Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ağrı kesici içmekte iyi değil. Döngü gününü tutturamıyor olabilirsin canım ovilasyon test al 30lu mayısta başka rgl bittiği gün ay içinde rakip et yumurtlama gününü canımKızlar gebelık düşünüyorum ama olmuyor 8 ay oldu Ağrı kesicilerınn sebep olabilirmi dolex gibi
Direkt ona bağlıyamayiz ama ağrı kesiciler malesef regl i etkiliyor. Ovulasyon takibi yap belki yumurtlamayi kaçırıyorsndur. Hormonlarina ve tiroit baktırdın mi.Kızlar gebelık düşünüyorum ama olmuyor 8 ay oldu Ağrı kesicilerınn sebep olabilirmi dolex gibi
Valla 2 ay önce gıttın bi sorun yok dediler herkes ağırı kesıcıden dıyorlar bilemiyorum valla ıyıce stres oluyorumDirekt ona bağlıyamayiz ama ağrı kesiciler malesef regl i etkiliyor. Ovulasyon takibi yap belki yumurtlamayi kaçırıyorsndur. Hormonlarina ve tiroit baktırdın mi.
Denedım olmadı bakalım bu ay bidaha denıcem artıkÇok ağrı kesici içmekte iyi değil. Döngü gününü tutturamıyor olabilirsin canım ovilasyon test al 30lu mayısta başka rgl bittiği gün ay içinde rakip et yumurtlama gününü canım
İşte insanlar müsade etse etmıcem ama etmıyor kı sağolsunlarEn büyük düşman stres bunu herkes söylüyor o yüzden kasmayın kendinizi
Canım ağrı kesici yüzünden böyle bir durum olmaz merak etme hemsireyim ben. Çevremde ağrı kesiciyi geç o kadar ilaç kullanan insanların çocukları var. Kafanı böyle şeylerle yorma.Valla 2 ay önce gıttın bi sorun yok dediler herkes ağırı kesıcıden dıyorlar bilemiyorum valla ıyıce stres oluyorum
Teşekkür ederimCanım ağrı kesici yüzünden böyle bir durum olmaz merak etme hemsireyim ben. Çevremde ağrı kesiciyi geç o kadar ilaç kullanan insanların çocukları var. Kafanı böyle şeylerle yorma.
Bnde gebelik istiyorum 6 ay oldu bende olumlu sonuç yok. Adetlerim düzenidir ovulasyonla takip de ediyorum ama herkesin vücudu aynı bazılarımızın vücudu gebeliğe hazır değildir ve o hazirlik aşaması uzun sürebilir. Ben covid geçirdim bebek düşündüğüm zamanlardı bütün dengem bozuldu demir ve d vitamin eksikliği çıktı. D vitamini gebelik için önemli. Şu an onları takviye etmeye çalışıyorum. Sende baktir. Ve folik asit başla.Teşekkür ederimpekı önlerdiniz bir şey var mı
Bnde gebelik istiyorum 6 ay oldu bende olumlu sonuç yok. Adetlerim düzenidir ovulasyonla takip de ediyorum ama herkesin vücudu aynı bazılarımızın vücudu gebeliğe hazır değildir ve o hazirlik aşaması uzun sürebilir. Ben covid geçirdim bebek düşündüğüm zamanlardı bütün dengem bozuldu demir ve d vitamin eksikliği çıktı. D vitamini gebelik için önemli. Şu an onları takviye etmeye çalışıyorum. Sende baktir. Ve folik asit başla.
Cok üzüldüm çok geçmiş olsunBnde gebelik istiyorum 6 ay oldu bende olumlu sonuç yok. Adetlerim düzenidir ovulasyonla takip de ediyorum ama herkesin vücudu aynı bazılarımızın vücudu gebeliğe hazır değildir ve o hazirlik aşaması uzun sürebilir. Ben covid geçirdim bebek düşündüğüm zamanlardı bütün dengem bozuldu demir ve d vitamin eksikliği çıktı. D vitamini gebelik için önemli. Şu an onları takviye etmeye çalışıyorum. Sende baktir. Ve folik asit başla.ben folik asitin 1 ay kullandım bakalım ya inş tez vakitte olur
![]()
Bak canım inciri zeytinyağına koy bir kasede zeytinyağına doğra sen ve eşin hergün yiyin çok çok faydasını görüceksin. Eğer idrarında enfeksiyon varsa 1 ml de olsa sperm tutmaz o yüzden bir hafta normal soğan kaynatıp 5 dk suyunu iç rahimde ki tüm mikrop gitsin peşine zeytinyağı incir tarifini yap hergün sen ve eşin ya güzel sonuç alırsınız inşallahKızlar gebelık düşünüyorum ama olmuyor 8 ay oldu Ağrı kesicilerınn sebep olabilirmi dolex gibi
Bu konuyu bilmiyorum ama etkisi olabilir.. Ben normalde adet ağrısına dayanamaz günde 3-4 tane arveles ağrı kesici içerdim ta ki adetimin 3.gününe kadar. Ama bu ay kendimi doğal yollarla rahatlatmaya çalıştım ve sadece 1 tane ağrı kesici içtimKızlar gebelık düşünüyorum ama olmuyor 8 ay oldu Ağrı kesicilerınn sebep olabilirmi dolex gibi
Canım ben doktora gittiğimde yumurtalarımın küçük olduğunu çok ağrı kesici içiyor musun ondan olabilir demişti bence etkisi olabilir. Bir de eşiniz test yapsın benimde 9 aydır olmadı eşimde ileri hız düşüklüğü çıktı benim de son gittiğim doktor pko olduğunu söyledi önceki doktorlar bişey yok demişti. Ovulasyon testi kullan yumurtlama günlerini değerlendir olur inşallahKızlar gebelık düşünüyorum ama olmuyor 8 ay oldu Ağrı kesicilerınn sebep olabilirmi dolex gibi
Benim aileler uzak olduğu halde komşular sürekli merakla takip edip rahatsız ettiler ne yaşadığınızı bu yüzden hissedebiliyorum ama insanları devre dışı bırakmak elinizde güzel bir şekilde yapın o zaman rahatlarsınızİşte insanlar müsade etse etmıcem ama etmıyor kı sağolsunlar![]()