Kızlar fikirlerinize acil ihtiyacım var

Kimseye anlatmama konusunda sanırm yazan herkes aynı fikirde sen olsaydn canm anlatmaz mydin ?
bende oldum cnm malesef.....anlatmadım ama benim bilinç okadar gerilere atmış ki, bir gün seansta doktorumun;bir ağaç düşün ve kuruyan dallar yere düşüyor ,her birine bir mutsuzluğunun adını ver dediğinde ,hiç aklımda fikrimde yokken ilk düşen yaprağı, tacize uğradığımı hatırlayarak, şok olmuş farkına varmıştım....meğer ne yaraymış içimde....neyseki sonra çok rahatladım sende git ve inan düzeliyor hafifliyor ve unutuyorsun....

Saçmalama! Hatırlamıyodur bile ki hatırlasa da emin ol kimseye bişey diyemez. Kendisine bile itiraf edemez unutmuş gibi davranır.
Sen de ortalığı velveleye verme. Evet çirkin bişeye maruz kalmışsın ama çok abartmışsın kafanda. Unut gitsin ya mutluluğuna bak nelerle uğraşıyosun 16 yıl diyosun ya 16 yıll !
Ewet canm tam 16 yıl ve o okuldan mezun olalı tam 12 yıl sonra lise universite yıllar gecti gittii bu surecte hic hatrlamadm ama okul bitti ewe geldm o da aklma geldi sanki beklemis de benim boslgmu bulmaya calismis firsatta geldi alt ust etti beni :(

Ayy ewet hic sorma ve 16 yil once olmus bise cok sukur tecavuz haddnde deil kendilernce eglenirlerdi gulerlerdi sanki cok buyuk bise yapmslar gibi sinir olurdm okula bile gitmek istemezdm onlarla ayni sinifta ayni havayi solumak bile istemiyodm Allah tan biri gitti daha okuldayken digerinin de sesi kesildi gecen gordum karsilastk bakip gulunce acayip rahatsz oldum acabalar beynimi kemirmeye basladi gunlerdir annemin etrafnda donuyorm anlatmak icin ama anlatamadm 16 yil oncesi soncta kızım der baslar diye ve gercektn nasil anlatcagmi bilemedm artk sizler geldnz aklma :KK43:

Bakip guldumu ??? Eh demek o zaman mayasi neyse pek degismemis tabi bu sana yaptiklarini dusunup gulduyse tam bir pislik olmus demektir.
Canmcım nasıl ustesinden gelicem bunun gercktn kafayı yiyecem artk :KK43:

Valla sevgilin sakin anlayisli birimi bilmiyorum ki, adam sakin anlayisli akli basinda biriyse, kucukken boyle boyle olmustu bende gecenlerde onlardan birini gordum ve tekrardan hatirladim cok kotu hissettim desen. Adamin ne yapacagi bellimi, kimmis o seref..z gidipo agzini burnunu kiracam derse isler buyurse, okul siralarindaki yasana bir edepsizlik oldugundan buyuk birseymis gibi yansitilirsa ne yapacaksin.
Tamamen karsindaki insana bagli simdi birine anlatsan rahatlarsin belki ama iste o kisi nasil tepki veriri seni ne kadar iyi taniyor sana %100 guveni tam mi yoksa kafasindan pis senaryolar kurup icten ice sna akarsi dolar mi ? 6 yillik iliski belki evlilige gidiyorsunuz adam birseyleri ort bas etmek icin boyle bir senaryon kurdun diye bile suclayabilir seni eger ortalama bir manyaksa.
Tamamen karsindakine ve iliskine bagli derim ben, ama illaki birine anlatacaksan git anne ne anlat iliskiniz nasil bilmiyorum ama anladigim kadariyla sadece psikolojik destege ihtiyacin var suanda.

Yahu sözlünüzün kulağında gitse ne olur? Anlatmak istiyorsanız da anlatın, ne olacak? 10 yaşında çocuk, akranlarının zorbalığına maruz kalmış. Tutup da sen neden buna maruz kaldın diye hesap soracak kadar öküz değildir herhalde. Sevgili, arkadaş, akraba ya da kırk kat yabancı olsun fark etmez, böyle bir konuda size destek olmayacak insanın aklına şaşmak lazım. Destek olmayacak kafada insanla bırakın evlenmeyi, aynı havayı solumayın zaten. Burada konuşulması gereken şey yaşadığınız travma. Bence kendinizi daha iyi, daha rahat hissetmek için psikolojik yardım alın. Resmen bir çocukluk travmasını kendi suçunuz hissiyatına getirmişsiniz, kendi ayıbınızmış gibi saklama gereksinimi hissediyorsunuz. Bundan kurtulmanız gerekiyor, umarım da kurtulursunuz.
Canmcm suc benm sucum olmus gibi psikolojm allak bullak oldu 3 gunde ayıp onlarn aybı duyulr konusulur korkumu bu kadar tetikleyende sözlüm cok sinirlidr o sinirle gidip öldürebilir bile yani o yuzdende bu kadar cok korkuyorm ve aslnda sanrm korkumn en buyuk sebebide ayrılık noktasna gelme ihtimali bunları dusununce gercktn tıkanıyorm beynim duracak noktaya geliyo :/

Ewet canm tam 16 yıl ve o okuldan mezun olalı tam 12 yıl sonra lise universite yıllar gecti gittii bu surecte hic hatrlamadm ama okul bitti ewe geldm o da aklma geldi sanki beklemis de benim boslgmu bulmaya calismis firsatta geldi alt ust etti beni :KK43:

Mezun olmussun ise girip sehir degistirme durumun olmayacak mi yakinda , yoksa omur boyu o sehirde mi yasamayi dusunuyorsun ?

Gidip demezler de ne biliym konusulur biri birine soyler duyulur diye korkuyorm gerci 16 yildr duyulan duyulms konusulan konusulms gecmis gitmis bise iftiralari war bunlari bildgm icin aslnda biraz da korkum

Iftira zaten olmayan şey için. Hepimizin başına gelebilir. Ki 10 yaşında çocuk için iftira olur mu. Çocuk beni taciz et der mi hiç. Kendi pislikleri...

Işin içinden çıkamayacak gibisin.bir uzmana git.

Anlatma konusu; parterini ilgilendiren birşey olsaydı evet anlatılır. Ama onu ilgilendiren bişey yok. Tut ki duydu. Konuşursun... Senin saklaman gereken birşey olmadığı. O zaman gerekeni yapıp şikayet ettiğin ve üstünde durmadığını anlatirsin. Ama sozlun konuyu açmaya gerek gormeyecektir.

Ewet canm tam 16 yıl ve o okuldan mezun olalı tam 12 yıl sonra lise universite yıllar gecti gittii bu surecte hic hatrlamadm ama okul bitti ewe geldm o da aklma geldi sanki beklemis de benim boslgmu bulmaya calismis firsatta geldi alt ust etti beni :KK43:
Yaaa hayııır sen çok büyütmüşsün kendi kendine. Böyle yaparsan iş çok farklı boyutlara varır psikoloji falan kalmaz. Bak ben de yaşadım çok küçük yaşta buna benzer şeyler ama unut gitsin yaa çok büyük bişey değil. Evet şerefsizce davranışlar, kötü bi anı. Anlıyorum ama hiç düşünme bile gerçekten de büyük bi zarar değil. Asla da anlatma kimseye, çünkü küçük bişeyi sen büyütmüş olursun. Ufak bi yer diyosun valla olay bile çıkabilir. Yapma. Gereksiz.

Ewet gercktn sacma dusunce ama dusunmekten kendini alıkoyamıyosn elde deil yani anlatmiyim deil mi walla sastım kaldım ne yapcagmi bilmiyorm
Canım bende de kaygı bozuklugu var inan 5 mg lık ılac bıle beni rahatlatıyodu inan bana psikiyatriye git cok rahatlar hayatın boyle yasanmıyo aynı hastalık bende de var cunku

Bakip guldumu ??? Eh demek o zaman mayasi neyse pek degismemis tabi bu sana yaptiklarini dusunup gulduyse tam bir pislik olmus demektir.

Valla sevgilin sakin anlayisli birimi bilmiyorum ki, adam sakin anlayisli akli basinda biriyse, kucukken boyle boyle olmustu bende gecenlerde onlardan birini gordum ve tekrardan hatirladim cok kotu hissettim desen. Adamin ne yapacagi bellimi, kimmis o seref..z gidipo agzini burnunu kiracam derse isler buyurse, okul siralarindaki yasana bir edepsizlik oldugundan buyuk birseymis gibi yansitilirsa ne yapacaksin.
Tamamen karsindaki insana bagli simdi birine anlatsan rahatlarsin belki ama iste o kisi nasil tepki veriri seni ne kadar iyi taniyor sana %100 guveni tam mi yoksa kafasindan pis senaryolar kurup icten ice sna akarsi dolar mi ? 6 yillik iliski belki evlilige gidiyorsunuz adam birseyleri ort bas etmek icin boyle bir senaryon kurdun diye bile suclayabilir seni eger ortalama bir manyaksa.
Tamamen karsindakine ve iliskine bagli derim ben, ama illaki birine anlatacaksan git anne ne anlat iliskiniz nasil bilmiyorum ama anladigim kadariyla sadece psikolojik destege ihtiyacin var suanda.
Anlatsam gidip öldürebilir yani o dercedr sözlüm dusun metroda kiza yapldgni gorunce adami dovmeye niyetleniyo beni duysa kesin öldürür yani

Mrb kızlar 26 yasındaym basımdan gecen bi olayı anlaticam sizlere ve desteginize acil ihtiyacm var sasrdim cunku :KK43: tam 16 yil once yani ilkokul 4. Sinifa giderken elle taciz olayi yasadim( onlarin deyimiyle parmak atma ) tehdit ederlerdi beni korkuturlardi bende korkumdan sesimi cikaramazdm ama bir iki baktm olacak deil mudur yardimcisna olayi anlattm bi temiz dayaklarni yediler sonrada karsmadilar bana ama yolda orda burda gorduler mi laf ederlerdi erkekler arasi artk ne muhabbet donerdi bilmiyorm ama bakip bakip gulerlerdi tabi o zaman 10 yaslarndaydm idrak etmedgm icin anlayamamstm ve psikolojimi de asırı derecede bozmamisti korkularim haric tabi.. ve simdi 6 yillik bi iliskm var bu yasadgm olay hic bi gun aklma gelmedi anlatmaya gerekde duymadm sadece ona deil aileme bile anlatmadm..gecenlerde bu olayi yapanlardn birini gordum ve o gunden icime bi korku girdi olurda sozlumun kulagna gider diye bu seferde acaba ona anlatsam mi diyorum ? Yasadigmz sehir kucuk bir sehir herkes birbirni tanır neredeyse mutlaka bi arkadasnin arkadasi cikar konu acilir kulagna gider hissine kapldm napcagmi sasirdm 16 yil gecmis bu olayin ustunden evlenmedn bunu anlatmali miyim bilmeli mi yoksa anlatmayip da beklemeli miym gerci 6 yildr birlikteyz konusulan bise olsaydi illaki duyulurdu illaki kulagna giderdi ama demek ki konusulan bise deil ama ben yinede cok huzursuzm ne yapcagmi bilmiyorm ve sizlerden acil yardim bekliyorum :KK43:

yasadiginiz sey icin cok uzgunum.
ben olsam anlatmazdim, sebebine gelince...
travmalarim bana aittir. bu, bir tecavuz vakasi degil; dolayisiyla karsimdakine asikar etmemin hususi hayatimiza bir yaptirimi yok.
herkesin kendine sakli bir yasanmisligi vardir, dilerim tez vakitte unutursunuz.
emin olun bunu yapan kisiler de coktan unutmuslardir. onlar da sizin gibi cocuktular. yaptiklarinin ne manada oldugunu inanin simdi yetiskin erkek olarak anlar ve utanc icindediler zaten. aksi durumda zaten sapik insanlardir ve yine uzak durmakta fayda vardir.

Yaaa hayııır sen çok büyütmüşsün kendi kendine. Böyle yaparsan iş çok farklı boyutlara varır psikoloji falan kalmaz. Bak ben de yaşadım çok küçük yaşta buna benzer şeyler ama unut gitsin yaa çok büyük bişey değil. Evet şerefsizce davranışlar, kötü bi anı. Anlıyorum ama hiç düşünme bile gerçekten de büyük bi zarar değil. Asla da anlatma kimseye, çünkü küçük bişeyi sen büyütmüş olursun. Ufak bi yer diyosun valla olay bile çıkabilir. Yapma. Gereksiz.
Ewet cikar ki ondan korkuyorm gidip döver öldürür diye sonra olay baska boyutlara kayar olmadık yerde olay cikartirm bunun farkndaym ama arkadasn dedigi gibi kendimi suclu hissediyorum ve bu bizi ayrlık noktasna getirir diye korkuyorm :(

Canım bende de kaygı bozuklugu var inan 5 mg lık ılac bıle beni rahatlatıyodu inan bana psikiyatriye git cok rahatlar hayatın boyle yasanmıyo aynı hastalık bende de var cunku
Sanırm gidicem normalde de takntlıymdr o niye boyle dedi niye şunu yaptı niye niye niye diyerek beynimi durduracak noktaya getiriyorum artk üstesnden gelemiyorm destek almam gerekiyo

Sanırm gidicem normalde de takntlıymdr o niye boyle dedi niye şunu yaptı niye niye niye diyerek beynimi durduracak noktaya getiriyorum artk üstesnden gelemiyorm destek almam gerekiyo
Tamam aynı ben kaygı bozuklugu var sende panık atagın bir cesidi hayatını zindan etme guzelce ılacını kullan ve atlat canım

Anlatsam gidip öldürebilir yani o dercedr sözlüm dusun metroda kiza yapldgni gorunce adami dovmeye niyetleniyo beni duysa kesin öldürür yani

o zaman neyin pesindesin sen kimseye birsey soyleme tabiki, cok daraldiysan annene anlat oda agzini siki tutamazsa doktora anlat yoks abunla yasamayi ogren insanlar neler le yasiyor koskoca yetiskin kizsin, baska seylere odaklan.

yasadiginiz sey icin cok uzgunum.
ben olsam anlatmazdim, sebebine gelince...
travmalarim bana aittir. bu, bir tecavuz vakasi degil; dolayisiyla karsimdakine asikar etmemin hususi hayatimiza bir yaptirimi yok.
herkesin kendine sakli bir yasanmisligi vardir, dilerim tez vakitte unutursunuz.
emin olun bunu yapan kisiler de coktan unutmuslardir. onlar da sizin gibi cocuktular. yaptiklarinin ne manada oldugunu inanin simdi yetiskin erkek olarak anlar ve utanc icindediler zaten. aksi durumda zaten sapik insanlardir ve yine uzak durmakta fayda vardir.
Ne güzel sizler gibi anlayanimz var.. dusununce o zamanlari ben idrak edemiyodm benmle ayni yastaki erkek idrak ettyse zaten yolu oydu etmiyosada eglenme amacli yapiyodu gerci gordugmde bakip gulmesi sunu gosteriyo ki demek ki icinde o niyet varmis var yani.. tabi kesinlikle tecavuz deil simdi hatrliyorm hissetmezdm bile o uniformanin icinde ama yinede igrenc agizlarni tutup kapatmazlardi beni gosterip biseler anlatr bakar gulerlerdi iste oturdgmz yer kucuk bi yer oldgu icin ne biliym iste beynimi kemirmeye basladi gerci o okuldan mezun olup cikali 12 yil oldu herhalde 12 yila unutmusturlar yani insallah unutmusturlar :(

Yaşadıkların için bende çok üzgünüm ama Allah aşkına ne diye anlatacaksın ? 16 yıl önce bana parmak atmışlardı mı diyeceksin ? Yada onların sevgiline ne diyeceğini düşünüyorsun ? Biz seninkine 16 yıl önce parmak atmıştık demelerini mi ? Saçma duruyor değil mi.. İşte bu yüzden sende saçmalamayı acilen bırakmalısın. Ayrıca bu korku niye onu da anlamadım. Böyle çirkin bir olayı duyunca seni suçlayıp terkedecek bir sevgilin mi var yoksa ? Varsa eğer sen bu hesaplamalardan önce oturup ben kiminle birlikteyim diye bir düşün..

o zaman neyin pesindesin sen kimseye birsey soyleme tabiki, cok daraldiysan annene anlat oda agzini siki tutamazsa doktora anlat yoks abunla yasamayi ogren insanlar neler le yasiyor koskoca yetiskin kizsin, baska seylere odaklan.
Sanrm yerimde durmuyorm biseler yasaticam bize sobra oturcam yerime oyle gorunuyo.. suan atama bekliyorm ders calismam gerekiyo sinava az kaldi ama benm beynim bu pislikler yuzunden mesgul biran once destek almam gerkiyo sanrm :(

Tamam aynı ben kaygı bozuklugu var sende panık atagın bir cesidi hayatını zindan etme guzelce ılacını kullan ve atlat canım
Ewet cok haklsn canm gidip destek almam lazm yoksa bunun ustesnden gelemicem tek basima ins atlatrm.. canmcm sen ne kadar suredr tedavi goruyosn simdi eskisi gibi misn yoksa gecti mi bu takntli hallern ?

Ne güzel sizler gibi anlayanimz var.. dusununce o zamanlari ben idrak edemiyodm benmle ayni yastaki erkek idrak ettyse zaten yolu oydu etmiyosada eglenme amacli yapiyodu gerci gordugmde bakip gulmesi sunu gosteriyo ki demek ki icinde o niyet varmis var yani.. tabi kesinlikle tecavuz deil simdi hatrliyorm hissetmezdm bile o uniformanin icinde ama yinede igrenc agizlarni tutup kapatmazlardi beni gosterip biseler anlatr bakar gulerlerdi iste oturdgmz yer kucuk bi yer oldgu icin ne biliym iste beynimi kemirmeye basladi gerci o okuldan mezun olup cikali 12 yil oldu herhalde 12 yila unutmusturlar yani insallah unutmusturlar :KK43:
ben lisedeyken -fen lisesinde okudum- sinifimizin tamamina yakini erkekti.
yapmadiklari sapiklik yoktu. simdi hepsi kelli felli adamlar. okulun yillik pilav vs gunleri oluyor, kendi kendilerine utanc duyuyorlar inanin ki.
esim de anlatir, biz ortaokuldayken siniftakiler ayakkabi ustune ayna koyup kizlarin eteginin altina bakarlardi diye... sapkinlik damarimizda var, ne aci. bastirilmis tabularin yansimasi iste butun bunlar.
yasadiklarimizdan cikarmamiz gereken dersler var.
siz bilincli bir anne olun kiziniz da olsa, oglunuz da olsa...
uzulmeyin.
mutlu olun.

Yaşadıkların için bende çok üzgünüm ama Allah aşkına ne diye anlatacaksın ? 16 yıl önce bana parmak atmışlardı mı diyeceksin ? Yada onların sevgiline ne diyeceğini düşünüyorsun ? Biz seninkine 16 yıl önce parmak atmıştık demelerini mi ? Saçma duruyor değil mi.. İşte bu yüzden sende saçmalamayı acilen bırakmalısın. Ayrıca bu korku niye onu da anlamadım. Böyle çirkin bir olayı duyunca seni suçlayıp terkedecek bir sevgilin mi var yoksa ? Varsa eğer sen bu hesaplamalardan önce oturup ben kiminle birlikteyim diye bir düşün..
Ewet kesinlikle sacma farkndaym ama dusunmekten kendimi alıkoyamiyorm aslnda korkumun sebebi ayrlmak ama tabi beni suclayacagni sanmiyorm kucuk bi yer oldugu icin insanlar konusurlarsa ki dusununce bu hos bise deil istemeyebilir benimle evlenmeyi off belki de sacmaliyormdr ve diger bir korkumda gidip öldürür yani bana msj atanlari bile gidip öldurrcem diyen biri yani.. ve kendisi boyle bi olaya sahit olmus gecenlerde dovcektm flan dedi o yuzden cok korkuyorm biseler yasanr diye :(

Back
X