akıl erdiremedim :KK66:hakkatten neden evci çıkması bu kadar önemli mi çıkmayıversin hafta sonu ucunda ölüm mü var?

ben 24 yaşındayım ama bunun yaşla bi alakası olduğunu sanmıyorum bence gelin gibi gitmek daha tatlı duruyo asıl öenmli olan düğün bi çok kişye göre ama nikahımda da beyaz giymek istedim.
evci çıkması çok önemli değil tabi ama rahat etsin diye istedi garantisi de yok zaten evlensek bile komutanı hayır dese çıkmazmış.

Aklındaki sorular İlişkinizdeki sorunlar, aranızdaki uyumsuzluk yüzündense bekle derim. hafta sonları da evci çıkmayıversin ne olur. Ama 4 ayda her şeyi yetiştirebilir miyiz sorusunun cevabı evet. hatta bolca vaktiniz kalır didişmeye.

yani bak şu şekilde soru işaretlerim var acaba beni önemsemiyo mu düğünü niye savsaklıyo ev yetişecek mi sorunlar hep evlilikle ilgili bir de gelinlik seçerken göğüslerin gözükmesin falan demişti bende zaten daha mütevazi bişey giyecektim ama bunu söylemesi bile battı sanki bana ben ne giyeceğime karar veririm diye terslemiştim durduk yere..insan hakikaten bu olaylarda gereksiz gerilebiliyor

ben 24 yaşındayım ama bunun yaşla bi alakası olduğunu sanmıyorum bence gelin gibi gitmek daha tatlı duruyo asıl öenmli olan düğün bi çok kişye göre ama nikahımda da beyaz giymek istedim.
evci çıkması çok önemli değil tabi ama rahat etsin diye istedi garantisi de yok zaten evlensek bile komutanı hayır dese çıkmazmış.
valla hekzacım senin derdin bu olmasın çocuk normal düşünüyor bak daha iyisi olsun diye beklemek istemiş,senin birinci derdin kayınvalidenle yaşamak olsun ona çözüm bulabildin mi sen asıl;)

yani bak şu şekilde soru işaretlerim var acaba beni önemsemiyo mu düğünü niye savsaklıyo ev yetişecek mi sorunlar hep evlilikle ilgili bir de gelinlik seçerken göğüslerin gözükmesin falan demişti bende zaten daha mütevazi bişey giyecektim ama bunu söylemesi bile battı sanki bana ben ne giyeceğime karar veririm diye terslemiştim durduk yere..insan hakikaten bu olaylarda gereksiz gerilebiliyor

Köprüden önce son çıkış travması bu canım =)) çok mutlu olursunuz umarım.

valla hekzacım senin derdin bu olmasın çocuk normal düşünüyor bak daha iyisi olsun diye beklemek istemiş,senin birinci derdin kayınvalidenle yaşamak olsun ona çözüm bulabildin mi sen asıl:KK66:
:( baksana askerliği kısa çıktı uzun çıksa para biriktirecektik evi yaptıracaktık yani alt katı şimdi eski plana geri dönüş yapıldı evlendiğimzde beraber kalcaz düğünde gelen parayla da alt katı yaptırmaya başlıycaz artık ne zamana yetişirse o zamana incez :(

ben bu önceden nikahalanmak olayına pek sıcak bakan biri değilim
çünki, burdaki asıl amaç yuva kurmak değil
kamu daki düzen leri kılıfına uydurmak
eş durumu için tayin bekleyenlerde özellikle çokca görünüyor
işin açıkcası
nikajta düğünde birlikte olmalı insan evlendiğini bilmeli

:KK43: baksana askerliği kısa çıktı uzun çıksa para biriktirecektik evi yaptıracaktık yani alt katı şimdi eski plana geri dönüş yapıldı evlendiğimzde beraber kalcaz düğünde gelen parayla da alt katı yaptırmaya başlıycaz artık ne zamana yetişirse o zamana incez :KK43:
her türlü kaçamaycan ha yanında ha altında inşallah kapını kapatabilirsin hayırlısı olsun ne diyeyim..

Back
X