kızlar fikir verin sizce ne yapmalıyım

kızlar sorun komşumun bebeği henüz 8 aylık fakat 7 kilo komşum hiç iyi bakmıyor okadar zayıfki içim açıyor bize geldiklerinde benim bebeğim 4 aylık onun mamasına koşuyor annesine soruyorum açsa yapıyım diyorum ama yok onunki evde soğuyor diyor ve hiç birşey vermiyor 7aylık sezeryenla doğum yaptı hiç anne sütüde içmedi haftada 1kutu aptamilin en büyük boyundan alıyorum içiyor diyor 5dk sonrada mamayıda zor içiyor 6 saat aç kalcakki o zaman 125 cc içiyor diyor yoğur sebze çorbası hiçbirşey vermiyor sadece su mama neden vermiyorsun dedigimde yemiyor istemiyor ama çok yemek istiyor halinden belli bizde bisküvi yedi ben verdim anneside yemez verme dedi ama verdim dayanamadım bügün geldiklerinde bebek tutunarak ayaga kalkıyor ama çocuk yan basıyor ayagında sorun var çok belli nerdeyse arkaya dönük bakıyor sol ayağı dr. götürdünmü diyorum yok götürmedim bizde geçen hafta farkettik ama yattıgında düz diyor ve ben iyice sinirlendim kendisine dr. önerdim gidermi bilmiyorum ama kadın sağlık ocagındaki günü belkiyor ordaki dr. göstercekmiş bebek aklımda çıkmıyor sizce ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen bende vicdan azabı olcak nerdeyse

canım çok yakınsanız gidip geldikçe o yok desede sen yedirebilirsin çocuğa... hastane işini de tut kolundan götür bende götürücem çocuğu tek gidemiyorum rahatsıızım biraz de onun bebeğinide muane ettir. yani yapıcak baska bişeyin yok :(

8 aylık bebeği günde 3 keremi besliyormuş?
Hani ana ve ara öğünler?
Hani yoğurdu meyvesi sebzesi?
Benimde 10 aylık kızım var bu söylediğiniz ölçüler bana çok tuhaf geldi.
Mutlaka müdahale edilmeli bencede.
Ayrıca babası yanında sigara içiyormuş yazık günah yahu onun körpe ciğerlerine:47:

evet bana 3 kere veriyorum diyor bebeği gördüğümde çocunlukla su içiyor rezene çayı içiyor 3kerede mama zaten midesi suyla doluyor

canım çok yakınsanız gidip geldikçe o yok desede sen yedirebilirsin çocuğa... hastane işini de tut kolundan götür bende götürücem çocuğu tek gidemiyorum rahatsıızım biraz de onun bebeğinide muane ettir. yani yapıcak baska bişeyin yok :(

daha önce yemediğini ben nasıl yedirebilirimki bende fazla durmuyor annesini istiyor hemen o uğraşıp vercekki yesin belkide mama kolayına geliyordur eşide izin vermiyor tek gitmesine birazdan ondan çekiniyor

Şekilde görüldüğü gibi herkes anne olamıyor.
Çayla suyla günde 3 biberon o yaptığı garip mamayla bebk mi büyür.
Yazık çocuğa içim acıdı valla
Karşına alıp konuşsan belki uzaklaşacak durumuda takip edemeyeceksin.
Ne diyeceğimi bilemiyorum ama bebek hasta olmadan bir şekilde duruma müdahale etmek lazım.

kızlar sorun komşumun bebeği henüz 8 aylık fakat 7 kilo komşum hiç iyi bakmıyor okadar zayıfki içim açıyor bize geldiklerinde benim bebeğim 4 aylık onun mamasına koşuyor annesine soruyorum açsa yapıyım diyorum ama yok onunki evde soğuyor diyor ve hiç birşey vermiyor 7aylık sezeryenla doğum yaptı hiç anne sütüde içmedi haftada 1kutu aptamilin en büyük boyundan alıyorum içiyor diyor 5dk sonrada mamayıda zor içiyor 6 saat aç kalcakki o zaman 125 cc içiyor diyor yoğur sebze çorbası hiçbirşey vermiyor sadece su mama neden vermiyorsun dedigimde yemiyor istemiyor ama çok yemek istiyor halinden belli bizde bisküvi yedi ben verdim anneside yemez verme dedi ama verdim dayanamadım bügün geldiklerinde bebek tutunarak ayaga kalkıyor ama çocuk yan basıyor ayagında sorun var çok belli nerdeyse arkaya dönük bakıyor sol ayağı dr. götürdünmü diyorum yok götürmedim bizde geçen hafta farkettik ama yattıgında düz diyor ve ben iyice sinirlendim kendisine dr. önerdim gidermi bilmiyorum ama kadın sağlık ocagındaki günü belkiyor ordaki dr. göstercekmiş bebek aklımda çıkmıyor sizce ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen bende vicdan azabı olcak nerdeyse

benim kızım 12 aylıkken 7900 idi.çocugun kilosu çok kötü değil ama iştahlı çocuga bir şey vermemeyi anlamıyorum.benim kızım o kadar zor yerdi ki hala öyle böyle şeyler duydukça içim parçalanıyor.

Henüz anne olmadığım halde konuyu okuyunca içim acıdı. Düşündüm ama arkadaşların verdiği tavsiyelerden farklı bişey gelmedi aklıma. Umarım en kısa sürede aklı başına gelir komşunuzun.

benim kızım 12 aylıkken 7900 idi.çocugun kilosu çok kötü değil ama iştahlı çocuga bir şey vermemeyi anlamıyorum.benim kızım o kadar zor yerdi ki hala öyle böyle şeyler duydukça içim parçalanıyor.

kilosu çok iyiydi ek besin vermediği içmi git gide zayıflı anlamadım ayağıda aklımdan çıkmıyor gözümün önüne geliyor benimde bebeğim var o şekilde olsa durmam yerimde hemen dr giderim ama 1 haftadan fazla bekliyor sanki kendi kendine iyileşcek

Şekilde görüldüğü gibi herkes anne olamıyor.
Çayla suyla günde 3 biberon o yaptığı garip mamayla bebk mi büyür.
Yazık çocuğa içim acıdı valla
Karşına alıp konuşsan belki uzaklaşacak durumuda takip edemeyeceksin.
Ne diyeceğimi bilemiyorum ama bebek hasta olmadan bir şekilde duruma müdahale etmek lazım.

kendiside farkında durumun ama umursamıyor kendi ağzıyla söylüyo kalkmaya çalışıyor ama hali yok zayıflıktan diyor her geldiginde elinde maması ama bikere verip içirdigini görmedim yanına koyuyor ama çocuk benim kızımın biberonuna koşuyor söylediğimde aç degil onun rengi hoşuna gidiyor diyor benim biberonumda renkli degil şeffaf hiç anne sütü vermemiş doğar doğmaz kuveze almışlar 22 gün hastanede kalmış o kadar iyi bakmışki hemşireler hemen toparlanmış kuvezde diyede anne sütü vermemiş onun yerinde olsaydım orda kimseye mamayı verdirmezdim sütümü sağar verirdim

Çocuğun cinsiyeti ne?

Sormaktaki amacım şu, bir komşumuz yine kız oldu diye ona pek bakmazdı çocuk düşmüş kalkmış hiç umrunda olmazdı hatta bir kere parkta otururken karşılaştık bebek arabadayken dedi ki "şurada düşüp ölse ya" :53:

Ne biliyim mümkün değil ama çocuğu sevmiyor olabilir mi?

beslenme konusunda sen ne yapsan da kadın bilinçsiz belli ki o konuda pek birşey yapamazsın sanırım fakat şu ayak eğriliği için birşeyler yapabilirsin.sanırım pes akino varus var çocukta.tedavisi sanırım 6-12 ayda yapılabiliyor sadece.geç olmasın çocuk için en azından.istersen internetten araştır hastalığı,geç olmadan tedavi edilmesi gereken bir hastalık.
bazı çocuklar şanssız oluyor işte,ben de görünce çok üzülüyorum.benim de bir öğrencim var çocuk pislik içinde,beslenmesine annesi doğru düzgün birşey koymaz.çocuğun 2 yaşında bir kardeşi var,akciğeri gelişmemiş,hasta olmaması gerkiyormuş,hasta olursa ciğerini zorluyormuş,günlerce hastanede kalıyor.kadın kızını okula getirirken o çocuğu da oluyor yanında. bazen çocuğun üzerine bir mont bir ceket bile giydirmeden kazakla getiriyor.olmadığından değil,önemsemediğinden.soğuk biz donuyoruz mesela çocuk kazakla.

Benim oğlumda 6 aylıkken 10 kiloydu sonra büyüdükçe iştah sorunu yememe başladı, ve zayıfladı yani kilosu normaldi ama önceki gibi kilolu değildi.Bazı çocuklar hareketlenmeye başlayınca etini döker derler.Ben bir annenin çocuğuna bakmama ihtimalini bile düşünmek istemiyorum...

Çocuğun cinsiyeti ne?

Sormaktaki amacım şu, bir komşumuz yine kız oldu diye ona pek bakmazdı çocuk düşmüş kalkmış hiç umrunda olmazdı hatta bir kere parkta otururken karşılaştık bebek arabadayken dedi ki "şurada düşüp ölse ya" :53:

çocuk erkek çocugunu seviyormu bilmiyorum bu havalarda alıyor çocugu kucagına geziyor çocuğun üzerinde ince bir hırka var

şurada düşüp ölese nasıl bir anne söyleyebiliyor istemiyorsanız yapmayın o çocuğun ne suçu var böylelerine anne demek istemiyorum

beslenme konusunda sen ne yapsan da kadın bilinçsiz belli ki o konuda pek birşey yapamazsın sanırım fakat şu ayak eğriliği için birşeyler yapabilirsin.sanırım pes akino varus var çocukta.tedavisi sanırım 6-12 ayda yapılabiliyor sadece.geç olmasın çocuk için en azından.istersen internetten araştır hastalığı,geç olmadan tedavi edilmesi gereken bir hastalık.
bazı çocuklar şanssız oluyor işte,ben de görünce çok üzülüyorum.benim de bir öğrencim var çocuk pislik içinde,beslenmesine annesi doğru düzgün birşey koymaz.çocuğun 2 yaşında bir kardeşi var,akciğeri gelişmemiş,hasta olmaması gerkiyormuş,hasta olursa ciğerini zorluyormuş,günlerce hastanede kalıyor.kadın kızını okula getirirken o çocuğu da oluyor yanında. bazen çocuğun üzerine bir mont bir ceket bile giydirmeden kazakla getiriyor.olmadığından değil,önemsemediğinden.soğuk biz donuyoruz mesela çocuk kazakla.

ayağı için birşeyler yapmam lazım yarın eve çağırıp araştırdıklarımı okutmam lazım ve isterse hemen şimdi gidelim dr diycem inşallah kabul eder dr. ayağı normal derde rahat ederim ama normal diyeceğini sanmıyorum nerdeyse geriye dönük sağ ayağı öyle oluyor solda birşey yok

çocuk erkek çocugunu seviyormu bilmiyorum bu havalarda alıyor çocugu kucagına geziyor çocuğun üzerinde ince bir hırka var

şurada düşüp ölese nasıl bir anne söyleyebiliyor istemiyorsanız yapmayın o çocuğun ne suçu var böylelerine anne demek istemiyorum

Valla bilmiyorum. Çocuğun kız olduğunu öğrenince evlerinde cenaze vardı sanki. Çocuk doğmuş yüzüne bakmamış yine kız oldu diye. Daha neler neler. Deseler inanmam kendi kulaklarımla duydum.

evet bana 3 kere veriyorum diyor bebeği gördüğümde çocunlukla su içiyor rezene çayı içiyor 3kerede mama zaten midesi suyla doluyor

Valla söyledikleriniz cocuk için çok olumsuz şeyler.
Yazık günah o bebeciğe bir şekilde ikna edin ve doktora gidin bence..

Çocuğun cinsiyeti ne?

Yazıklar olsun o kadına.
Onlar anne bizde anneyiz. Erkekler bile günümüzde cinsiyet ayrımı yapmanın yanlıs oldugunu anlamışken kadınların yani annelerin bunu yapmasını aklım almıyor.

Back
X