KIzlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Bence bir tanımaya çalışın önce in mi cin mi sonra düşünürsünüz gerisini ama hemen de güvenmeyin.

öyle yapacağım artık. Bi de kendisi tanınan biri işi nedeniyle ama bilemiyorum tabi.

Yatın yine gelecek arkadaşlar. Bayramda burda olacağım. Bayram'ın üçüncü günü de gelebileceğini söyledi. Aslında benim için iyi olur. Zaman geçirirsek kafamda da bazı şeyler oturur diye düşünüyorum.

Neden kotu dusunuyorsunuz ki tanıyın iyice duruma gore bakarsınız kendisi iyi bir insan ki ailenizi sizi arastırmıs evliliginizide sorun etmiyor tanimaya deger

Bilmiyorum. Kendimi koyvermekten korkuyorum. Duygusal olarak bağlanırım sonrası olumsuz olur. Sonuçlarına katlanmak zor olur.

sonrası olumsuz olur diye şimdiden düşünmek çok saçma değil mi?
yaşamadan bilemezsiniz.
her tanıdığımız insanla ille evlenseydik ohoo.
belki tanıyınca siz istemeyeceksiniz.
sonu olsun diye bir ilişkiye başlanmaz ilişki kendi içinde yaşanırken sonu olsun diye istenilir yada istenilmez.

Abilerinizi ve babanızı nereden tanıyormuş.

Haklısınız

Nasıl oldu ki. Geçmiş olsun.

Sağol arkadaşım, şöyleki bunun ablasıyla arkadaş oldum annesi flnda bni oğluna çok istiyordu kulağıma geliyordu bunla msjlaşırkrm birden msjları kesti!! Sonra bi kaç ay sonrasındada whatsuptan gördüm ablasının telinden silinmişim( o kız beni asla silmez beni çok seviyırdu)

1 yıl boyunca uzaktan takip edip hemen ilk buluşmada evlilik lafı eden erkeğe ben olsam bi noluyoruz derdim.

Bu neböyle ya tanıyıp etmeden evlilik konusu

KIzlar bu gün geldi epey vakit geçirdik. İkimiz de zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Epey ısındım. İki gün sonra yine gelecek. Epey zamana ihtiyacımız var. Bakalım hayırlısı.

Beni bir yıl boyunca takip eden ama hıcbısey yapmayan, oturup benimle kahve ıcmeden ailemi arastıran insanı istemezdim.

Burdan okuduğum konulara göre kimse normalden tanımıyor, herkes sosyal medyadan tanışıyor ilginç ben hiç sağlıklı bulmuyorum. Kafanıza yattıysa yavaş yavaş bir tanımaya çalışın, içine sinmeyen bir şeyler olursa devam etmezsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…