KIzlar fikirlerinize ihtiyacım var.

blmce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
982
1.120
113
Merhabalar. Önceki konularımı özet geçeyim. Ben bir evlilik yaptım. 3 yıl geçti. Bu arada biriyle görüştüm ailesi istemedi ayrıldım. Onun duşunda kimse ciddi olarak yaklaşmadı. Be ben de evlilikten ilişkiden vs vazgeçtim derken yaklaşık bir yıl önce biri beni Facebook'ta ekledi ben de abilerim ve babam ortak arkadaş diye kabul ettim. Akrabadır diye düşündüm. Kabul ettim sadece profiline öylesine göz gezdirdim. Ve cuma günü ben bir fotoğraf paylaşmıştım öğrencilerimle yorum yaptı iyi tatiller hocam şeklinde. Ben de mesaj yazdım kim olduğunu öğrenmek için. Benimle tanışmak istediğini söyledi. Ertesi gün yaşadığım ile geldi. O benim memleketlim aynı çevrenin insanlarıyız. Ama akraba değiliz. Beni çok beğendi ben de beğendim onu. İli gücü var boyu posu yerinde. Beni bir yıldır takip ediyormuş ailemi sormuş soruşturmuş. Evlilik vaadiyle geldi. Ama ben güvenemiyorum. Yoğun duygular hissettiğini söyledi. Bu gerçek olabilir mi kızlar. Ben hala şoktayım. Yani ben de çok beğendim açıkçası. Ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Bu arada o hiç evlenmemiş ve benim durumumu problem etmiyor. Ne yapayım nasıl bir süreç beni bekliyor. Güzel fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bir yıldan aşağı evlenmeyiz zaten ama acaba ben mi abartıyorum. Kendimi rahat mı bırakmalıyım.

Yok canim ne alakasi var .
Tanimadan zaten evlenmek olmamali
Iyice olcup tartarsiniz iste ..

Beni bir yıldır takip ediyormuş ailemi sormuş soruşturmuş.
Burası palavra.
Hiçbir erkek 1 yıl boyunca öylece beklemez.
1 yıldır neyi araştırmış soyağacını mı?
Bence abilerine çaktırmadan sor bi bu kişi beni faceden eklemiş siz ortak arkadaşsınız kimdir vs de az çok laf alırsın.
Aynen hemen güvenme.

Tamam ne güzel işte.
Hemen pat diye güvenemezsiniz zaten.
Birbirinizi tanıyın sonrası Allah kerim.
Yalnız eleman çıkıp ertesi gün yanınıza gelmiş.
Ama 1 sene tanışmayı beklemiş.
Burası tuhaf geldi.

Bana göre hic kimse karşımiza tesadufen çıkmaz. Allah'ın bir bildiği var ki karşımıza çıkarıyor. Bence bir sans verin. Hemen güvenmezsiniz iyice ölçup tartarsinız. Sütten ağzi yanan yoğurdu ufleyerek yiyor farkındayım. İnsallah düzgün birisidir.

Sizi 1 yıl boyunca neden takip etmiş? Neden size sormak yerine gidip çevreden bilgi toplamış? Size güvenmesi için etraftan bilgi alması saçma geldi. Konuşur konuşmaz da yanınıza gelmiş. Direkt buluştunuz mu? Bence ilişki için de bekleyin. Hemen sevgili filan olmayın, hayatınıza sokmayın. Sınır, mesafe koyun. Siz babanıza olmasa da abinize bir danışın. Kim olduğunu nereden tanıştıklarını araştırın.

Aman aile dostu abi eş akraba dostu deyipte kimse güvenmesinnn ben darbeyi ordan yedim defolup gitti ailesini bile tembihletti onlar bnle grşmesşn diye....

belki dünyanın en mükemmel insanlarından birisiniz ama karşınızdaki insan sizi sadece görsel olarak biliyor sizi henüz tanımıyor dolayısıyla hangi yoğun duygudan bahsediyor anlayamadım. sizi tanımadan bu şekilde konuşabilmesi şüpheli geldi bana. çok çok iyi tanıyın acele etmeyin bence. umarım çok güzel olur her şey.

Burası palavra.
Hiçbir erkek 1 yıl boyunca öylece beklemez.
1 yıldır neyi araştırmış soyağacını mı?
Bence abilerine çaktırmadan sor bi bu kişi beni faceden eklemiş siz ortak arkadaşsınız kimdir vs de az çok laf alırsın.
Aynen hemen güvenme.
Sormayı düşünüyorum ben de

belki dünyanın en mükemmel insanlarından birisiniz ama karşınızdaki insan sizi sadece görsel olarak biliyor sizi henüz tanımıyor dolayısıyla hangi yoğun duygudan bahsediyor anlayamadım. sizi tanımadan bu şekilde konuşabilmesi şüpheli geldi bana. çok çok iyi tanıyın acele etmeyin bence. umarım çok güzel olur her şey.
Umarım güzel olur. Bana da biraz samimiyetsiz geldi ama göreceğiz.

kendinizi kasmanızda ki amaç nedir?
tanıyacaksınız ki ona göre karar vereceksiniz.
Bilmiyorum. Kendimi koyvermekten korkuyorum. Duygusal olarak bağlanırım sonrası olumsuz olur. Sonuçlarına katlanmak zor olur.

Bana göre hic kimse karşımiza tesadufen çıkmaz. Allah'ın bir bildiği var ki karşımıza çıkarıyor. Bence bir sans verin. Hemen güvenmezsiniz iyice ölçup tartarsinız. Sütten ağzi yanan yoğurdu ufleyerek yiyor farkındayım. İnsallah düzgün birisidir.
Ben de bazen sizin gibi düşünüyorum. Umarım öyledir. Ama çok korkuyorum.

Back
X