- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
merhaba kızlar ben bu sene 20 yaşına gireceğim erkek arkadaşımda 22 23 yaş arasında biz bu sene dershanede tanıştık o mezun olalı 2 ben mezun olalı liseden 1 sene oldu neyse 11 aylık beraberligim var 1. senemize gireceğiz bu sene ünv. olsun dedik ne onun maddi durumu nede benim maddi durum izin vermedi ben kazandım ama gidemedimaçık ögretim hiç aklımıza gelmedi dolayısıyla 1 senemizi kaybettik çok üzgünüm su an sınava girip açıktan yazacagm marttan sonra oda polisliğe hazırlanıyor eğer polislik olmassa artık askerliği aradan çıkartıp işini gücünü kurmak istiyor.. buraya kadar güzel kızlar ama ben hep korkuyorum hadi diyelim ki askerliğini yaptı geldi zaten o arada 2 sene daha geçer ben 22 yaşında olacagm birde beklersin edersin birde öyle geçer 23 24 .. ama eger bunca bekleyişe değmesse ne kadar bir yıkım olacak benim için az önce annemlede paylaştım bun ve yaşımda gececek yanlış anlamayın ben onu çok seviyorum ama ilerisi beni ürkütüyo bunca bekleyişten sonra olmasa yıkım olursa ayrılırsak evlenemessek.. neyse benm en büyük hayalim genç yaşta anne olmak ve yaşımın fazla geçmesini istemiyorum kızlar ben nasıl bir yol izleym daha önümzde çok uzun zamanlar var ve çok karamsarım ben