Ben kadın dogum polıklngnde calıstım bır sure. Çok acı bır sey gordum yasadım orada.
Birgun yenı evlı bir cift geldi. Kız kızıl uzun saclı pek guzeldı adam hanzo ama bellıydı .
neyse adam dedıkı bızde ılıskı sonrası kan gelmedı falan neyse ıcerı muayne masasına yatarken kız, adam ve doktorumuz geldı adam once paravanın yan tarafında kaldı kız masaya yatarken dedıkı ben kendıme guvenıyorum ama esım ıcın geldım dedı.
Neyse muayne ettı doktor dedıkı esınız bakıre henuz zarı esnek anca normal doğumla bozulr sizlik bir durum yok adam ınanmadı tabı bunu ıma ettı doktor dedıkı ınanmıyosan gel gostereyım ama doktor bey de bende adamın bızım yanımızda egılıp karısının zarını kontrol etcegını tahmın etmedık ha öylesıne soyledı doktor bey.
Adam paraanın o tarafına gectı eğildi baktı kızcağız ağlamaya basladı.
tamam falan dedi adam ama ben yıkıldım o an bu ne cahıllık bu neyın saplantısı bu neyın sahiplenmesi.
Sıcayım sahıplenmesnıe ben onun.
O kadar iğrenc bır durum o kadar fenaydıkı yıllarr oldu atlatamadım hala cok sınırlenıyorum.
Böyle şeylere takılan ınsanların askına da sevgısıne de ınanmıyorum ben kime neyı kanaıtlıyolarsa.
Lanet olsun be.