İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar kızlar fikirlerinizi yazın bakalım çeyizlik geceliklerim için :)

SEYMAYLMZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
449
30
68
bunların yanında altı tayt üstü tunik gibi pijemalar alıcam, birde şortlu takım alıcam bi kaç tane..

başka bişeye ihtiyaç var mı sizce bi bakın bakalım ?

yada yeni evli arkadaşlar tavsiye verebilirler mi, şu rahat, bundan mutlaka olsun dedikleri bişeyler var mı ?

Eklentiler

• $IMAG1586.webp
    $IMAG1586.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 482
  • $IMAG1587.webp
    $IMAG1587.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 519
  • $IMAG1588.webp
    $IMAG1588.webp
    16 KB · Görüntüleme: 603
  • $IMAG1589.webp
    $IMAG1589.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 441
  • $IMAG1590.webp
    $IMAG1590.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 421
  • $IMAG1591.webp
    $IMAG1591.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 460
  • $IMAG1593.webp
    $IMAG1593.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 527
  • $IMAG1594.webp
    $IMAG1594.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 493
  • $IMAG1595.webp
    $IMAG1595.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 464
hepsi çok güzeller :nazar: ama ben en çok sabahlıklı olan siyah saten takımı beğendim :34: birde alt saten uzun , üst penye askılı takımlar var onlarda çok hoş , bir bak derim..

benimde favorim o, hatta içine değişik renklerde giymek içinde bişeyler alıcam, saten penye olayınada bakarım sağol ;)

Bende bugün 2 adet farklı renk lejardin sütyen aldım ..Umarım araştırdığım gibi çıkar. Lejardin in göğüsleri 2 beden büyük gösteren sihirli sütyeni.. salı çarşamba gelir.. Gelince deneyimlerimi paylaşırım arkadaşlar..

canım hangi siteden ne kadara aldın

geceliklerinin hepsi çok güzel güle güle kullan:16:
şortlu takımlardan da alabilirsin, ben saten dokulu şeyleri daha kullanışlı buluyorum:6:
bi de zaten bunlar devamlı giyilmiyor, bence biraz da pijama takımı al, en çok ona ihtiyaç duyuyorum şahsen ben:1:
zaten ben ne iççamaşırına ne geceliğe ne pijamaya doyamıyorum , hala almaya devam ediyorum:1:
bence ihtiyacın kadar al, evlendikten sonra da alırsın

geceliklerinin hepsi çok güzel güle güle kullan:16:
şortlu takımlardan da alabilirsin, ben saten dokulu şeyleri daha kullanışlı buluyorum:6:
bi de zaten bunlar devamlı giyilmiyor, bence biraz da pijama takımı al, en çok ona ihtiyaç duyuyorum şahsen ben:1:
zaten ben ne iççamaşırına ne geceliğe ne pijamaya doyamıyorum , hala almaya devam ediyorum:1:
bence ihtiyacın kadar al, evlendikten sonra da alırsın

evet ya, biraz insan içine çıkarken giyilebilecek gibi şeylerde almam gerekiyor sanırsam :D

Bende bugün 2 adet farklı renk lejardin sütyen aldım ..Umarım araştırdığım gibi çıkar. Lejardin in göğüsleri 2 beden büyük gösteren sihirli sütyeni.. salı çarşamba gelir.. Gelince deneyimlerimi paylaşırım arkadaşlar..

ben hata yaptım o sütyen takımını alırken, dolgun görünsün diye bir beden küçük aldım ama sırtı kapanmıyor. geri vermeklede uğrasmak istemedim arkasına aparat alıcam artık napayım :(

Pazertesi günü verdiğim canım siparişlerim geldi ben şimdiden çok beğendim. Ofiste olduğum için deneyemedim ama bu akşam ilk işim bu olacak. Taksitleri bittince bi alışveriş daha yaparız artık dimi :p Bu arada siteyi tavsiye ederim facebooktan buldum fiyatları gayet iyi. onlineiçgiyim.com diye biyer.

Eklentiler

• $DSC_2401.webp
    $DSC_2401.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 248
Pazertesi günü verdiğim canım siparişlerim geldi ben şimdiden çok beğendim. Ofiste olduğum için deneyemedim ama bu akşam ilk işim bu olacak. Taksitleri bittince bi alışveriş daha yaparız artık dimi :p Bu arada siteyi tavsiye ederim facebooktan buldum fiyatları gayet iyi. onlineiçgiyim.com diye biyer.

vücut çorabı hee :))))))) bende alsam mı acaba diye düşünüyorum ama giyerken utanır mıyım ki :)) cesaret edemedim :))

bence şimdilik bunlar yeterli canım,
genelde 1 defa giyilip bırakılıyor :1:
evlendikten sonra eşinin hoşuna gidiyorsa başka modellerden alırsın.

zaten o kadar çok harcadım ki alıcam desemde param yok :DD mecbur beyimin zevkine göre bi yol izlicem artık :)) evlendikten sonra alırım onun istediklerinden :))

kızlar bence biraz da spor seksi takımlardan alın:1: şort askılı evin içinde giyersiniz ama şort boxer şeklinde olmasın gizli seksi işe yarar diğerlerinden cok almayın fazla giyilmiyor bi kere giyiyosunuz

Back
X