KIZLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR.

Oturmamış bir ilişki için çok erken başlamışsın düşünmeye.
Ama adamın çocukları olduğu gerçeğini asla değiştiremezsin. İyi günde, kötü günde babaları onların. Bunu değiştirmeye çalıştığın an kaybedersin zaten ki böyle bir hakkın da yok.
Bence zamana bırak bakalım nasıl yön verecek zaman size.

sütten agzı yanan yogurdu üfeleyerk yer.ikinci evlilik yaparken ilkinde düştüğünüz hatalara düşmek istememeniz çok normal.lakin seviyorsanız ve ondan eminseniz devam edin derim ben.çocuklar engel teşkil etmesin elbette babasıdır görücektir.

kesinlikle haklısın ama zamana bırakırken de düşünmeden duramıyor insan.

Netten tanışıp mutlu olan kadar mutsuz da çok.

İlişki rus ruleti gibidir ya kazanırsın ya kaybedersin.

Çocuklar bence sorun eğer birlikte yaşanacaksa buarada Trakya'lı mısın?

yani öz anne bağırsa sorun olmaz ama üvey anne olunca sorun olur. sürekli siz de mi kalıcaklar. bu arada zaten çocuklara kimsenin bağırmaya hakkı yok ama bunları bilip iyice düşünüp tartıp evlenin. ama annelerinde kalıp arada size geleceklerse ozaman biraz sabredin

tabiki görecek çocuklarını çocuklar gelip babasında kalacak mutlaka kalsında bu sorun olurmu diye düşünüyorum

Eski eşi nerde yaşıyor çocuklarıyla, Bursa'damı?
Kaç yaşında çocukları?
Ve neden boşanmışlar?

annesinde kalıyorlar zaten şuan ama ileride ne olur bilinmez

kesinlikle haklısın ama zamana bırakırken de düşünmeden duramıyor insan.
Bence adamın çocukları hem ilişkin için hem de maneviyatın için imtihan sana ve ciddi bir imtihan. Yeri gelir insan kendi çocuğuna dayanamaz. Bir de başkasının çocuklarını kendi çocuğun gibi sevmen mümkün değil. Bunun yanında da çocuk bunlar, suçları yok anne babalarından kaynaklı durumlar için günahsızlar yani. Bunu düşünerek olgun davranman lazım; yapabilirsen eğer.

Eski eşi nerde yaşıyor çocuklarıyla, Bursa'damı?
Kaç yaşında çocukları?
Ve neden boşanmışlar?
eski eşi trabzonda yaşıyor
biri 9 biri 4 yaşında
aldatma yüzünden ayrılmışlar kadın bununla evliyken başkasıyla kaçmış çocukların velayeti adamda ama kadın kaçtığı adamdan geri dönmüş çocukları almış

Sizin çocuğunuz yoksa bence evlenmeyin. Tamam aşk sevgi çok önemli ama aynı eve girince, çocuklar sorun olunca pişmanlıklar başlıyor. Birsürü konu var burada, ne kadar iyi davransalarda öz anne değiller, göze batıyor.

birde ben zaten çocukları çok severim ayrıca benim çocuğum olmama ihtimali yüksek

Malesef iki cocuklu olan bir adamla evlenmen cok buyuk sknti olucaktir birsey desen olmaz kissan olmaz iyi niyetli davransan anlamazlar
Kendini mshvedersin kendine denk birini bulmaya calis bence birinden hayal kirikligina ugrsmisken yeni bir maceraya atilmak bu bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…