- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
Ah çok zor canım Allah yardım etsin yaMerhaba arkadaşlar, eşimle aramda cinsel yakınlaşma anlamında soğukluk oldu. Doğum, sonrasında aramızda farklı gerginlikler oldu,ailelerimizle bazı sorunlar oldu, maddi yorgunluk ta eklenince ben iyice uzaklaştım. Biraz detay vereyim. Evimiz kira, doğal gaz bozuk ve ev sahibi yaptırmıyor. Su buz gibi ve ben duş ve gerekli bakımlar için çok zorlanıyorum. Kendimi bakımsız yorgun hissediyorum. Ev temizliği ve yemek için bile zorlanıyorum. Eşim birkaç kez yakınlaşmak istedi ben reddettim. Ama bu yüzden benden soğumasından korkuyorum. Nasıl kendimi psikolojik olarak hazırlayabilirim?
en mantıklısı evi değiştirmek :))))Merhaba arkadaşlar, eşimle aramda cinsel yakınlaşma anlamında soğukluk oldu. Doğum, sonrasında aramızda farklı gerginlikler oldu,ailelerimizle bazı sorunlar oldu, maddi yorgunluk ta eklenince ben iyice uzaklaştım. Biraz detay vereyim. Evimiz kira, doğal gaz bozuk ve ev sahibi yaptırmıyor. Su buz gibi ve ben duş ve gerekli bakımlar için çok zorlanıyorum. Kendimi bakımsız yorgun hissediyorum. Ev temizliği ve yemek için bile zorlanıyorum. Eşim birkaç kez yakınlaşmak istedi ben reddettim. Ama bu yüzden benden soğumasından korkuyorum. Nasıl kendimi psikolojik olarak hazırlayabilirim?
Aslında şofben güzel fikir ama ev sahibi ha yaptırdım ha yaptırıcam derken sürekli oyalıyor. Durum çok müsait değil, yine de alsak bile şimdi alırız adam doğal gazı yaptırır.Eskiler nasıl yapıyorduysa siz de öyşe yapabilirsiniz. Doğalgaz çalışmıyorsa durumunuz da müsaitsenucuza elektrikli şofbenlerden alın, mis gibi sıcak su işte :)
Keyfimden reddetmiyorum ki. Kendimi hazır hissetmeyince o moda giremiyorum. Kendimiz yaptıralım demek istemiyorum maddi olarak uygun değil şu dönem.Çok mu maliyetli doğalgaz sorunu? Duş çok gerekli bi ihtiyaç bence mutlaka doğalgaz sorununu çözün.
Ama su ısıtmak ve duş almak da atla deve değil, adamı iki kez reddedip soğumasından korkuyorum demeniz çok garip.
Evet öyle yapalım çünkü ister istemez uzaklaştırıyor bu durum. Ya da ben öyle hissediyorumEv sahibini sıkıştırın. Ya da siz yaptırıp kiradan düşün. Öyle söyleyin ev sahibine.
Yaklaşık 1 aydır yok. Ama ben haftada bir su ısıtıp duş alıyorum kattle da. O da hızlı hızlı içe sine olmuyorBence de en mantıklısı yaptırıp kiradan düşmeniz, ne zamandır yok sıcak su?
Aslında şofben güzel fikir ama ev sahibi ha yaptırdım ha yaptırıcam derken sürekli oyalıyor. Durum çok müsait değil, yine de alsak bile şimdi alırız adam doğal gazı yaptırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?