kızlar sorun komşumun bebeği henüz 8 aylık fakat 7 kilo komşum hiç iyi bakmıyor okadar zayıfki içim açıyor bize geldiklerinde benim bebeğim 4 aylık onun mamasına koşuyor annesine soruyorum açsa yapıyım diyorum ama yok onunki evde soğuyor diyor ve hiç birşey vermiyor 7aylık sezeryenla doğum yaptı hiç anne sütüde içmedi haftada 1kutu aptamilin en büyük boyundan alıyorum içiyor diyor 5dk sonrada mamayıda zor içiyor 6 saat aç kalcakki o zaman 125 cc içiyor diyor yoğur sebze çorbası hiçbirşey vermiyor sadece su mama neden vermiyorsun dedigimde yemiyor istemiyor ama çok yemek istiyor halinden belli bizde bisküvi yedi ben verdim anneside yemez verme dedi ama verdim dayanamadım bügün geldiklerinde bebek tutunarak ayaga kalkıyor ama çocuk yan basıyor ayagında sorun var çok belli nerdeyse arkaya dönük bakıyor sol ayağı dr. götürdünmü diyorum yok götürmedim bizde geçen hafta farkettik ama yattıgında düz diyor ve ben iyice sinirlendim kendisine dr. önerdim gidermi bilmiyorum ama kadın sağlık ocagındaki günü belkiyor ordaki dr. göstercekmiş bebek aklımda çıkmıyor sizce ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen bende vicdan azabı olcak nerdeyse
canım çok yakınsanız gidip geldikçe o yok desede sen yedirebilirsin çocuğa... hastane işini de tut kolundan götür bende götürücem çocuğu tek gidemiyorum rahatsıızım biraz de onun bebeğinide muane ettir. yani yapıcak baska bişeyin yok