kızlar fikirleriniz merak ediyorum?

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
arkadaşlar 4 yıllık ilişkimi erkek arkadaşım benim yaptığım hata sebebi ile yaklaşık 1 hafta önce bitirdi ve çok kararlıydı....yalnız onun doğum gününe az bir zaman kaldı sizce kutlamalımıyım ,çekiniyorum çok karasızım?
kendimi affettirmeye çok çalıştım ancak dinlemedi beni, bu mesajla onu tekrar kazanabilirmiyim yoksa o msjı hiç atmamalımıyım?.....:(

atmazsan içinde kalcak. canın ne yapmak istiyorsa onu yap. sen onu seviyorsun 4 senelik ilişkiden bahsediyorsun. hiçbir söz hiçbir şey için çekinmemen gerekiyor. yaş kaç çok saçma bi sorun olmuş.

gerçekten de öle atmasam içimde kalıcak biliyorum ama mesaj atıpta cvp alamamakta var biraz öfkeli bana karşı ve asla geri dönüş olmıcağını belirtti.kararsız kaldığım için sordum canım yaşım 23.

biraz olgunlaş. sevdiğin çocuk elden gidiyor. ona tüm sevgini göster. 4 senelik ilişkiden bahsediyorsun. geri döndürmesi zor olmamalı.

canım hediyesini al bence ve içine yazılı bir kağıt koy :kedi:
sonra kargo ile gönder ve istersen msj da yaz sana geri dönecektir
en azından bi teşekkür mesajı atacaktır sende aylar önce hediyesini
seçtiğini ve yollamak istediğini söylersin ve tekrar kutlarsın kaydirigubbakcemile5
bizzat bana yapıldı bu olay hem de senin dediğin gibi bir olay olmuştu kaydirigubbakcemile4
hem en azından ben son kez adım attım deyip pişman olmazsın ilerisi için =)

he bir de sadece doğumgünü olduğu için değil hergün ona sevgini göster. açıkcası o senin tarafından doğum gününün hatırlanmasını isteyecektir ama, senin hatırlayıp ona karşı kutlama sözlü hediyeli vs yaklaşman onun tarafından olumsuz olacaktır. sana öyle geri dönmez yani :) barışma işini doğum günü gelmeden yapmalısn. şimdiden başla :)

seçtiğini ve yollamak istediğini söylersin ve tekrar kutlarsın kaydirigubbakcemile5
bizzat bana yapıldı bu olay hem de senin dediğin gibi bir olay olmuştu kaydirigubbakcemile4

teşekkürler minacım ahh cnm ben daha mesajı atıp atmamakta kararsızım bi de hediye kargo aman allahım cesaret istiyor biraz ..aslında süper bir fikir tepkisini ne olur bilemiyorum canım.çok kırgın bana,çok yıprandığını bensiz bir hayat istediğini dile getirdi..offf bilemiyorum...üstüne fazla düşüpte kaçırmakta istemiyorum......

teşekkürler minacım ahh cnm ben daha mesajı atıp atmamakta kararsızım bi de hediye kargo aman allahım cesaret istiyor biraz ..aslında süper bir fikir tepkisini ne olur bilemiyorum canım.çok kırgın bana,çok yıprandığını bensiz bir hayat istediğini dile getirdi..offf bilemiyorum...üstüne fazla düşüpte kaçırmakta istemiyorum......

sana nacizane fikrimi söyleyeyim sen hediye falan alsan göndersen de hemen atlamaz çünkü kızgın o yüzden o kadar seneden sonra teşekkür msjı alırsın almazsan da sen kutlarsın ve onunla eskilerden konuşma, tartışma konunuzu açmamaya bak güzelimm.. sanki kankanmış gibi konuş olur mu hani seni eskisi gibi canlı ve enerjik hissetsin bence ama onu özlediğini de hissettir.. bence 4 yıl bi takım şeyler için fedakarlık etmeye değer yeterki sakin ve soğukkanlı yaklaş olumunekankayizsmile

he bir de sadece doğumgünü olduğu için değil hergün ona sevgini göster. açıkcası o senin tarafından doğum gününün hatırlanmasını isteyecektir ama, senin hatırlayıp ona karşı kutlama sözlü hediyeli vs yaklaşman onun tarafından olumsuz olacaktır. sana öyle geri dönmez yani :) barışma işini doğum günü gelmeden yapmalısn. şimdiden başla :)

canım nasıl gösterebilirim en son 1 hafta önce konuştuk beter haldeydim
ağlamaktan gözlerim şişti,salya sümük vaziyet:)ikna edemedim yüzsüzlük edip hergünde aramam onu bunaltır bence bitti dedim niye anlamıyosun hala der eminim...

canım bence azcık zamana bırak çok sıkma ki ters tepmesin o da sakin kafa ile düşünsün..

bak sen hediyeyi al göndert bence yaa hatta içine bi de yazı yaz seni seviyorum , daha nice yıllara birlikte vs. diye.. sonra teşekkür mesajı attığında bu paketin aylar önce hazırlandığını 4 yılda ona karşı hissettiğin sevgi aşk için buna değeceğini ve göndermek istediğin için gönderdiğini söylersin.. durumdan haberdar et bizi de olur mu?? inşallah herşey yoluna girer.. hayırlısı ise barışırsınız

sana nacizane fikrimi söyleyeyim sen hediye falan alsan göndersen de hemen atlamaz çünkü kızgın o yüzden o kadar seneden sonra teşekkür msjı alırsın almazsan da sen kutlarsın ve onunla eskilerden konuşma, tartışma konunuzu açmamaya bak güzelimm.. sanki kankanmış gibi konuş olur mu hani seni eskisi gibi canlı ve enerjik hissetsin bence ama onu özlediğini de hissettir.. bence 4 yıl bi takım şeyler için fedakarlık etmeye değer yeterki sakin ve soğukkanlı yaklaş olumunekankayizsmile

çok haklısın minacım...çok zor 4 yılı kenara atmak ama karşılıklı hatalar olunca bir yerde gerçekten tıkanıyosun.. onun gerçekten çok fazla sevdiğine eminim..benim hatam çok agresif ve önyargılı olmam...bizi bu noktaya getirdi...umarım bu doğumgünü muhabbeti bir şeyleri tekrardan canlandırır..onun güvenini kazanırım..

canım bence azcık zamana bırak çok sıkma ki ters tepmesin o da sakin kafa ile düşünsün..

bak sen hediyeyi al göndert bence yaa hatta içine bi de yazı yaz seni seviyorum , daha nice yıllara birlikte vs. diye.. sonra teşekkür mesajı attığında bu paketin aylar önce hazırlandığını 4 yılda ona karşı hissettiğin sevgi aşk için buna değeceğini ve göndermek istediğin için gönderdiğini söylersin.. durumdan haberdar et bizi de olur mu?? inşallah herşey yoluna girer.. hayırlısı ise barışırsınız

minacım senin bu güzel fikrin eski anılarımı da aklıma getirdi
ayrı şehirlerde olmamız sebebi ile böyle süprizler yapardık birbirimiz çok ta mutlu olurduk hatta yazdığımız not kağıtlarına birbirimizin kokularından sıkardık hala saklıyorum onları kokuları geçsede....çok özlüyorum onu umarım herşey düzelir mutlaka haber vericem :):1hug:

çok kırdım onun kalbini ,ona da çok hak veriyorum çok gereksiz şeylerdi...
uzak olmanın verdiği huzursuzluk,şüphe ,kıskançlık bunalttım onu....
bu kadar yıl iyi bile sabretti bana,bende şimdi daha iyi anlıyorum onun değerini
sensiz bir hayat istiyorum demesi içime oturdu resmen..

kesinlikle katılıyorum canım en azından denedim dersin ama tepki gelmezsede daha fazla ısrarcı olma bence yasakkelime

cikcik doğru demiş, senin yazılarını okuyoruz konularında yazdıkların cok değişik görunuyor ve sımdıde kaybetmıssın gerı almaya ugras,
hedıye yolla ara bı gun onceden de ara vs ugras yani.
adam geeettiii gediyorr :)) tut kacmasın bana kalırsa. sevenın bır yuzu kara :p

haklısın o kadar çok şey yaşandı ki acı tatlı..
onun hataları,benim hatalarım onunailesi derken acı sona yaklaştık maalesef...
seviyorum ama herşey sevgiylede çözümlenmiyor doğum gününü kutlıcam ama mesajla,hediye göndermek kısmı bana maalesef ki çok uzak ailesi istemedi beni zamanında şimdi o eve doğumgünü için hediye göndermek abes kaçar biraz kendimi küçültmüş olurum...çok fazla üzerine düşmek anlamsız bence geliceği varsada hiç gelmez bu defa ,sviyorsa mutlaka gelicek....:(((:teselli:

haklısın o kadar çok şey yaşandı ki acı tatlı..
onun hataları,benim hatalarım onunailesi derken acı sona yaklaştık maalesef...
seviyorum ama herşey sevgiylede çözümlenmiyor doğum gününü kutlıcam ama mesajla,hediye göndermek kısmı bana maalesef ki çok uzak ailesi istemedi beni zamanında şimdi o eve doğumgünü için hediye göndermek abes kaçar biraz kendimi küçültmüş olurum...çok fazla üzerine düşmek anlamsız bence geliceği varsada hiç gelmez bu defa ,sviyorsa mutlaka gelicek....:(((:teselli:

canım ortak arkadaşlarınız yok mu ondan gönderirsin eve gönderemiyorsan?? ama bak gelirse gelir zaten deeme :olmaz: ben 5 yıl uzaktan uzağa yürüttüm ilişkimi.. ve benim hatam yüzünden yine bitti =( neyse sakın bişey yapnadan bekleme, pişman olma canım.. ayrıca daha 30 gün var nerdeyse en azından 2 haftada 1 kez falan ara unutturma kendini :1no2: tabi bu benim görüşüm.. sevgilini en iyi sen tanırsın karar senin ve umarım sonuç ne olursa olsun mutlu olursun :1hug:

Back
X