• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Fikir lütfen?

yok canım işte biz hep erkekleri duygusal olarak görmüyoruz odun diyoruz ama inan ki onlar da duygusal ama bizim kadar belli etmiyorlar biz hemen ağlıyoruz içimizden atıyoruz ama onlar içlerine atıyo ve daha kötü oluyorlar o yüzden şanslıyız bence :52::52: seni üzmek istemiyor olabilir ama bu mutlu edecek anlamına gelmiyo malesef.ayrılmak istememesi de seni kaynetmek istemiyor demek ki ama seni mutlu etmek için elinden de bi şey gelmiyo demek ki.genelde kadınları anlamak zordur derler ama erkekleri anlamak çok daha zor bence:44::44:

İhtimal versem konuyu açtığımı gördü diyeceğim olamaz böyle birşey :D Bir anda ilgi göstermeye başladı ve sevgi sözcükleri şuan çok şaşırdım bugünü tarihe geçmeliyim :D

İhtimal versem konuyu açtığımı gördü diyeceğim olamaz böyle birşey :D Bir anda ilgi göstermeye başladı ve sevgi sözcükleri şuan çok şaşırdım bugünü tarihe geçmeliyim :D

hadi gözün aydın canım inşallah böyle devam eder :16::16::16:

Beklemekten başka çarem yok evet :( Kaybetmeyide göze alamıyorum. Ağırdan almak biraz mesaj atmayı kesmek etkili olur inş.

Öyle düşünmeyin bir kere böyle düşünceli birini kaybedecek o herşeyin hayırlısı zaman gösterecektir zaten belkide korkulan bir şey yok yapısı gereği bu siz alışacaksınız belli mi olur :9::51:

Öyle düşünmeyin bir kere böyle düşünceli birini kaybedecek o herşeyin hayırlısı zaman gösterecektir zaten belkide korkulan bir şey yok yapısı gereği bu siz alışacaksınız belli mi olur :9::51:

Hayırlısı değilse olmasın gönülle imtihan olmak çok ama çok zor. Belkide haklısınız yapısı böyle bekleyip göreceğim

Aşktan yana yüzüm gülmedi sanırım gülmeyecek... Şuan biriyle birlikteyim ama aramızda ki aşk mı, arkadaşlık mı anlam veremiyorum saçma sapan birşey yaşamaktayım adını koyamıyorum sevgiliyiz ama ne öyle bir konuşma havası var ne de başka birşey! Yanındayken herşey çok güzel ama uzaklaşınca değişiyor mesleği gereği belkide bilmiyorum kendisi avukat şakalaşmaktan anlamıyor onun yaptığı şakalarda bana bayat geliyor acayip zıttız bunu onada söylüyorum ancak sana öyle geliyor diyor, fazla mesaj yazmayı sevmiyor ama bende merak ediyorum ilgisini görmek istiyorum anlamıyor bariz odun :( Çıkmaya başlamadan önce bana bebeğimli vs. sözckler demeye başlamıştı bende doğru olmadığından brdaha tekrarlamamasını söyledim ne söylemeymiş arkadaş canım bile demez oldu. Önceden çok çekmiş aşktan üzülmekten ve beni üzmekten çok korkuyor bana devamlı bunu hatırlatıyor ne yapmam gerek arkadaşlar tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen..

Afedersiniz ama merak ettim. Bu konudan 1 ay kadar önce başka bir konu açmışsınız ve uzun süredir bir öğretmenle birlikte olduğunuzu söylemişsiniz. Bu konunuzda da çıktığınız kişinin avukat olduğunu ve 3 aydır birlikte olduğunuzu söylüyorsunuz. Anlamadım?:44:

Afedersiniz ama merak ettim. Bu konudan 1 ay kadar önce başka bir konu açmışsınız ve uzun süredir bir öğretmenle birlikte olduğunuzu söylemişsiniz. Bu konunuzda da çıktığınız kişinin avukat olduğunu ve 3 aydır birlikte olduğunuzu söylüyorsunuz. Anlamadım?:44:

Evet ancak bu siteyi iki kişi kullanıyoruz tek değilim. Moderatöre vs. mesaj attım ancak hala o konular silinmedi bende bekliyorum

Back
X