Le Jardin Güzelmiş nerden aldın ve ne kadara?
Bende bugün 2 adet farklı renk lejardin sütyen aldım ..Umarım araştırdığım gibi çıkar. Lejardin in göğüsleri 2 beden büyük gösteren sihirli sütyeni.. salı çarşamba gelir.. Gelince deneyimlerimi paylaşırım arkadaşlar..
canım yeni evli olarak dolabında mutlaka jartiyer takım olsun
Le Jardin Güzelmiş nerden aldın ve ne kadara?
geceliklerinin hepsi çok güzel güle güle kullan
şortlu takımlardan da alabilirsin, ben saten dokulu şeyleri daha kullanışlı buluyorum
bi de zaten bunlar devamlı giyilmiyor, bence biraz da pijama takımı al, en çok ona ihtiyaç duyuyorum şahsen ben
zaten ben ne iççamaşırına ne geceliğe ne pijamaya doyamıyorum , hala almaya devam ediyorum
bence ihtiyacın kadar al, evlendikten sonra da alırsın
Bende bugün 2 adet farklı renk lejardin sütyen aldım ..Umarım araştırdığım gibi çıkar. Lejardin in göğüsleri 2 beden büyük gösteren sihirli sütyeni.. salı çarşamba gelir.. Gelince deneyimlerimi paylaşırım arkadaşlar..
Kesinlikle Babydollda bulundurmalısın dolabında. Mesela;
Eki Görüntüle 712513 Eki Görüntüle 712514 Eki Görüntüle 712515
internet sitelerinden aldım ama hangisiydi hatırlamıyorum 6950 kodu, böyle nette araştırırsan bulabilirsin canım..
Pazertesi günü verdiğim canım siparişlerim geldi ben şimdiden çok beğendim. Ofiste olduğum için deneyemedim ama bu akşam ilk işim bu olacak. Taksitleri bittince bi alışveriş daha yaparız artık dimiBu arada siteyi tavsiye ederim facebooktan buldum fiyatları gayet iyi. onlineiçgiyim.com diye biyer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?