Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ??

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
bir arkadaşım var
Onu çok seviyorum okulda tanısmıstık hala daha hergün görüşüyoruz
Ama bir sorun var ve ben ona yardımcı olamıyorum artık

İkimizde 23 yaşındayız
Çok güze çok alımlı bir kız
Ama gelin görünki bir şarkıcıya hayranlık duyuyor
Öyle böyle değil çok fazla
Sürekli onunla ilgili konulardan konusuyor , hayaller kuruyor
Psikologa da gitti ama her hangi bir sorun göremedi dr
Bir gün onunla tanışıcam görüşücem diyor başka da bir şey demiyor

Hatta ona telefonla ulaştı konustu hepsi bu kadar
Bana yardım et diyor ben nasıl yardım edeyim ki
Adamın çevresinde o kadar çok kadın var ki sana bakmaz diyemiyorum
oldu da onun tabiriyle mucize oldu ne kadar sağlıklı olur ki
hep rüya gördüğünü ve gördüğü rüyayı anlatıyor
fena taktı anlıcanız

benim ou bu fikirden kurtarmam lazım kızlar bana fikir verin
liseli gibi hissediyorum artık kendimi onun yanında
yada bencillik mi ediyorum bilemedim

aklıma 'Feriha dizisi' geldi..

orda ki cansu da emir' e aşıktı.. :)

zaten olmaz falan deseniz tatmin etmez ki onu..

birileriyle tanışmasına vesile olablirsiniz. sevgili anlamında biriyle vakit geçirirse eser kalmaz eminim.

evet kızlar hayran olduğu kişi murat..
ben nasıl yardım edeyimki tanışmasına ki öyle bişey olsa bile yolda görsem selam vermem bu adama o derece gıcık olurum

evlenmiş boşanmış hadise ile ilgili iddalar varmış nınısının nınısı artık gına geldi
adam evliymiş daha yeni boşanmış bu bile caydırmamış onu fikrinden

Birisyle tanışma fikrini öne sürdüm ama kabul etmedi kendileri

Gidip tanışsın, ''o ses Türkiye'' çekimleri nerde ise... bazı şarkıcılar, sanatçılar hayranlarına çok önem veriyorlar, kıracaklarını sanmam ayrıca belki görünce sevgisi azalır çünkü ekran ile gerçek aynı etkiyi yaratmaya bilir...

Son düzenleme:
vazgeçer bi süre sonra. tam olarak seni neden rahatsız ediyor bu konu canım? dır dır dır sadece onu konuşuyorsa, bıktım artık başka konular konuşalım artık diyebilirsin. kendi kendine sevsin. :27: onun dışında yapabileceğin hiçbir şey yok ki zaten :34:

Gidip tanışsın, ''o ses Türkiye'' çekimleri nerde ise... bazı şarkıcılar, sanatçılar hayranlarına çok önem veriyorlar, kıracaklarını sanmam ayrıca belki görünce sevgisi azalır çünkü ekran ile gerçek aynı etkiyi yaratmaya bilir...

evet güzel fikir denemek lazım bende söyledim aynen bunu, yakından gördüğünde öyle olmaz bazen fazla yüceltiriz gözümüzde diye ama hala yanı kafa

vazgeçer bi süre sonra. tam olarak seni neden rahatsız ediyor bu konu canım? dır dır dır sadece onu konuşuyorsa, bıktım artık başka konular konuşalım artık diyebilirsin. kendi kendine sevsin. :27: onun dışında yapabileceğin hiçbir şey yok ki zaten :34:

beni rahatsız eden şu
artık konustuğumuz tek konu bu adam
ben arkadaşımın her daim yanında olurum sorun değil ama bir şey paylaşamamak konuşamamak git gide sinir ediyor beni
hem yaptığı kendine eziyet başka bişey değil
konu değiştiriyorum ama bir şekilde sonu yine o adama geliyo
zaten sevmiyorum

her öğün aynı yemek yenmesi gibi birsey olmus sizdeki de.. :44::44: :20: ben de çekemezdim. :1::1:

uzmandan yardım almış ama etkili de olmamış.

aynı durum benim başıma gelse gitgide uzaklaşırdım sanırım o arkadasımdan.

İlkokuldan okul arkadaşım şuan yarışmada Murat'ın grubunda ben el atayım duruma:27::52:
Benim bi'arkadaşımda böyleydi Allah'ım olmayacak şeyleri dinlemek bi'süre sonra nasıl bayıyor ben bilirim. 24 saat elin adamının hayatını dinlemek:26:
En son onun hayran olduğu ünlüyle benim arkadaşım sevgili oldu o evre soğudu biraz Allah'tan:9:

Nedense aklıma ilk gelen isimdi :)
Bence de o ses e gidebilirsiniz, çok güzel de olsa muhtemelen olumlu bir şey yaşanmayacağını görüp gerçek hayata, yani aramıza dönebilir :39:

Son düzenleme:
Çok çocukça bi takıntıymış gerçekten ben olsam bende sinir olurdum arkadaşıma. Konuyu değiştir sürekli ve bence acilen birileriyle tanıştır:27:

hahahaha :D vallaha cok var aslinda bu sekilde hayran olanlar. Bi süre sonra kesin bunaltir bu gibi seyler.

Allah yardimcin olsun canim.

aminnnn tatlım aminn
Nedense aklıma ilk gelen isimdi :)
Bence de o ses e gidebilirsiniz, çok güzel de olsa muhtemelen olumlu bir şey yaşanmayacağını görüp gerçek hayata, yani aramıza dönebilir :39:
istemsiz güldüm son cümlenize gerçekten öyle kendisine de söylüyorum dış dünyayla iletişimin koptu diye

Çok çocukça bi takıntıymış gerçekten ben olsam bende sinir olurdum arkadaşıma. Konuyu değiştir sürekli ve bence acilen birileriyle tanıştır:27:

teklif ettim ama maalesef

canım murat biraz kibirli bi insan tanışıcagını sanmıyorum ancak arada baya baya saglam birileri olması gerek bi arkadaşım arabasıyla otele kadar takip etmişti gel gelelim ki murat arabadan bile inmedi en sonunda elizle sarılarak inmiş..şoförü biraz kibirli hoşlanmıyor bu tür şeylerden demiş..çok meraklıysa gitsinde muratın tepkisini görsün belki vazgeçer o şekilde :)

Back
X