Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık saklayamıyorum eşimede söylüyorumKusura bakmasın kayınvaliden ama baban o paraları senin kocan borsa batırsın diye kazanmadı. Ne demek ya sana da alsın alır almaz bu kim ilgilendirir. Böyle bir durumda almasın zaten yoksa oda gider elinden..
canım eşim nişanlıyken benim ailemi akrabalarımı görünceBen konuyu mu takip edemedim acaba ?
Eşin borsa oynamış ve o zamandan beridir borç ödüyorsunuz ?
Peki bunu bir daha yaptı mı ? Borcu kapatmak için denedi mi mesela owner ?
artık saklayamıyorum eşimede söylüyorum
ailen benim için bitti dedim..
sevmiyorum hiç birini
uhdecim kredi çekmeme babam izin vermediinan ne diyecegimi bilemiyorum sana çok güzel birşey eşinin yanında olupta ona destek olman en zor günlerinde yanında olman..
senin ilk önce yapacagın şey canım borç tam ne kadar bunu biliyomusun eşin netmi sana karşı sana 10.00 tl borcum var deyipte iki gün sonra o borç başka bir şekilde karşına çıkmasın, mutlaka ama mutlaka ödemeleri sen yap onun maaşınıda sen al seninkinide topla nereye ne verilecekse sen ödemeleri yap, hiçbir şekilde eşine güvenme canım mutlaka takip ettt borsa işine alışmış ise devamı gelecektir bil bunu...
babasına gelince bazı arkdaşlarda demişler ama bence babası bıkmış oğlunun sorumsuzluğundan ondan dolayı ödemiyodur taksitleri belkide akıllansın artık sana karşı mahcup olsun bir daha tekrarlamasın bunları diyede düşünmüş ödememiştir. bence k.pederine kızma konuş onunla eşin sana konuşma babamla falan diyosa mutlaka altında birşey vardır senin öğrenmeni istemediği şeyler olabilir neden şimdiye kadar ödeyen adam şimdiden sonra vazgeçer bunu konuş k.pederinle..
bak canım kredi çekersin tüm borçları kapatırsın yıllarca ödemek zorunda kalacaksın belkide senin maaşın oraya gidecek eşinin maaşı kendinde kalacak ev giderlerini falan o karşılayacak ve sana ben yetiştiremiyorum dediği an anlaki yine birşeyler oluyor..
madem kredi çekeceksiniz sen sen oll mutlaka eşinin maaş kartını al canımmm ödemeleri sen yappppp, insan yaşamadığı şeyleri bilemez benim neler yaşadığımı az çok biliyosun tecrübeyle sabittirrrr......
eşini mutlaka kontrol altında tut, yazılacak çok şey var fakat inş. herşey senin için güzel olur inş. eşin düzelirr inş. mutlu olursun canımmm
canım eşim nişanlıyken benim ailemi akrabalarımı görünce
bende zengin olmalıyım
böyle bir aileye damat oluyorum nede olsa diye düşünmüş
arabasını satıp daha iyisini almaya karar vermiş
arabayı satınca parasınıda
borsada oynamış
sonra kaybetmiş
ailesiyardım etmiş
sonra o parayla yine oynamış daha da kaybetmiş
tabi haliyle düğünle ilgili yapılan masraflar şu bu hepsi borçla yapılmış
kartlar dolmuş falan
durum bu
bende zengin olmalıyım
borsada oynamış
sonra kaybetmiş
ailesiyardım etmiş
kartlar dolmuş falan
durum bu
Owner sana bir şey soracağım evde bilgisayarınız filan var mı ?
Eğer eşin hala borsa vb. şeyleri takip ediyorsa bunu bilgisayara casus programı yükletip öğrenebilirsin. Hem içinde rahat eder. Şuan aklının ve kalbinin bir köşesinde acaba var hep ? Bundan kurtulursun en azından..
aynen öyle canım ama çark ettiler işteCanım tamam onlara da hak veriyorum belkide senin bilmediğin bir çok borcunu ödediler eşinin bunu bilemeyiz. Saklıyorlardır bunu senden belki de. Ama ne olursa olsun mobilyayı biz ödicez demişseler ödemeleri gerekirdi. sonuçta baştan sözü vermişler.![]()
aynen öyle canım ama çark ettiler işte
evde 2 tane pc var
arada baktığını görüyorum
kızıyorum niye bakıyosun
ben bundan kopamam owner sadece bakıyorum ama oynayacak durumum mu var diyor..
bende pcleri göndermeyi düşünüyorum işte annemlere falan evde olmasını istemiyorum ama isterse heryerde yapar bunu
evde 2 tane pc var
kızıyorum niye bakıyosun
bende pcleri göndermeyi düşünüyorum işte annemlere falan evde olmasını istemiyorum ama isterse heryerde yapar bunu
evde 2 tane pc var
kızıyorum niye bakıyosun
Okuduğum kadarıyla borçları düşünme ödeme yolları tek taraflı çaba gibi geldi..
Eşin daha düşüncesiz sanki ve hala aklı borsada..
emin ol durumunuz düzelsin eşin yine borsaya yatırır elindekini..
Bırak o düşünsün biraz..
Biz zaten erkeklerin arkasını toplıcaz diye kendimizi heba etmekden evliliğimizi anlayamıyoruz..
ahh biz kadınlar..
bende zengin olmalıyım
borsada oynamış
sonra kaybetmiş
ailesiyardım etmiş
kartlar dolmuş falan
durum bu
evde 2 tane pc var
kızıyorum niye bakıyosun
benim içim içimi yerken eşim benden gizli işler yapnaya devam edşyormuş hala
dün akşam dedim ki' kredi çekmek iyi bir fikir mi sence?
oda: 'ben dün başvurdum kabul etmediler' dedi..
'ne yani bana danışmadan kredi başvurusunda mı bulunuyorsun?
dedim..
hemen konuyu kapattı ne yapıcam ben yaa
kızlar ailemden yardım alamayız zaten daha önce yardım etmişlerdi onu bile ödemedik..
babasının derdi ne bilmiyorum ama kesinlikle ödemem diyomuş..allahından bulsun..
yaa bi çıkış yolu yok mu?
bu nasıl iştir..
geldi mi hep üst üste geliyor..
işte şimdide benim adıma kullanabilirmiyiz krediyi onu araştırıyoruz..
ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
eşim güvenimi sarstığı için daha önce ondan da emin olamıyorum..
kafayı yemek üzereyim(((((((