Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

Anladım yani erkek tarafının maksadı seni telli duvaklı baba evinden çıkarmak aslında çok ince düşüncelilik hoş yani. Ben olsam ailemde bunu çok istiyorsa öyle kuaför falan uğraşmadan kendim hazırlık yapıp çıkardım. Ama yinede bana 1 hafta oralarda durmak gereksiz gelir, düğünün akşam saatlerinde olacaksa 4 saat yolda çok uzak bir yol değil aslında aynı gün alabilirler seni, bir gün önceden gelirler ertesi gün çıkarsınız
Bana da çok gereksiz geldi,ailemle daha fazla zaman geçirmek isterim açıkçası.Bence de öyle daha mantıklı kesinlikle

Kınada gelinlik giyeceksiniz ve başınız açık olacak, o yüzden o şekilde yola çıkamam diyorsunuz?
Doğru mu anlamışım.
Hala anlamamışsam anlatmaya uğraşmayabilirsiniz o_O
:rolleyes:
Hahahaha olsun uğraşayım 😂 kına da gelinlik giymiycem çünkü düğünüm kendi şehrimde olmayacak,sadece kınam olacak ve kınamda açık olucam,saçımıda ona göre yaptırıcam,yani türbanlı gelin başı yaptırmam imkansız olucak.

Valla iyi demişsiniz 😂 ahh ahh ben de öyle düşünüyorum ne kadar görsem kâr diye yaa,evlenmek hem güzel hem zor
Ben evlenmeden 2 sene once gurbete gittigim icin alismak zor olmadi. Yadirgamadim cok. Ayni sehre esimle gelmis oldum. Tek fark buydu. Ama tabi yine de evlenerek gitmek biraz daha burukluk yasatiyor insana 😊 Aglamali dugunlerin, kinalarin,vedalasmalarin etkisi heralde 😂
Size tavsiyem yok demeyi bilin. Yoksa bu boyle devam eder. Agirliginizi en bastan koyun.

Bana da çok gereksiz geldi,ailemle daha fazla zaman geçirmek isterim açıkçası.Bence de öyle daha mantıklı kesinlikle
O zaman kesinlikle istediğinde diret yoksa bu hep böyle olur. Kararlı ol ve sakın geri adım atma. Gelin sensin senin istediğin olmalı. Başarılar dilerim canım

Hahahaha olsun uğraşayım 😂 kına da gelinlik giymiycem çünkü düğünüm kendi şehrimde olmayacak,sadece kınam olacak ve kınamda açık olucam,saçımıda ona göre yaptırıcam,yani türbanlı gelin başı yaptırmam imkansız olucak.
Tamam onu anladım da ertesi günle ne alakası var onu anlamadım :)
Gelinliğinizi giyip gidebilirsiniz, bunun bir gece önceki kına ile ilgisi ne?
Sizi gelinlikle çıkarmak istiyorlar sanırım. Siz de başınızı evde yaparsınız eşarbınızla hemen basit bir model, kuaföre bile gerek yok.
Mesele erken gitmek istememek değil mi?
Kına gecesinde tesettürsüz olmanın ilgisi yok ki.
Var mı o_O

Saat 2 buçuk, ondan herhalde bu algı problemim. Bir tek ben anlamadığıma göre :rolleyes:

Ben evlenmeden 2 sene once gurbete gittigim icin alismak zor olmadi. Yadirgamadim cok. Ayni sehre esimle gelmis oldum. Tek fark buydu. Ama tabi yine de evlenerek gitmek biraz daha burukluk yasatiyor insana 😊 Aglamali dugunlerin, kinalarin,vedalasmalarin etkisi heralde 😂
Size tavsiyem yok demeyi bilin. Yoksa bu boyle devam eder. Agirliginizi en bastan koyun.
Yaa evet dimi ayrı bir burukluk oluyor,mesela bende şehir dışında üniversite okudum fakat bu şekilde çok başkaymış 😂 çok haklısını valla kesinlikle,baştan nasıl başlarsa öyle gidiyor çünkü.

Yaa evet dimi ayrı bir burukluk oluyor,mesela bende şehir dışında üniversite okudum fakat bu şekilde çok başkaymış 😂 çok haklısını valla kesinlikle,baştan nasıl başlarsa öyle gidiyor çünkü.
Aynen oyle. Daha dugun olmamis nereye yani? Gitme annenle babanla vakit gecir. Dinlen bol bol. Yabanci bir evde 1 hafta misafir olmak cok zor. Ben bir gece bile kalmakta zorlandim. Yerimi yadirgadim uyuyamadim bile sabaha kadar 😂 kendi yataginda uyursun en azindan. Ben keske dugun gunu sabah gelip alsalardi diye bile cok pismanlik yasadim 😂

Tamam onu anladım da ertesi günle ne alakası var onu anlamadım :)
Gelinliğinizi giyip gidebilirsiniz, bunun bir gece önceki kına ile ilgisi ne?
Sizi gelinlikle çıkarmak istiyorlar sanırım. Siz de başınızı evde yaparsınız eşarbınızla hemen basit bir model, kuaföre bile gerek yok.
Mesele erken gitmek istememek değil mi?
Kına gecesinde tesettürsüz olmanın ilgisi yok ki.
Var mı o_O

Saat 2 buçuk, ondan herhalde bu algı problemim. Bir tek ben anlamadığıma göre :rolleyes:
Ben de anlatamamış olabilirim 😂 onu evden gelinlikle çıkamıycam demek için söylemiştim,kına günümde,erkek tarafıda bana böyle bir seçenek sundu,ertesi gün gelinlikle çık seni götürelim diye.ama tabi ki ben evimde daha çok vakit geçirmek istedigim için kararsız kalmıştım 😂

Aramizda 6 saatlik mesafe vardı ama düğünüm 1 gün arayla oldu.
Bana cok sacma geliyor iki düğün arası bu kadar uzun süre.
Heyecani bile kalmaz insanın bence.
O kadar erkende gidilmemeli diye düşünüyorum. Hele ki nikahıniz düğünde kiyilacaksa.
Gelin ata binmis ya nasip demiş

Aynen oyle. Daha dugun olmamis nereye yani? Gitme annenle babanla vakit gecir. Dinlen bol bol. Yabanci bir evde 1 hafta misafir olmak cok zor. Ben bir gece bile kalmakta zorlandim. Yerimi yadirgadim uyuyamadim bile sabaha kadar 😂 kendi yataginda uyursun en azindan. Ben keske dugun gunu sabah gelip alsalardi diye bile cok pismanlik yasadim 😂
Bak o da iyi fikirmiş düğün sabahı almaları hahahaha 😂 aynen valla yaa ben zaten başkasının evinde hiç rahat edemem,en iyisi geç gitmek zaten.

Ben de anlatamamış olabilirim 😂 onu evden gelinlikle çıkamıycam demek için söylemiştim,kına günümde,erkek tarafıda bana böyle bir seçenek sundu,ertesi gün gelinlikle çık seni götürelim diye.ama tabi ki ben evimde daha çok vakit geçirmek istedigim için kararsız kalmıştım 😂
:KK48:
Ben size hayırlıı olsun diyeyim.
Her şey gönlünüze göre olsun, nasıl istiyorsanız öyle olsun, mutluluk diliyorum :KK37::KK54:

Bak o da iyi fikirmiş düğün sabahı almaları hahahaha 😂 aynen valla yaa ben zaten başkasının evinde hiç rahat edemem,en iyisi geç gitmek zaten.
Aynen oyle 😂 Valla bizim dugunu oglen 12de baslattiklari icin karga b.kunu yemeden yola dusecektik o durumda da 😂 Goze alamadim bi an ama gece boyu hic uyuyamamak daha fenaymis 😂

Aramizda 6 saatlik mesafe vardı ama düğünüm 1 gün arayla oldu.
Bana cok sacma geliyor iki düğün arası bu kadar uzun süre.
Heyecani bile kalmaz insanın bence.
O kadar erkende gidilmemeli diye düşünüyorum. Hele ki nikahıniz düğünde kiyilacaksa.
Gelin ata binmis ya nasip demiş
Şartlar bunu gerektirdi istediğimiz tarihleri uyduramadık açıkçası ama şikayetçi değilim bu durumdan ablamın da öyle oldu demiştik iyi ki böyle oldu diye.Evet düğün günü kıyılacak.Kesinlikle öyle.

Ben de aynı şekilde evlendim. Kinanin ertesi günü gelinlikle çıktım ki bu ailemin istediği bir durumdu. Öyle görmek istediler beni. Zaten yasayacagim ilde düğün olacaktı, kendi evimde bir arkadaşımla kaldım. Eşim de bizimle kaldı. Daha rahat hazırlandım düğüne, bence böyle yapın. Baba evinden gelinlikle çıkın derim. O şehre gitmeseniz bile evden çıkın yani o şekilde. Gönülleri olsun.

Şartlar bunu gerektirdi istediğimiz tarihleri uyduramadık açıkçası ama şikayetçi değilim bu durumdan ablamın da öyle oldu demiştik iyi ki böyle oldu diye.Evet düğün günü kıyılacak.Kesinlikle öyle.
Düğün günü kiydirmakta zor arada 4 gün varken.
Ben önce istemiştim.
Kimsenin ağzına pay vermemek lazım.
Kayınvalide konularini görüyoruz.
Anlasmazlikta sen dünden meraklıydın kizim nikahsiz daha kinadan atladin geldn diyebilir. Eltinizde kalsaniz bile 1 gece once gitmelisiniz bence

Ben de aynı şekilde evlendim. Kinanin ertesi günü gelinlikle çıktım ki bu ailemin istediği bir durumdu. Öyle görmek istediler beni. Zaten yasayacagim ilde düğün olacaktı, kendi evimde bir arkadaşımla kaldım. Eşim de bizimle kaldı. Daha rahat hazırlandım düğüne, bence böyle yapın. Baba evinden gelinlikle çıkın derim. O şehre gitmeseniz bile evden çıkın yani o şekilde. Gönülleri olsun.
Benim ailem sen nasıl istersen dediler ama gerçek düşünceleri mi bilmiyorum,tekrar bi konuşsam daha iyi olucak sanırım :)

Back
X