Canım bursada üniversite hastanesi varsa çıkar. Hatta oralı arkadaşlar varsa görünce yazsınlar seni yönlendirsinler lütfen. İstanbulda olsa yönelendirirdim hemen. Tüp bebek raporu diye ara netten.
Ayrıca sperm sayısı 5 milyon altı olduğu için devlet hastanesinde rapor çıkarıp tedavi fiyatını baya düşürebilirsin. Hangi ildesin bilmiyorum ama bu hakkından faydalan lütfen. 1 buçuk 2 aya çıkıyo rapor. Düşünme sürenizde bile çıkarabilirsiniz. Devlette çıkarıp anlaşmalı olan özel hastanede de kullanabilirsin.
Evet canm. Yani yine inceliyorlar seni tabi. Çünkü hormon ilaçlarına uygun musun değil misin birde kullanılacak ilaçları belirlemek için sende muayne oluyosun. Ama sperm 5 milyon altıysa sende sorun olsun olmasın rapor çıkıyor. Aşılama şartı falanda olmadan.
Evet canm. Yani yine inceliyorlar seni tabi. Çünkü hormon ilaçlarına uygun musun değil misin birde kullanılacak ilaçları belirlemek için sende muayne oluyosun. Ama sperm 5 milyon altıysa sende sorun olsun olmasın rapor çıkıyor. Aşılama şartı falanda olmadan.
devletle anlaşmalı olması gerekiyormuş özelin bide yaş 23 olması lazımmış sen söyledin ben araştırdım sperm sayısı 5 milyondan az olduğu zaman 3 yıllık evli olma şartı ve aşılama şartı ortadan kalkıyor
Evet canm. Anlaşmalı olması lazım. Bazı yerler kabul etmiyor raporu. Fiyatta değişiyor hastaneye göre. Mesela ben ilk tedavide yarı yarıya düşmüştü. 5000 di hastane 2.500 ödemiştim. Neyden kötü. Böyle bir imkan varken faydalanmak gerek.
Evet canm. Anlaşmalı olması lazım. Bazı yerler kabul etmiyor raporu. Fiyatta değişiyor hastaneye göre. Mesela ben ilk tedavide yarı yarıya düşmüştü. 5000 di hastane 2.500 ödemiştim. Neyden kötü. Böyle bir imkan varken faydalanmak gerek.
Anladm canm. Bizimde o zman 3 yıl evlilik şartı aranıyodu. Dolmasına 1 ay vardı. Sorun olmaz demişlerdi. Rapor çıkıncaya kadar dolmuş olur dediler. Hayırlısı olsun.