• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR FİKİLERİNİZE İHTİYACIM VAR ZOR DURUMDAYIM

Arkadaşlar gercekten anliycak bi insan olsa kesinlikle söylerdim. Ben bunla övünmüyorum her gün tövbe ediyorum. Dürüst olmak istiyorum. Ama bundan anliycak biri değil. Üni.deki erkek arkadaşlarım yuzunden bile ki su an gorusmememe rağmen benle kavha ed3n biri. Çok tutucu ve eski kafalı. Ilk sevgilisi de benim belki de ondan. Ayrilmak da istemiyorum bana olan ilgisi sevgisi her sey cok güzel. Sigara icki içmez. Benim istediğim gibi bi insan ve tek kotu huyu bu anlayişsizliği. Söylemek gibi seçeneğim yok.
Anlayışsız bir adamla hayat geçer mi? Herşeyi bir kenara koy. Cidden bir ömür, anlayışsız bir adamla!!!

Ya konu sahibi, ben bu adamla evlenmek konusundaki ısrarını hakkaten anlamıyorum. Olmaz arkadasım olmaz , bu adamla mutlu olamazsın. Evlendikten sonra Hadi İlk geceyi atlattın, yarın birgün biryerden öğrenirse ne olacak. Bi şekilde öğrenirse bu adam seni öldürür bile, sen nasıl kendini bile bile bu çılgınlığın içine atıyorsun aklım almadı. Baştan dürüst olmazsan ilerde ortaya çıkarsa çok canın yanar, ya yol ver yada söyle. Bakire bir kızla evlense bile dünyayı ona kıskançlıkla dar edecek bir adam profili çiziyorsun, çok zor hep diken üstünde mi olacaksın evlendikten sonra

@derdime derman
Ama tek kotu yani bu ve konu sahibi sevgisinden cok emin. :KK47:Ben bu kadar bodoslama kafasinin dikine giden uyelerin konusunu biraz okuduktan sonra kafa yapisinda bir degisiklik yoksa gorunmeze aliyorum. Kimseyi dinlemeyip o kadar israr ediyorsa ister hor gorulsun ister dayak yesin. Biraz da bekar ve efendi erkeklerin bedduasini aliyorlar herhalde. :KK45:

Hiçbir şey saklı kalmaz. Diyelim ki evlendiniz öğrendi ne olur sizce? Kabul etmeyecek bi adam diyorsanız yol yakınken ayrılın bence. Kendisi yapınca da iyiymiş yani. Ayrıca ille kan gelecek ilk gecede diye bir şey yok ki.

Ben de aynı düşuncedeyim ama geçmişin de her şeyin de beni ilgilendiriyo diyor. Bu konuda dürüst olamiyorum bu yuzden ona. Tek yalanım bu ona karşı. Ne olursa olsun söyle kabul ederim demisti ama söyleyemiyorum bu konuda böyle sert olunca.
Pembemsi leke eski arkadaşınla yasadigin zaman mı geldi?
Pembe leke demek o iş olmuş demek.bir kere gelir.bir daha gelmez diye biliyorum.

Ama tek kotu yani bu ve konu sahibi sevgisinden cok emin. Ben bu kadar bodoslama kafasinin dikine giden uyelerin konusunu biraz okuduktan sonra kafa yapisinda bir degisiklik yoksa gorunmeze aliyorum. Kimseyi dinlemeyip o kadar israr ediyorsa ister hor gorulsun ister dayak yesin. Biraz da bekar ve efendi erkeklerin bedduasini aliyorlar herhalde. :KK45:
Böyle sevgi mi olur Allah aşkına ya. Adam sevse bunu sorun etmez, kadın sevse adamı kandırmaz.

Bu kadar yardımcı olmak için yorum yapılmış , sonuç ben zaten evleneceğim de nasıl adamı kandırırım, doğruyu kesinlikle söyleyemem "e gelmiş olay
Resmen vicdanını rahatlatmak için burdan onay almaya gelmiş . Yazıktır ya , kimseyi kandırmayın. Neyseniz o .
Ayrıca baştan belli bu işin kötü sonuçlanacağı , bile bile lades demek neden.

Böyle sevgi mi olur Allah aşkına ya. Adam sevse bunu sorun etmez, kadın sevse adamı kandırmaz.

Bu kadar yardımcı olmak için yorum yapılmış , sonuç ben zaten evleneceğim de nasıl adamı kandırırım, doğruyu kesinlikle söyleyemem "e gelmiş olay
Resmen vicdanını rahatlatmak için burdan onay almaya gelmiş . Yazıktır ya , kimseyi kandırmayın. Neyseniz o .
Ayrıca baştan belli bu işin kötü sonuçlanacağı , bile bile lades demek neden.
Eski sevgilisi ile evlenecgim diye dusunup iliskiye girip ayrilinca pisman olmasi ve hala her gun tovbe etmesi ama yeni ile surtunmesi falan her sey ust uste toplaninca efsane komik bence.

Edit: Aslinda yorumunun isiginda dusununce yakisiyorlar bence. Baskalarinin hayatini mahvedeceklerine evlensinler ben desteklemeye basladim su an bu evliligi.

Evlenmeden karşı olan adam kendisi de yapmaz bir zahmet!
Resmen ikiyüzlü bu adama böyle bir şeyi söyleme derim.
Bugün seni böyle kabul ederim der, yarın bilmem neydi diye arkandan laf çıkarır.

Sen olayin ana fikrini kaciriyorsun. Ilgi sevgi ve anlayış isidir evlilik. En kötü huyu anlayissizligi kiskancligi diyorsun. Anlayissiz erkekle evliligi yürütmek icin hep ödün verecek alttan alacak sensin koçum diyeceksin.

Sen bu yoldan donmezsin kimsede don diyemez senin kararin ama bu kisitlamalari evlilik icin pek hayirli olmax

Senin eski fotograflarinin yada arkadaslarinin hesabini mi soruyor. Sende sormasina izin veriyorsunn.senden once bir iliskim oldu cinsellikte dahildi.diyeceksin..
Bunun icin neden kendini ezip buzuyorsun.
Ayrica suan gecmisin hesabini sorup hakki olmayan kiskancliklar yapan biri evlenince attigin adimi sorgularsa neden bu sekilde oldu dememek icin 3 5 defa düsün

Keşke korkun bu olmasaydı da ben bu adamla evlensem mutlu olabilir miyim olsaydı. Öncelikle bu kadar kıskanç ve şiddete başvurabileceğini düşündüğünüz bir adamla evlendiğiniz de olacakları düşünün siz. Böyle bir manyak arkadaşım yolda iş arkadaşıyla selamlaştı diye ( öğretmenler ikisi de) bile dayak yedi ve 8 ay dayanamadı ayrıldı. Bu süreçte daha neler neler yaşamış ama 5 yıldır tanıdığı adamın kıskanç olduğunu biliyordu ama böyle manyaklıklar yapacağını tahmin edememiş ya da sizin gibi pembe gözlükler takmış o zamanlar bilemiyorum. Sonuç ayrılırken uzaklaştırma cezası aldı ve tayinini gizli şekilde yaptılar rahatsız edilmesin diye. Bence bu durumu tekrar düşünün.

Ayrıca böyle konularda yalan söylenmesinden hoşlanmıyorum ancak bu kadar katı kuralları olan birinin de evlenmeden sizinle yakınlaşması da doğru değil. Zedelenebileceğini düşünebilecek kadar yakınlaştıysanız siz ilk ilişkinizi yaşadınız demektir. Yani iki taraf da zevk aldı ve boşaldı. Bu durumda o zarın olup olmaması neden bu kadar önemli. Ayrıca ilişki sırasında zarın bozulmaması da mümkünken kimi neye ikna etmeye çalışıyorsunuz. Sizinle bu kadar yakınlaşan birine bu konuda hesap vermek zorunda değilsiniz. Eğer size evlenmeden dokunmayı reddeden biri olsa doğruyu söyleyin derdim. Nedeni bi insan ilkini karısıyla ya da kocasıyla yaşamak istiyorsa bunu hakediyordur. Yalan söyleyerek onun bu hakkı elinden alınmamalı. Ama bunu sadece bencilce istiyorsa kimsenin geçmişiyle ilgilenme hakkı yoktur.

valla bekareti mekareti gec o kimseyi baglamaz erkek arkadasinda dahil ama bununla ömur gecmez bidaha dusun bune boyle ya benimsin ya karatopragin kiskanclik degil erkek egemenlik dusuncesi kiskanclik boyle olmaz

evet olmaması gerek,,, kişileri hatalarıyla gerçekleriyle kabul etmek gerek,o olduğu için sevmek gerek ama ne yazık ki bizler gibi düşünmeyen milyon erkekle dolu dışarsı.cahilide okumusuda bunu sorun haline getirebiliyor.Gerçeği söylediğinde içinden hiç izleri silinmeyecek cümlelerle karşılasacağını düşündürdü bana sevgili profilin. ama dürüst davranmadığını düşünerek ve gerçekle yüzleşme korkusuda seni rahatsız ediyor.arada sıkışıp kalmışsın. genel profil itibariyle çok gergin günler yaşatacak bir erkek...gerçeği öğrendiğinde de mutsuzluk yaşayacağın aşikar. bu hikayenin sonunda ben mutluluk göremedim.dilerim gönlünce olur

Arkadaşlar gercekten anliycak bi insan olsa kesinlikle söylerdim. Ben bunla övünmüyorum her gün tövbe ediyorum. Dürüst olmak istiyorum. Ama bundan anliycak biri değil. Üni.deki erkek arkadaşlarım yuzunden bile ki su an gorusmememe rağmen benle kavha ed3n biri. Çok tutucu ve eski kafalı. Ilk sevgilisi de benim belki de ondan. Ayrilmak da istemiyorum bana olan ilgisi sevgisi her sey cok güzel. Sigara icki içmez. Benim istediğim gibi bi insan ve tek kotu huyu bu anlayişsizliği. Söylemek gibi seçeneğim yok.
Kendini bu kadar zora sokma be güzelim bazen tam istediğin gibi biri gelebiliyor insana ama biraz otur sakin kafayla bir düşün hayatını üzüntü üzerine kurma sakın. Sen bir kadınsın bence dürüst bir insansın yoksa ikilemde kalmaz direk başka çareler aradın. Kendini bu kadar yorma lütfen sen mutlu bir evlilik yapmalısın ki mutlu olasın mutlu çocuklar yetiştiresin. Bu kadar baskıcı birisiyse nasıl mutlu olacaksın. Evlenince bir yere gitseniz o sana mı baktı. Sen nereye bakıyorsun diyecek. Emin misin yapabileceğinden?

Ben kadın dogum polıklngnde calıstım bır sure. Çok acı bır sey gordum yasadım orada.
Birgun yenı evlı bir cift geldi. Kız kızıl uzun saclı pek guzeldı adam hanzo ama bellıydı .
neyse adam dedıkı bızde ılıskı sonrası kan gelmedı falan neyse ıcerı muayne masasına yatarken kız, adam ve doktorumuz geldı adam once paravanın yan tarafında kaldı kız masaya yatarken dedıkı ben kendıme guvenıyorum ama esım ıcın geldım dedı.

Neyse muayne ettı doktor dedıkı esınız bakıre henuz zarı esnek anca normal doğumla bozulr sizlik bir durum yok adam ınanmadı tabı bunu ıma ettı doktor dedıkı ınanmıyosan gel gostereyım ama doktor bey de bende adamın bızım yanımızda egılıp karısının zarını kontrol etcegını tahmın etmedık ha öylesıne soyledı doktor bey.

Adam paraanın o tarafına gectı eğildi baktı kızcağız ağlamaya basladı.
tamam falan dedi adam ama ben yıkıldım o an bu ne cahıllık bu neyın saplantısı bu neyın sahiplenmesi.
Sıcayım sahıplenmesnıe ben onun.
O kadar iğrenc bır durum o kadar fenaydıkı yıllarr oldu atlatamadım hala cok sınırlenıyorum.

Böyle şeylere takılan ınsanların askına da sevgısıne de ınanmıyorum ben kime neyı kanaıtlıyolarsa.

Lanet olsun be.

Gerçekten böyle bir pislikle evli olmak çok onur kırıcıdır.
Kadın için çok üzüldüm.. :S

Konu sahibi, ben karşılıklı dikkat edildiğinde bekarete önem verilmesini çirkin bulmuyorum.
Ancak sevgilin bencilin teki. Çok önem veriyordu madem evlenmeden önce o dokunmasaydı sana.
Bu çirkinliği yüzüne vur ve koy tekmeyi haketmiş.

Kendini bu kadar zora sokma be güzelim bazen tam istediğin gibi biri gelebiliyor insana ama biraz otur sakin kafayla bir düşün hayatını üzüntü üzerine kurma sakın. Sen bir kadınsın bence dürüst bir insansın yoksa ikilemde kalmaz direk başka çareler aradın. Kendini bu kadar yorma lütfen sen mutlu bir evlilik yapmalısın ki mutlu olasın mutlu çocuklar yetiştiresin. Bu kadar baskıcı birisiyse nasıl mutlu olacaksın. Evlenince bir yere gitseniz o sana mı baktı. Sen nereye bakıyorsun diyecek. Emin misin yapabileceğinden?
Şimdiden öyle ki zaten. Ortam cok kotu kimseye guvenmiyorum diyo. Konu sen olunca babama bile guvenmem ben diyo.

Back
X