• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
yeni 2 tane pant aldım ispanyol paça ama paçalarını kestirdim düz taban giyiorum die ama bugün topuklu bot aldım =( ve kestirdim pantolonlarda çok güzel oluo ama doğal olarak biraz kısa duruo bu görsellerdeki gibi sizce çokmu kötü duruo çok pişman oldum kestirdimee yaa :S:S

$bol-paça-pantolon-ve-kombinleri-22.webp$Bol-paça-pantolon-modelleri.webp

Altta hiç payı yok mu birazcık actırsan tekrar.. Ben uzun paça sevdiğim için tuhaf gelirdi benim gözüme de böyle kısa durması..

Eğer bu görsellerdeki gibi duruyosa, bence hiç bir problem yok. Gayet güzel duruyordur eminim. Güle güle giyin :ssz:

bence böyle kullan hem düz taban hemde topukluyla kullanmış olursun.
bu fotolarda olduğuna göre abes bi durum yok demektir. sadece seven ve sevmeyen vardır.

cidden kızlar çok saolun çok pişman olmuştum kestirdim die kendi kendimi yiodum 2 pant. uzun tam oluo Allahtan onları kestirmedim ama dier olanlar ve yeni aldım 2 tanesini kestirdm :D::D

yeni 2 tane pant aldım ispanyol paça ama paçalarını kestirdim düz taban giyiorum die ama bugün topuklu bot aldım =( ve kestirdim pantolonlarda çok güzel oluo ama doğal olarak biraz kısa duruo bu görsellerdeki gibi sizce çokmu kötü duruo çok pişman oldum kestirdimee yaa :S:S

Eki Görüntüle 554948 Eki Görüntüle 554949

Canım bacak boyun uzunsa, güzel kombinler ve takılarla desteklersen hoş durabilir bence... Bakımlı fönlü saçlar hafif bir makyaj süper olur ;)) Keyifle güle güle giy :81:

Eki Görüntüle 554948 Eki Görüntüle 554949

Canım bacak boyun uzunsa, güzel kombinler ve takılarla desteklersen hoş durabilir bence... Bakımlı fönlü saçlar hafif bir makyaj süper olur ;)) Keyifle güle güle giy :81:

çok az payı var alttan açtırcam ama boyumda uzun terzi istedimden biraz daha kısa kesmiş:S

Tatlım Ben de aynı hataya bazen düşüyorum :13:. paça boyu alınırken evet budur diyorsun tadilat sonrası kısalıyor. Artık tamam dediğim ölçüden bir santim fazla alıyorum paça ölçüsünü. Ancak çok ince yazlık kumaşlarda aldığın ölçü neyse tadilat sonrası aynı boy oluyor. Keyifli Günler :54:

Back
X