Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek EşyalarıKızlar fikir lütfen? Hangi bebek arabasini almaliyim?
Ilk defa bebegim olacak, 7.ayim bitmek uzere travel sistem arabalara bakiyoruz.Kraft nova travele bayildik ama forumlarda cok agir oldugundan kullanissiz oldugu soyleniyor suanda hangisini alacagimizi bilmiyoruz fikirlerinizi bekliyorum hanimlar
Ilk defa bebegim olacak, 7.ayim bitmek uzere travel sistem arabalara bakiyoruz.Kraft nova travele bayildik ama forumlarda cok agir oldugundan kullanissiz oldugu soyleniyor suanda hangisini alacagimizi bilmiyoruz fikirlerinizi bekliyorum hanimlar
ben kraftın travel sistemini kullandım, tavsiye ederim bebek büyüyünce de baston tipi arabalar varmış yine krafttan alabilirim. oldukça hafif ve fonksiyonel modelleri var
Traveel sistemin yenidoğanı var zaten uzunca bi süre onu kullandık 4 ay falan şimdi zaten töbe oturmuyo kucakta gidiyoruz. Pierre carden inkini ald ık ama kullanamadık daha
Biz diamond baby marka bebek arabasi aldik. Evet birazfazla yer kapliyo katlaninca ama diger bi cok bebek arabasinDa olan ozelliklerin hepsi mevcut ve de ck iugun fiyata aldik. 169 lira . Ben travel sistem hic dusunmedim iyiki de almamisim cunku benim oglum cok hareketli ve araba koltugu seklindeki pusete kesinlikle oturmazdi arabada bile cok fazla zaman gecirmiyor. Benim tavsiyem cok pahali bisey almamak. Sirf kalite marka diye fazla para vermek bana dogru gemiyor.