Kızlar fikirlerinize acil ihtiyacım var

ben lisedeyken -fen lisesinde okudum- sinifimizin tamamina yakini erkekti.
yapmadiklari sapiklik yoktu. simdi hepsi kelli felli adamlar. okulun yillik pilav vs gunleri oluyor, kendi kendilerine utanc duyuyorlar inanin ki.
esim de anlatir, biz ortaokuldayken siniftakiler ayakkabi ustune ayna koyup kizlarin eteginin altina bakarlardi diye... sapkinlik damarimizda var, ne aci. bastirilmis tabularin yansimasi iste butun bunlar.
yasadiklarimizdan cikarmamiz gereken dersler var.
siz bilincli bir anne olun kiziniz da olsa, oglunuz da olsa...
uzulmeyin.
mutlu olun.
Kesinlikle damarmzda var cok acı gercktn.. iiki lisede yasamadm diyorm lisede yasams olsaydm herhalde asla kendime gelemezdm ve anlattgn seyleri inan bizde goruyodk cok ii biliyorm yani alt merdivenlerdn kizlarn etek altna bakanlari.. kesinlikle cocuklarma bilincli anne olucam ben yasadm onlar yasamasn ve yasatmasn sizlerde mutlu olun insallah

Canm ona soylemekten zaten o kadar korkuyorm ki gecen istanbula metroda sanrm boyle bi olay yasanms adami dovcektm diye anlatti bana anlattgi gun ayrldktan sonra karsilastm sonrada artk aklma takıldı en cok ondan korkuyorm gercktn gidip oldurebilir bile yani

yok yok bence kesinlikle anlatma .. anlatılacak bir durum değil o senin özelin o senin çocukluğun o senin kendi bilinçaltın o senin kendi yaşadığın bir şey bilmesine gerek yok sen kafana takma kesinlikle rahat ol.. gittiği yere kadar... oldu ki öğrendi (ki böyle bir şey bence kesinlikle olamaz için rahat olsun) öncelikle senin ailen mesul senden ona düşmez yani sende dersinki benim çocukluğumda yaşadığım bir şeyden ailem sorumludur 10 yaşında yaşamış olduğum bir olay geçti bitti ailem gereğini yaptı (böyle bir şey olmasa bile böyle söyle kendini güçlü hissetmen için)

yok yok bence kesinlikle anlatma .. anlatılacak bir durum değil o senin özelin o senin çocukluğun o senin kendi bilinçaltın o senin kendi yaşadığın bir şey bilmesine gerek yok sen kafana takma kesinlikle rahat ol.. gittiği yere kadar... oldu ki öğrendi (ki böyle bir şey bence kesinlikle olamaz için rahat olsun) öncelikle senin ailen mesul senden ona düşmez yani sende dersinki benim çocukluğumda yaşadığım bir şeyden ailem sorumludur 10 yaşında yaşamış olduğum bir olay geçti bitti ailem gereğini yaptı (böyle bir şey olmasa bile böyle söyle kendini güçlü hissetmen için)
Evet canm bencede böyle yapmaliyim dedigin gibi cocukken oldu gereken yapldi konu kapandi derim simdi konusuluyosa da bu onlarn ayıbı gerci tümden onların ayıbı da en mantklısı bu.. sanırım benm yerimde kim olsaydı sizlerin söyledklerni yapardı benmde yapmam gerekiyo biran önce unutup hayatıma kaldgım yerden devam etmeliyim ve dedigin gibi gittigi yere kadar sonuçta benm suçum deil sonuçta çocuktum ve idrak edecek yaşta deildim ki bunu yapan yaştaki çocuk eğlenme amaçlı yapmıştır o yaştaki bir çocuk cinsel olarak ne haz elde edebilir ki bunu yapsn deil mi tabi etmisse de diecek pek bise yok sanırım :/

Evet canm bencede böyle yapmaliyim dedigin gibi cocukken oldu gereken yapldi konu kapandi derim simdi konusuluyosa da bu onlarn ayıbı gerci tümden onların ayıbı da en mantklısı bu.. sanırım benm yerimde kim olsaydı sizlerin söyledklerni yapardı benmde yapmam gerekiyo biran önce unutup hayatıma kaldgım yerden devam etmeliyim ve dedigin gibi gittigi yere kadar sonuçta benm suçum deil sonuçta çocuktum ve idrak edecek yaşta deildim ki bunu yapan yaştaki çocuk eğlenme amaçlı yapmıştır o yaştaki bir çocuk cinsel olarak ne haz elde edebilir ki bunu yapsn deil mi tabi etmisse de diecek pek bise yok sanırım :/
aynen.. senin hiçbir suçun yok .. ki yaşadığın küçük bir olay ben o kadar olay yaşadım ki anlatsam roman olur.. akrabam bile yani... o derece düşünün... ama yoluma bakıyorum dediğin gibi zor ama gelecek yıllara yaşamına bakmak lazım böyle hayat geçmiyor gün geçtikçe acısı da çıkıyor gerçi bende panik atak çıktı mesela ... neyse dediğim gibi sen mutluluğuna bak bu ülkede o kadar çok ki böyle vakalar inşallah biz geleceğimize çocuklarımıza yaşatmayacağız bunları bilinç anne babalar olarak

Ayy ewet hic sorma ve 16 yil once olmus bise cok sukur tecavuz haddnde deil kendilernce eglenirlerdi gulerlerdi sanki cok buyuk bise yapmslar gibi sinir olurdm okula bile gitmek istemezdm onlarla ayni sinifta ayni havayi solumak bile istemiyodm Allah tan biri gitti daha okuldayken digerinin de sesi kesildi gecen gordum karsilastk bakip gulunce acayip rahatsz oldum acabalar beynimi kemirmeye basladi gunlerdir annemin etrafnda donuyorm anlatmak icin ama anlatamadm 16 yil oncesi soncta kızım der baslar diye ve gercektn nasil anlatcagmi bilemedm artk sizler geldnz aklma :KK43:
Kendi bile hatırlıyorsa eğer utanıyordur yaptığından.Geçmişe takılmak en büyük belamız oldu.Unut.

10 yaşındaymişsin allah aşkına neyi anlatacaksin. Adamin aklına karpuz kabuğu dusureceksin İllaha yani. Kulagina gitse ne olacak ilkokul bebelerinin pis pis eglencesi işte.

Ne korkuyorsun hatta yolda görünce kıcina okkali bir tekme koyup iste simdi ödestik demen lazım.

Bırak allah aşkına anlatma sakin. Durup dururken gerilim atraksiyon.

aynen.. senin hiçbir suçun yok .. ki yaşadığın küçük bir olay ben o kadar olay yaşadım ki anlatsam roman olur.. akrabam bile yani... o derece düşünün... ama yoluma bakıyorum dediğin gibi zor ama gelecek yıllara yaşamına bakmak lazım böyle hayat geçmiyor gün geçtikçe acısı da çıkıyor gerçi bende panik atak çıktı mesela ... neyse dediğim gibi sen mutluluğuna bak bu ülkede o kadar çok ki böyle vakalar inşallah biz geleceğimize çocuklarımıza yaşatmayacağız bunları bilinç anne babalar olarak
Allah belalarını diyorum baska bise demiyorum kesinlikle bizler bilincli anne babalar olalim cocuklarmz boyle pislikler gibi yetismesn onlar bu tur seylere maruz kalmasn bizler yasadk onlar yasamasn.. yasananlar insani gercktn cok kotu etkiliyo unutmak omrunun sonuna kadar hatrlamamak mumkun deil bir taciz olayi duydun mu senin butun anilarn depresiyo yeniden hatrliyosn ve iliklerine kadar yeniden yasayabiliyosn ki bir cok rahatszlgn bu durumda ortaya cikmasida normal oluyo insallah yasayanlar olarak atlatrz bu travmalari..

Kendi bile hatırlıyorsa eğer utanıyordur yaptığından.Geçmişe takılmak en büyük belamız oldu.Unut.
Insallah utaniyodur canm utanmiyosa bile Allahım dersni versn yasasn demiyorum ama anlayabilsin en azndan ben nelere sebep olmusum zamaninda diye bi dusunebilsn belki o zaman anlar anlamiyosa da gercektn canı cehenneme bu ve bunun gibi olanlarn canı cehenneme!!

10 yaşındaymişsin allah aşkına neyi anlatacaksin. Adamin aklına karpuz kabuğu dusureceksin İllaha yani. Kulagina gitse ne olacak ilkokul bebelerinin pis pis eglencesi işte.

Ne korkuyorsun hatta yolda görünce kıcina okkali bir tekme koyup iste simdi ödestik demen lazım.

Bırak allah aşkına anlatma sakin. Durup dururken gerilim atraksiyon.
Anlatmak demek yeniden yasamak demek gerilim demek kesinlikle atraksiyon! Anlatmamak en dogrusu ki çocuklukta yasanmis bise yeniden acip gunyuzune cikarmak gercektn cok mantıksız olan olmus bi kere anlatmanin su saatten sonra kimseye bi yararı yok aksine bana zararı olacak en iisi anlatmamak artk bende sizler gibi düsünüyorum..

Ewet kesinlikle sacma farkndaym ama dusunmekten kendimi alıkoyamiyorm aslnda korkumun sebebi ayrlmak ama tabi beni suclayacagni sanmiyorm kucuk bi yer oldugu icin insanlar konusurlarsa ki dusununce bu hos bise deil istemeyebilir benimle evlenmeyi off belki de sacmaliyormdr ve diger bir korkumda gidip öldürür yani bana msj atanlari bile gidip öldurrcem diyen biri yani.. ve kendisi boyle bi olaya sahit olmus gecenlerde dovcektm flan dedi o yuzden cok korkuyorm biseler yasanr diye :KK43:
Sana mesaj atanları bile gidip öldürücem diyorsa, bence sen ciddden otur nasıl bir insanla birlikteyim de, buna kafa yor.. Geleceğin geçmişinden daha önemli çünkü.

Sana mesaj atanları bile gidip öldürücem diyorsa, bence sen ciddden otur nasıl bir insanla birlikteyim de, buna kafa yor.. Geleceğin geçmişinden daha önemli çünkü.
Aslnda bunu yapmasi yada boyle soylemesi tamamen kaybetmek istememesi ve paylasamamasi cunku daha once birakip gitmistm o korkusu oldgu icin bazı seyleri sindirmekte zorlaniyo ama tabi dedgn gibi gelecek gecmisten daha onemli ;)

canim benim sakin kimseye anlatma zaten hic bir erkek ben zamaninda senin sevgilini taciz etmistim filan diyemez bunu kim diyebilir, linç ederler orda onu :) sen de bosver kac yil gecmis tabi ki terbiyesizlik yaptiklari ama hayatini bosa zehir etme...anlatirsan asil olay o zaman cikar ama aynen bu kadar fevri biriyle de yasaman zor...

Cok gec oldu cvp icin oncelikle k.bakma :( ayy keske boylelerini bi linc etseler de kokleri kurusa artk biz ve bizim gibiler kurtulsa bunlardan tek bir emsal yeterli aslnda :) aşırı kiskanc oldugundan ve kaybetme korkusunu bildignden aslnda biliyo musn yoksa mulayimdr ama bazi fevrilikleri de yok deil :) bakalm insallah yaşayabiliriz :)

Sakin anlatma, sen boyle ezilip buzulup anlatirsin karsindaki de buyuk birsey sanir, aklini bos yere bulandirmaktan baska bir ise yaramaz. Ki daha buyugu bile olsa bu tamamiyle senin mevzun, kimsenin bilmesine gerek yok. Zaten cocukken yasanmis gecmis, basit birsey.

Eger sen bu konuyu cok takiyorsan terapiye gidip destek alabilirsin ama cozumu kesinlikle ona buna anlatmak degil.

Sakin anlatma, sen boyle ezilip buzulup anlatirsin karsindaki de buyuk birsey sanir, aklini bos yere bulandirmaktan baska bir ise yaramaz. Ki daha buyugu bile olsa bu tamamiyle senin mevzun, kimsenin bilmesine gerek yok. Zaten cocukken yasanmis gecmis, basit birsey.

Eger sen bu konuyu cok takiyorsan terapiye gidip destek alabilirsin ama cozumu kesinlikle ona buna anlatmak degil.
Ewet canmcm haklisin gecmis zamanda olmus bise simdi acmanin kimseye faydasi yok ayrcada dedign gibi simdi acarsam farkli yerlere bile kayabilir durum o yuzden de en iisi kapatmak ve unutmak tabi suan gerekli destegi almak icin uygn zamanda deilim ama en kısa zamanda gerekli destegi alicam insallah

canım sakin ol bence senin kadar net hatırlamıyorlardır ki hatırlasa bile bunu söylemek cesaret ister atıyorum ki söyledi inkar edeceksin yooo öyle bir şey olmadı saçmalıyorlar diye. Çünkü sevgilin bu olayı farklı yerlere çekebilir boşver unut gitsin ve korkma korktukça başına gelir

canım sakin ol bence senin kadar net hatırlamıyorlardır ki hatırlasa bile bunu söylemek cesaret ister atıyorum ki söyledi inkar edeceksin yooo öyle bir şey olmadı saçmalıyorlar diye. Çünkü sevgilin bu olayı farklı yerlere çekebilir boşver unut gitsin ve korkma korktukça başına gelir
Unutmustum belki de bastırmıstm bilmiyorm bi defa denk gelmek sanirm gün yüzüne cikmasna sebep oldu ama bunu tamamen unutmali bir daha koydugum yerden geri cikarmamaliym ve sanrm bi sure destek almam gerekicek cunku insan tek basina bunu bastrnca yeniden hatrlayabiliyo insallah tamamen kaldrp beynimden silerim sonsuza dek..

Canım bu anlatmaya degecek kadar buyuk bı olay degık eger anlatrsan bu olay basıtlıgını yıtırır abartılırda abartılır sus bence

Unutmustum belki de bastırmıstm bilmiyorm bi defa denk gelmek sanirm gün yüzüne cikmasna sebep oldu ama bunu tamamen unutmali bir daha koydugum yerden geri cikarmamaliym ve sanrm bi sure destek almam gerekicek cunku insan tek basina bunu bastrnca yeniden hatrlayabiliyo insallah tamamen kaldrp beynimden silerim sonsuza dek..
inşallah alacağın destek buna yardımcı olur canım

Canım bu anlatmaya degecek kadar buyuk bı olay degık eger anlatrsan bu olay basıtlıgını yıtırır abartılırda abartılır sus bence
Ewet iste canm bende o yuzden sustm buyumesinden korkuyorm zaten suan konusulan edilen bise yok yokdan yerede ortaligi aleve vermeye gerek yok tabi bunu sizler sayesnde basardm sizler olmasaydnz ben coktan gidip anlatmistm iiki varsnz kızlar :KK200: :KK15:

Back
X