kızlar evlilik için bazı düşüncelerim ve yaşım var nasıl bir yoldayım acaba ..

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
merhaba kızlar ben bu sene 20 yaşına gireceğim erkek arkadaşımda 22 23 yaş arasında biz bu sene dershanede tanıştık o mezun olalı 2 ben mezun olalı liseden 1 sene oldu neyse 11 aylık beraberligim var 1. senemize gireceğiz bu sene ünv. olsun dedik ne onun maddi durumu nede benim maddi durum izin vermedi ben kazandım ama gidemedimaçık ögretim hiç aklımıza gelmedi dolayısıyla 1 senemizi kaybettik çok üzgünüm su an sınava girip açıktan yazacagm marttan sonra oda polisliğe hazırlanıyor eğer polislik olmassa artık askerliği aradan çıkartıp işini gücünü kurmak istiyor.. buraya kadar güzel kızlar ama ben hep korkuyorum hadi diyelim ki askerliğini yaptı geldi zaten o arada 2 sene daha geçer ben 22 yaşında olacagm birde beklersin edersin birde öyle geçer 23 24 .. ama eger bunca bekleyişe değmesse ne kadar bir yıkım olacak benim için az önce annemlede paylaştım bun ve yaşımda gececek yanlış anlamayın ben onu çok seviyorum ama ilerisi beni ürkütüyo bunca bekleyişten sonra olmasa yıkım olursa ayrılırsak evlenemessek.. neyse benm en büyük hayalim genç yaşta anne olmak ve yaşımın fazla geçmesini istemiyorum kızlar ben nasıl bir yol izleym daha önümzde çok uzun zamanlar var ve çok karamsarım ben

benim yaşım 24 daha bu sene üni den mezun olacağım 3 yıllık ilşkim var
mesleği var ama askerliği yok ben ne yapayım sen de bana söyle =)

bu arada polis olursa askerlik yapmasına gerek kalmıyor

canım senın yaşlarında bende öyle düşünüyodum yanı şuan 22 yasındayım bir yıl öncesi falan :1:çevremde evli olanları gördükçe hayatın zorluklarını gördükçe bi 5 yıl daha düşünmüyorm evlenmeyi falan erken evlenipte ne yapacaksın gençliğini doyasıya yaşa gez toz sevdiklerınle vakit geçir evlilik nezamansa oluyor :31:

herkes bir şeyleri bekliyor, burada hep okuyorum 6 7 sene sevgili olan, sabırla evliliği bekleyen, şimdi çok mutlu olan hanımlar yazıyorlar kendi hayatlarından örneklerini..

benimde erkek arkadaşımla niyetlerimiz ciddi, ama en az 4 5 sene evlenmeyiz diyoruz. imkansızlıklardan değil de, çok bir gerek görmediğimizden. 23 yaşına yeni girdim ben de..

evlilik hemen olacak bir şey değil ki.
zaten sen de daha hayatını şekillendirememişsin, erkek arkadaşın da aynı şekilde. bütün taşların yerine oturması için zaman lazım. bu zamanda sizin iyi yaşamanız için ileride. olumlu düşün derim :)

ayrıca 11 aydan bahsediyorsun bence biraz daha sürdür bu geçen zaman içinde birbirinizi daha iyi tanırsınız
zaten her şey olacağına varır

24 25 gibi evlenirsiniz o da mesleğini eline alsın parasızlık kaç yuvayı bozuyor biliyor musun

Polislik sınavlarını napıp edip kazansın,askere gitmesine gerek kalmaz o zaman.2 yıl okur bitirir iş bulur evlenirsiniz.

24 yaş evlenmek için geçse 25 yaşındaki ne zaman evleneceği belirsiz olan ben evde kaldım eyvahlar olsun.
hayatta hiçbir şey kesin değildir ki.
olabilir evlenmeyebilirsin, belki bu zaman zarfında sıkılacaksın sen ya da erkek arkadaşın.
ya da ayrılık olacak.
kimse ayrılmak için ilişkiye başlamaz.
ama ya ayrılırsa vakit kaybı diye de düşünülmez yani.

Korkunun ecele faydası yok derler.. Yani ya öyle olursa ya böyle olursa diye düşünerek kendini üzersin, ilişkin yıpranır, mutsuz olursun. Daha çok erken bunların planını yapmak için kısmettir her şey, yazılanı yaşıyoruz hepimiz. Ben hayatta işim olmaz evlilikmiş çeyizmiş dediğim bir dönemde 25 yaşındayken hayatıma biri girdi. Nişanlandık, düğüne 45 gün kala kavga edip ayrıldık. Sonra barıştık kısa bir süre içerisinde ama aksilikler olduğu için hala evlenemedik. 3 yıldır nişanlıyız yani :) Arkadaşlarımın tanıdıklarımın hepsi 2.çocuğunu doğurdu. Bizim hala tam tarihimiz belli değil. 29 yaşına geldim neredeyse ve ne zaman evleneceğim ne zaman çocuğum olacak bilmiyorum. Acaba bunca seneden sonra ya evlenemezsek diye ne yapayım, sevdiğim insandan benim için her türlü fedakarlığı yapmış birinden vazgeçip yalnızca evlenip çocuk doğurmak için birisini bulup 1 ay içinde evleneyim mi yani?

canım senın yaşlarında bende öyle düşünüyodum yanı şuan 22 yasındayım bir yıl öncesi falan :1:çevremde evli olanları gördükçe hayatın zorluklarını gördükçe bi 5 yıl daha düşünmüyorm evlenmeyi falan erken evlenipte ne yapacaksın gençliğini doyasıya yaşa gez toz sevdiklerınle vakit geçir evlilik nezamansa oluyor :31:

canm ne blym valla ben evlenmek çok istiyorum hatta o günün hayalin idügün salonumu insanları bile kruyorum kafamda sevdigim birini buuldm ya evlenmek o kadar çok istiyorum ki

herkes bir şeyleri bekliyor, burada hep okuyorum 6 7 sene sevgili olan, sabırla evliliği bekleyen, şimdi çok mutlu olan hanımlar yazıyorlar kendi hayatlarından örneklerini..

benimde erkek arkadaşımla niyetlerimiz ciddi, ama en az 4 5 sene evlenmeyiz diyoruz. imkansızlıklardan değil de, çok bir gerek görmediğimizden. 23 yaşına yeni girdim ben de..

evlilik hemen olacak bir şey değil ki.
zaten sen de daha hayatını şekillendirememişsin, erkek arkadaşın da aynı şekilde. bütün taşların yerine oturması için zaman lazım. bu zamanda sizin iyi yaşamanız için ileride. olumlu düşün derim :)

canm biliyormusun ben çok zor seven biriydm ve sevdim sevdigimle de evlenmek tek hayalim su anda mutlu bir yuvam çocuklarımız biliyormusun kına elbisem gelinliğim dügünüm insanlar hep kurguladm böyle o kadar çok istiyorum ki ama haklsın zaman lazm sence su durumda çok beklermiym canm eger allah nasip ederde ayrlık olmassa

30 yasına gelipde hala bu konuyla ilgili sıkıntı yasamayan bekar bayanları gordukce ben hic takılmıyorum hayırlısı deyip gecmek lazım seni bile bile bekletir ayrıl derim ama suanki olaya baktıgında is guc derken ancak yani 20 yasındasın henuz 5 sene sonra evlensen bile erken cunku zaman gectikce evlenme yası yukseliyor

24 yaş evlenmek için geçse 25 yaşındaki ne zaman evleneceği belirsiz olan ben evde kaldım eyvahlar olsun.
hayatta hiçbir şey kesin değildir ki.
olabilir evlenmeyebilirsin, belki bu zaman zarfında sıkılacaksın sen ya da erkek arkadaşın.
ya da ayrılık olacak.
kimse ayrılmak için ilişkiye başlamaz.
ama ya ayrılırsa vakit kaybı diye de düşünülmez yani.

benm için 25 yaş çok geç olur canm yaa ne blyim .. inş. ayrılmayız inş. öyle şeyler olmaz rabbima dua ediyorum bakalım ama o kadar çok istiyorum ki onunla evlenmek

30 yasına gelipde hala bu konuyla ilgili sıkıntı yasamayan bekar bayanları gordukce ben hic takılmıyorum hayırlısı deyip gecmek lazım seni bile bile bekletir ayrıl derim ama suanki olaya baktıgında is guc derken ancak yani 20 yasındasın henuz 5 sene sonra evlensen bile erken cunku zaman gectikce evlenme yası yukseliyor

ben senin bir konunu okumuşştum canm 7 senelik birliktelğin var sanırım demi :)

Back
X