• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar evli adam ilgi gösteriyor

benimtatlikuzum

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2022
11
-23
16
32
Merhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .

Merhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
O adamdaki (!)sadakatsizliği kendinde de gördüğün ve "kaçamak biri"olabileceğini anladığın içindir. Bi bitmediniz...

Siz ne tepki verdiniz? Evli kadına göz koyup, birde bunu yüzsüzce söyleyebilen adama inşallah ağzının payını verdiniz.

Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Linç yemek için :dondurma: yarım saat önce üye olup ilk konuyu evli erkekle ilişki yaşamak istiyorum diye açmak… üstelik siz de evliymişsiniz bak o kısmı atlamışım. Fazla mı esra erol izlediniz acaba

Son düzenleme:
Fazlasıyla sıkılıyorsunuz, aksiyon arıyorsunuz. başka açıklamasıda varda şimdilik en uygunu bu bence 😬

Konuşacağım kimse yok etrafimda . Buraya yazdım ne var yani.
Çevrendeki insanlara anlatamayacağın kadar etik dışı arzularını burda anlatabileceğini düşündürten ne sana? Aa canım nolucak git kendini kullandırt denilmesini mi bekliyosun? Böyle bir konuya nasıl tepki geleceği belli değil mi?

Çevrendeki insanlara anlatamayacağın kadar etik dışı arzularını burda anlatabileceğini düşündürten ne sana? Aa canım nolucak git kendini kullandırt denilmesini mi bekliyosun? Böyle bir konuya nasıl tepki geleceği belli değil mi?
KK'yı ne sanıyorlar ki🤦

Back
X