Kızlar fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen

busrabd87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
4
0
1
38
Merhaba kızlar sizlerle hayatımı paylaşmak istiyorum ve nasıl sonuçlandıracağımı bilmiyorum ben 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var evliliğimin 10 yılı kötü demeyeyim ama iyi de geçmedi eşim bana aklınıza gelecek dayak hariç herşeyi yaşattı çok sabrettim arkamda ailem de yoktu son 4 yıldır da eşim şehir dışında yaşıyor evin geçimini hasta anneme bakarak ben sağlıyorum eşim eve gelmiyor artık birşeylerin kararını vermem lazım çocuklarım küçük değil sakın bana neden 3 çocuk yaptın demeyin iyiki olmuşlar onlar olmasa ben yaşayamazdım bu adamı artık sırtımda taşımak istemiyorum o olmadan boşanma davası açsam boşanırmıyım fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar sizlerle hayatımı paylaşmak istiyorum ve nasıl sonuçlandıracağımı bilmiyorum ben 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var evliliğimin 10 yılı kötü demeyeyim ama iyi de geçmedi eşim bana aklınıza gelecek dayak hariç herşeyi yaşattı çok sabrettim arkamda ailem de yoktu son 4 yıldır da eşim şehir dışında yaşıyor evin geçimini hasta anneme bakarak ben sağlıyorum eşim eve gelmiyor artık birşeylerin kararını vermem lazım çocuklarım küçük değil sakın bana neden 3 çocuk yaptın demeyin iyiki olmuşlar onlar olmasa ben yaşayamazdım bu adamı artık sırtımda taşımak istemiyorum o olmadan boşanma davası açsam boşanırmıyım fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim
Elbette boşanabilirsiniz.
Tek tarafın mahkemeye gidip dava açması yeterli. 3 yıl ve daha fazla ayrı yaşadığınızı ispatlarsanız direkt boşanabilirsiniz zaten.

bosanmak istedgni soylednmi anlasmali bosanirmi

Kimse hicbir kadının cocuk istegini elestiremez.
Annelik cok farkli bir duygu.
Allah size bagislasin cocuklarinizi
Bosanma talebi tek taraflı basvurmayla da olur.
Anlaşmalı olursa daha kısa sürer

Kaç yaşındasınız, mesleginiz yada iş tecrübeniz nedir? Cocuklar kac yasinda?

4 yıldır neyi beklediniz?

Eş nerde ne yapiyor neden gelmiyor eve?

Kendi aranizda ayrilik karari mi verdiniz?

Resmi bosanmaya şu anlık ihtiyacınız var mi?

Yani kendinize bir düzen kursaniz da bosansaniz eliniz daha guclu olmaz mi?

Adam zaten uzaktaymis?

Hic ortaligi bulandirmadan sessiz sakin hayatinizi kurun en son bosanmayi gerceklesrirsiniz. ??

Kaç yaşındasınız, mesleginiz yada iş tecrübeniz nedir? Cocuklar kac yasinda?

4 yıldır neyi beklediniz?

Eş nerde ne yapiyor neden gelmiyor eve?

Kendi aranizda ayrilik karari mi verdiniz?

Resmi bosanmaya şu anlık ihtiyacınız var mi?

Yani kendinize bir düzen kursaniz da bosansaniz eliniz daha guclu olmaz mi?

Adam zaten uzaktaymis?

Hic ortaligi bulandirmadan sessiz sakin hayatinizi kurun en son bosanmayi gerceklesrirsiniz. ??
Ben zaten düzenimi kurdum maddi manevi ona ihtiyacım yok birşeyler yapmaya cesaret edemedim

Ben zaten düzenimi kurdum maddi manevi ona ihtiyacım yok birşeyler yapmaya cesaret edemedim

Sizin cesarete ihtiyaciniz yok cunku hasta annenize bakarak tek basiniza mucadelenizi veriyorsunuz. Es diye biri zaten yok, sadece kagit ustunde var. Dava acmak sizin icin cocuk oyuncagi olmali.

Allah yar ve yardimciniz olsun. Yolunuz bahtiniz acik olsun. Annenize acil sifalar diliyorum.

Anlaşmalı boşanmayı avukat olmadan kendiniz de yapabilirsiniz. Sadece dava masrafı olur o da yaklaşık 400 tl gibi bir tuttar. Ama adı üstünde her konuda anlaşmış olmanız lazım

Back
X