- 13 Ağustos 2016
- 982
- 1.120
- 113
Merhabalar. Önceki konularımı özet geçeyim. Ben bir evlilik yaptım. 3 yıl geçti. Bu arada biriyle görüştüm ailesi istemedi ayrıldım. Onun duşunda kimse ciddi olarak yaklaşmadı. Be ben de evlilikten ilişkiden vs vazgeçtim derken yaklaşık bir yıl önce biri beni Facebook'ta ekledi ben de abilerim ve babam ortak arkadaş diye kabul ettim. Akrabadır diye düşündüm. Kabul ettim sadece profiline öylesine göz gezdirdim. Ve cuma günü ben bir fotoğraf paylaşmıştım öğrencilerimle yorum yaptı iyi tatiller hocam şeklinde. Ben de mesaj yazdım kim olduğunu öğrenmek için. Benimle tanışmak istediğini söyledi. Ertesi gün yaşadığım ile geldi. O benim memleketlim aynı çevrenin insanlarıyız. Ama akraba değiliz. Beni çok beğendi ben de beğendim onu. İli gücü var boyu posu yerinde. Beni bir yıldır takip ediyormuş ailemi sormuş soruşturmuş. Evlilik vaadiyle geldi. Ama ben güvenemiyorum. Yoğun duygular hissettiğini söyledi. Bu gerçek olabilir mi kızlar. Ben hala şoktayım. Yani ben de çok beğendim açıkçası. Ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Bu arada o hiç evlenmemiş ve benim durumumu problem etmiyor. Ne yapayım nasıl bir süreç beni bekliyor. Güzel fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.