• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

kbrkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
22
1
88
İstanbul
Ben bundan 2 sene önce bir evlilik yaptım ve 3 ay sürdü, bu 3 aylık süreç içinde çok sıkıntılar çektim psikolojim bozuldu ve hatta 3 ay içinde 11 kilo verdim üzüntüden. Eski eşim tam bir şizofren hastasıymış evlendikten sonra garip davranışlar sergiliyordu ve hergün bana hakaret ediyordu hatta öldürmekle tehdit ediyordu. Bende daha fazla dayanamayıp boşandım. Ayrılalı 1.5 sene oluyor psikolojim düzeldi gibi ama evlilikten ciddi manada çok korkuyorum artık. Şuan benimle evlenmek isteyen biri var kendisi daha önce hiç evlenmemiş , aşırı derecede iyi niyetli bir insan ama benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bir şans vermelimiyim yoksa biraz dahamı beklemeliyim...

canım bence beklemekle ilgisi yok yeteri kadar tanıyorsan ve güveniyorsan şans vermelisin şöylede yapabilirsin hemen evlenmen gerekmiyor ki öncesinde iyice tanımaya çalış ufak ufak dene tavırlarını gör öyle karar ver..

biri kötü çıktı diye hepsi aynı olucak diye birşey yok ki

hemen karamsar olma bence , hem hemen evleniceksiniz diye bir durummu var yavaştan al tanı biraz,

korkunun üzerine gitmeden yenemezsin , hem bu hayat yanlız geçmez....şans tanı derim tanımaya çalış

Ben bundan 2 sene önce bir evlilik yaptım ve 3 ay sürdü, bu 3 aylık süreç içinde çok sıkıntılar çektim psikolojim bozuldu ve hatta 3 ay içinde 11 kilo verdim üzüntüden. Eski eşim tam bir şizofren hastasıymış evlendikten sonra garip davranışlar sergiliyordu ve hergün bana hakaret ediyordu hatta öldürmekle tehdit ediyordu. Bende daha fazla dayanamayıp boşandım. Ayrılalı 1.5 sene oluyor psikolojim düzeldi gibi ama evlilikten ciddi manada çok korkuyorum artık. Şuan benimle evlenmek isteyen biri var kendisi daha önce hiç evlenmemiş , aşırı derecede iyi niyetli bir insan ama benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bir şans vermelimiyim yoksa biraz dahamı beklemeliyim...

Canım öncelikle geçmiş olsun. Senin daha önce evlenmen , onun evlenmemesi inşallah ileride bir soruna neden olmaz. Ne kadar iyi insan desekte insan sinirlenince ağızından çıkan lafı bilmeyebilir.Bu da senin geçmişinle ilgili olmaz inşallah. Umarım herşey gönlünce olur. Kalpleriniz bir olsun.

sizin yaşadığınız çelişkiyi bende yşaadım zamanında şu anda ikinci evliliğimi yaşıuorum çok mutluyum ALLAH şükür ikiz bebeklerimiz olacak..eğer karşındaki insanı yeterince tanıyorsanız çekinecek bişiy yok asla..
ailesiyle ilişkilerde önemli tabiki.
sürekli ben önceden evlenmiştim mantığıyla yaşmamak lazım geçmişe sünger çekip önünüze bakım mutlu olmak herkesin hakkı dilerim o insanı bulmuşsunuzdur.ilk aşamada çok iyi düşünüp karar verin..daha sonra mazinin üzerinde oyalanıp mutluluğu kaçırmayın derim..mutluluklar..

Bence evlenmek için acele etme.
Kaç yaşındasın,çalışıyor musun bilmiyorum.
Bir süre kafanı dinleyip,hayattan ne istediğine karar vermen daha iyi olur diye düşünüyorum.

Hastalıklı bir ilişkiden sonra sağlıklı bir karar vermen güç olabilir.
Eski eşinde olmayan özellikler,gözüne ekstra bir değer gibi görünebilir.
Mesela bu adamın sırf iyi niyetli olması seni cezbetmiş olabilir.
Fakat evlilikte başka özelliklere de ihtiyaç duyuluyor.

Aynı durumu şu an bir arkadaşım yaşıyor.
Eşinin şizofren olduğu ve ilaçlarını almadığı saklanmış evlilik öncesi.
8 ay evli kaldı ne olduğunu anlayana kadar.
Hala toparlayabilmiş değil.
Onun durumunu bildiğim için düşününce Sizin içinde biraz bekleyin diyebilirim.
Ya da illa evlenmek istiyorsanız, etrafınızdakilere çok detaylı danışın, çok detaylı araştırsınlar.
İnşallah gönlünüzce olsun.

ilk eşinizin şizofren olduğunu anlamamışmıydınız hiç garip davranışları olmuyormuydu bence yeni kişiye bi şans verin ilki kötü diye hepsi aynı olacak değil ki:10:

Gerçekten cok yiprandim 3 ay bana 30 yol gibi geldi ve bu donemi cok zor atlattim çok acı bir tecrübe oldu benim icin .suan 26 yaşındayım ve Ozel
bir şirket de çalışıyorum. Bu aday benimle 1 yıldır ilgileniyor ama ben hep erteledim olmaz dedim. Onunla ilgili 1 yıldır hic olumsuz bişey duymadim aksine herkes onu övüyor. Ama benim kafam cok karışık. Dış görünüş olarak da çok begenmiyorum . Sizce ne yapmaliyim

Son düzenleme:
kalbi önemlide hoşlanmadığınız bi insanlada nasıl konuşabilirsiniz ki? siz hoşlanıyor musunuz yoksa mantıklı geldiği için mi düşünüyor sunuz ?

kalbi önemlide hoşlanmadığınız bi insanlada nasıl konuşabilirsiniz ki? siz hoşlanıyor musunuz yoksa mantıklı geldiği için mi düşünüyor sunuz ?

çor çirkin değil aslında ama sanırım bende erkeklere karşı bir ön yargı oluştu. bir daha kimsenin elini bile tutamam gibi geliyor, kimseden hoşlanmıyorum

sizin yaşadığınız çelişkiyi bende yşaadım zamanında şu anda ikinci evliliğimi yaşıuorum çok mutluyum ALLAH şükür ikiz bebeklerimiz olacak..eğer karşındaki insanı yeterince tanıyorsanız çekinecek bişiy yok asla..
sürekli ben önceden evlenmiştim mantığıyla yaşmamak lazım geçmişe sünger çekip önünüze bakım mutlu olmak herkesin hakkı dilerim o insanı bulmuşsunuzdur.ilk aşamada çok iyi düşünüp karar verin..daha sonra mazinin üzerinde oyalanıp mutluluğu kaçırmayın derim..mutluluklar..[/

Annesi o daha çok küçükken vefat etmiş, üvey annesi var belkide bu yüzden içine kapanık biri.. kimseden emin olamıyorum, eski eşime çok güvenmiştim şimdi herkesten şüphe ediyorum malesef :(

Ben 1.5 senelik sevgiliyken evlendim ikinci esimle dugum gunu hissettigim tek sey gelinligi firlatip atip kacma istegiydi ;) iyiki kacmamisim dugun filsn bitip evimize gelince sabah beraber uyaninca inanilmax tarifsiz bi mutlulugun icine dustum alistim simdi
Hep uzuntumu cekicem dimi ama
Korkman dogal canim yasinalan surecler bunlar

Buarada simdi okudum iliski yasamiyormussunuz bu kadar geri cekms dis gorunus olarakta begenmiyorsan hic kafa yorma seni heycanlandirabilecek biri olsun

Geçmiş gitmiş olsun yaşadığın talihsiz olay. Darısı tüm benzer sorunu yaşayanların başına. Benim sana tavsiyem bu kişiye bir şans vermen. Arada bir zaman geçirebilirsiniz, sinemaya, tiyatroya gidin, beraber çay için sohbet edin, arkadaş gibi yaklaş ona. Kendinii yakın hissettiğinde de evlilik ile ilgili kaygılarını ve geçmişini paylaşabilirsin. Seninle gerçekten evlenmek ve seninle mutlu bir ömür sürmek isteyen birisi fikirlerine de değer verecektir ve bu sizi birbirinize daha da yaklaştıracaktır. Artı bu erkeklerden soğuma konusu ile ilgili de profesyonel bir yardım alabilirsiniz. Hem bu şekilde bir erkekle arkadaşlık seviyesinde vakit geçirmeniz bu durumu yenmenize de yardımcı olabilir :)) Hakkınızda hayırlısı olsun.

sürekli ben önceden evlenmiştim mantığıyla yaşmamak lazım geçmişe sünger çekip önünüze bakım mutlu olmak herkesin hakkı dilerim o insanı bulmuşsunuzdur.ilk aşamada çok iyi düşünüp karar verin..daha sonra mazinin üzerinde oyalanıp mutluluğu kaçırmayın derim..mutluluklar..[/

Annesi o daha çok küçükken vefat etmiş, üvey annesi var belkide bu yüzden içine kapanık biri.. kimseden emin olamıyorum, eski eşime çok güvenmiştim şimdi herkesten şüphe ediyorum malesef :(

merhaba haklısın kimseden emin olamamaktan fakat iyice tanıyıp emin olduktan sonra kararını verirsin.birde asla insanları kıyaslama yoluna girme çünkü herkes farklıdır.kıyaslama yaparsan işin içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.sadece elinden geldiğince vakit geçirin kararında acele etme..güvenememe konusununda da karşıya bişiyler belli etmemeye çalışın hayırlısı olsun sizin için...

Back
X