Kızlar Fikir Verin, Yardımmm !

BeyzaGokce

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
58
1
16
Muğla
Selamlar kızlar..
Nişanlım askerden gelmek üzere, geldiğinde bir iş kurmayı düşünüyoruz.
Yaklaşık 50 - 200 Bin TL bir parayla nasıl bir iş kurabiliriz ya da bir iş kurmak için ne kadar bir para isteğimizi karşılar, önerilerinizi söyleyip yardım ederseniz sevinirim...

Son düzenleme:

Ne iş yapmak istiyorsunuz bence önce ona karar verin.
Daha sonra para biriktirmeye devam edin.
Moral bozmak istemem ama 10 bin liraya iş kurmak kolay değil.
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

Ne iş yapmak istiyorsunuz bence önce ona karar verin.
Daha sonra para biriktirmeye devam edin.
Moral bozmak istemem ama 10 bin liraya iş kurmak kolay değil.
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

Katılıyorum..Ayrıca yaşadığınız çevreye uygun olarak en çok iş yapan dükkanın hangisi olacağını yine siz bilirsiniz.
Ben olsam büfe açardım tekel bayii tarzı bir şeyler.
Ama tabii 10 bin tlyle olur mu bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun canım

iş açacağınız yerde ne eksik bakın bence.öğrenciyken çeyizcide çalışmıştım yazın düğün zamanı çok iyi iş oluyor.büfe gibi bir yer düşünüyorsanız mesela gerekli malzemeleri ikinci elçilerden ucuza getirebilirsiniz.iyice planlayın ki Allah korusun elinizdeki paradan da olmayın.

Tesekkur ederim kızlar..
Biz Muğlada oturuyoruz. Aslında bizde cafe tarzı bir sey dusunuyoruz. Internet cafe de olabilir. Ama az bir paranin yeterli olmayacagi kesin Birlikte yapabilecegimiz bir is istiyoruz ama iste... Dert oldu

Tabi aileden yardım alabilirsek 8 - 10 u gecebilir. Sadece ne yapacagimiza karar vermemiz gerek..

Son düzenleme:
Bence siz okulların yanlarına keşfe cıkın. okulların yanındaki bakkallar iyi kazanıyor. Bi akrabamız kredi cekdi bakkal acdı ve fazlasıyla kazandı ama tabiki büyül risk..

10 bin lirayla olmayacağı aşikar belki güvenilir ortak falan bulabilirsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun

moral bozmak istemem ama 10 bin lira iş kurmak için yeterli bir para değil
benim aklıma sadece kuaför dükkanı geldi ama ikinizinde çalışacağı bir yer demişsiniz nasıl olur bilemedim:44:

canım malumm heryerde tuttan sektör gıda:)
ufak biyer açarak baslayabilirsiniz kazandıkça cafeye dönüştürürsünüz bira daha kazandıkça cafe içersine int cafe olarakta yer eklersiniz felan böyle böyle büyür:) Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…