• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Merhaba arkadaşlar, eşimle aramda cinsel yakınlaşma anlamında soğukluk oldu. Doğum, sonrasında aramızda farklı gerginlikler oldu,ailelerimizle bazı sorunlar oldu, maddi yorgunluk ta eklenince ben iyice uzaklaştım. Biraz detay vereyim. Evimiz kira, doğal gaz bozuk ve ev sahibi yaptırmıyor. Su buz gibi ve ben duş ve gerekli bakımlar için çok zorlanıyorum. Kendimi bakımsız yorgun hissediyorum. Ev temizliği ve yemek için bile zorlanıyorum. Eşim birkaç kez yakınlaşmak istedi ben reddettim. Ama bu yüzden benden soğumasından korkuyorum. Nasıl kendimi psikolojik olarak hazırlayabilirim?

Merhaba arkadaşlar, eşimle aramda cinsel yakınlaşma anlamında soğukluk oldu. Doğum, sonrasında aramızda farklı gerginlikler oldu,ailelerimizle bazı sorunlar oldu, maddi yorgunluk ta eklenince ben iyice uzaklaştım. Biraz detay vereyim. Evimiz kira, doğal gaz bozuk ve ev sahibi yaptırmıyor. Su buz gibi ve ben duş ve gerekli bakımlar için çok zorlanıyorum. Kendimi bakımsız yorgun hissediyorum. Ev temizliği ve yemek için bile zorlanıyorum. Eşim birkaç kez yakınlaşmak istedi ben reddettim. Ama bu yüzden benden soğumasından korkuyorum. Nasıl kendimi psikolojik olarak hazırlayabilirim?
Ah çok zor canım Allah yardım etsin ya:(Su çok önemli su olmadan insan yıkanmayınca kendini zaten güzel hissetmio buda herşeyi etkiler. Bişekilde halletmeye çalış,kattle falan. erkekler bu durumu pek anlamaz. :KK12:

Çok mu maliyetli doğalgaz sorunu? Duş çok gerekli bi ihtiyaç bence mutlaka doğalgaz sorununu çözün.
Ama su ısıtmak ve duş almak da atla deve değil, adamı iki kez reddedip soğumasından korkuyorum demeniz çok garip.

Eskiler nasıl yapıyorduysa siz de öyşe yapabilirsiniz. Doğalgaz çalışmıyorsa durumunuz da müsaitsenucuza elektrikli şofbenlerden alın, mis gibi sıcak su işte :)

en mantıklısı evi değiştirmek :))))

Eskiler nasıl yapıyorduysa siz de öyşe yapabilirsiniz. Doğalgaz çalışmıyorsa durumunuz da müsaitsenucuza elektrikli şofbenlerden alın, mis gibi sıcak su işte :)
Aslında şofben güzel fikir ama ev sahibi ha yaptırdım ha yaptırıcam derken sürekli oyalıyor. Durum çok müsait değil, yine de alsak bile şimdi alırız adam doğal gazı yaptırır.

Çok mu maliyetli doğalgaz sorunu? Duş çok gerekli bi ihtiyaç bence mutlaka doğalgaz sorununu çözün.
Ama su ısıtmak ve duş almak da atla deve değil, adamı iki kez reddedip soğumasından korkuyorum demeniz çok garip.
Keyfimden reddetmiyorum ki. Kendimi hazır hissetmeyince o moda giremiyorum. Kendimiz yaptıralım demek istemiyorum maddi olarak uygun değil şu dönem.

Bizim kombi bozulduğunda ev sahibi yaptırmayı kabul etmedi bir türlü. Mecbur biz yaptırdık. Kış ortası bozuk kombi ile oturtmayacağımız için.

Siz de yaptırıp kiradan düşün. Kış ortası sıcak susuz ya da ısınma sorunu ile yaşamak çok zor.

Doğum yapalı ne kadar oldu. Sanırım yeni Doğum yaptınız biraz zaman tanıyın kendinize. Elbet herşey yoluna girer.

Demirbaşlarda kullanıcı hatası yoksa bunun zararını ev sahibi karşılamak zorunda onun keyfini beklemeyin arayıp söyleyin biz yaptırıp bu ay kiradan düşeceğiz bilginiz olsun diye.

Aslında şofben güzel fikir ama ev sahibi ha yaptırdım ha yaptırıcam derken sürekli oyalıyor. Durum çok müsait değil, yine de alsak bile şimdi alırız adam doğal gazı yaptırır.

Valla ev sahipleri ayrı dert, kiracılar ayrı dert. Allah herkese iyi ev sahipleri ve kiracılar versin. Bence bu soğukta sıkıntı çekeceğinize elektrikli şofben iş görür diye düşünüyorum. Ev nasıl ısınıyor bu arada? Doğalgazla değil sanırım değil mi?

bence ilk önce sıcak su sorununuzu çözün sonra zaten herşey yoluna girer ayrıca elektirikli şohbenler çok fiyatlı değil diye biliyorum eğer siz taktırırsanız taşınma durumunda götürürsünüz öyle zor birşey değil

Back
X