Kızlar femara ve otivrelle yardim edin kızlar

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Bu ay ilk defa femara ve ovitrelle kullandık bugün 14.günüydü iğnenin ama maalesef kan testim 0.722 çıktı büyük bir hüsrana uğradım siz kaçıncı ayınızda gebe kaldınız ben 8 ay önce 7 aylık bebeğimi kaybettim 2.defa denesem mi bilmiyorum yine hüsrana uğramaktan korkuyorum sizin deneyimlerinizi bekliyorum

Hiç bilgim olmayan bir konu fakat stresin çok etkilediğini biliyorum Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah. Bebeğin içinde basın sağolsun neden kaybetmiştiniz

Başın sagolsun canim ben iki ay femara kullandım ama hamilelik olmadi. 2. aşılamada hamile kalmıştım onun da kalbi durdu kaybettim. Rabbim inşallah hemen hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar verir.

Sadece bazı aylarda yumurtam gelişmiyordu canin başka bilinen sorunum yok. Her sey rabbimin elinde ol dedin oluverir inşallah. Senin de mi gelişmiyor yumurtan?
Femara iyi gelmemiş demekki aslında çok etkili bir ilaç iğne yöntemini dene istersen

Femara iyi gelmemiş demekki aslında çok etkili bir ilaç iğne yöntemini dene istersen
Yok canim femara iyi geldi iki ayda da 2 tane yumurtam gelişmişti. Demek istedigim yumurtayı geliştirdik ama rabbim ol deyince oluyor. Igneyi de aşılamada kullandim onda da 4 yumurtam gelisti.

Yumurtam da bazı aylarda sinir stres beslenme vs. den gelişmedi. Ki bütün kadınlarda bir senede birkac ay böyle olurmuş.

Peki şu an ne yapıyorsun eşine baktırdın mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…