Bir yıldan aşağı evlenmeyiz zaten ama acaba ben mi abartıyorum. Kendimi rahat mı bırakmalıyım.Taniyin birbirinizi zart diye evlenmek zorunda degilsiniz ki ..
Bir yıldan aşağı evlenmeyiz zaten ama acaba ben mi abartıyorum. Kendimi rahat mı bırakmalıyım.
Burası palavra.Beni bir yıldır takip ediyormuş ailemi sormuş soruşturmuş.
Bir yıldan aşağı evlenmeyiz zaten ama acaba ben mi abartıyorum. Kendimi rahat mı bırakmalıyım.
Sormayı düşünüyorum ben deBurası palavra.
Hiçbir erkek 1 yıl boyunca öylece beklemez.
1 yıldır neyi araştırmış soyağacını mı?
Bence abilerine çaktırmadan sor bi bu kişi beni faceden eklemiş siz ortak arkadaşsınız kimdir vs de az çok laf alırsın.
Aynen hemen güvenme.
Umarım güzel olur. Bana da biraz samimiyetsiz geldi ama göreceğiz.belki dünyanın en mükemmel insanlarından birisiniz ama karşınızdaki insan sizi sadece görsel olarak biliyor sizi henüz tanımıyor dolayısıyla hangi yoğun duygudan bahsediyor anlayamadım. sizi tanımadan bu şekilde konuşabilmesi şüpheli geldi bana. çok çok iyi tanıyın acele etmeyin bence. umarım çok güzel olur her şey.
Nasıl oldu ki. Geçmiş olsun.Aman aile dostu abi eş akraba dostu deyipte kimse güvenmesinnn ben darbeyi ordan yedim defolup gitti ailesini bile tembihletti onlar bnle grşmesşn diye....
Evet1 yil arastirdi ve 1 gun konusup yaniniza mi geldi ?
ben de bilmiyorum ki. Anlamdım.Soyağacı araştırması mi yapmış bunca zaman?
Bilmiyorum. Kendimi koyvermekten korkuyorum. Duygusal olarak bağlanırım sonrası olumsuz olur. Sonuçlarına katlanmak zor olur.kendinizi kasmanızda ki amaç nedir?
tanıyacaksınız ki ona göre karar vereceksiniz.
Ben de bazen sizin gibi düşünüyorum. Umarım öyledir. Ama çok korkuyorum.Bana göre hic kimse karşımiza tesadufen çıkmaz. Allah'ın bir bildiği var ki karşımıza çıkarıyor. Bence bir sans verin. Hemen güvenmezsiniz iyice ölçup tartarsinız. Sütten ağzi yanan yoğurdu ufleyerek yiyor farkındayım. İnsallah düzgün birisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?