İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar kızlar fikirlerinizi yazın bakalım çeyizlik geceliklerim için :)

SEYMAYLMZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
449
30
68
bunların yanında altı tayt üstü tunik gibi pijemalar alıcam, birde şortlu takım alıcam bi kaç tane..

başka bişeye ihtiyaç var mı sizce bi bakın bakalım ?

yada yeni evli arkadaşlar tavsiye verebilirler mi, şu rahat, bundan mutlaka olsun dedikleri bişeyler var mı ?

Eklentiler

• $IMAG1586.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 481
  • $IMAG1587.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 518
  • $IMAG1588.webp
    16 KB · Görüntüleme: 602
  • $IMAG1589.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 440
  • $IMAG1590.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 420
  • $IMAG1591.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 459
  • $IMAG1593.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 526
  • $IMAG1594.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 492
  • $IMAG1595.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 463
hepsi çok güzeller ama ben en çok sabahlıklı olan siyah saten takımı beğendim birde alt saten uzun , üst penye askılı takımlar var onlarda çok hoş , bir bak derim..

benimde favorim o, hatta içine değişik renklerde giymek içinde bişeyler alıcam, saten penye olayınada bakarım sağol

Le Jardin Güzelmiş nerden aldın ve ne kadara?

Bende bugün 2 adet farklı renk lejardin sütyen aldım ..Umarım araştırdığım gibi çıkar. Lejardin in göğüsleri 2 beden büyük gösteren sihirli sütyeni.. salı çarşamba gelir.. Gelince deneyimlerimi paylaşırım arkadaşlar..

canım hangi siteden ne kadara aldın

geceliklerinin hepsi çok güzel güle güle kullan
şortlu takımlardan da alabilirsin, ben saten dokulu şeyleri daha kullanışlı buluyorum
bi de zaten bunlar devamlı giyilmiyor, bence biraz da pijama takımı al, en çok ona ihtiyaç duyuyorum şahsen ben
zaten ben ne iççamaşırına ne geceliğe ne pijamaya doyamıyorum , hala almaya devam ediyorum
bence ihtiyacın kadar al, evlendikten sonra da alırsın

evet ya, biraz insan içine çıkarken giyilebilecek gibi şeylerde almam gerekiyor sanırsam

ben hata yaptım o sütyen takımını alırken, dolgun görünsün diye bir beden küçük aldım ama sırtı kapanmıyor. geri vermeklede uğrasmak istemedim arkasına aparat alıcam artık napayım

Pazertesi günü verdiğim canım siparişlerim geldi ben şimdiden çok beğendim. Ofiste olduğum için deneyemedim ama bu akşam ilk işim bu olacak. Taksitleri bittince bi alışveriş daha yaparız artık dimi Bu arada siteyi tavsiye ederim facebooktan buldum fiyatları gayet iyi. onlineiçgiyim.com diye biyer.

Eklentiler

• $DSC_2401.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 247

vücut çorabı hee :))))))) bende alsam mı acaba diye düşünüyorum ama giyerken utanır mıyım ki :)) cesaret edemedim :))

bence şimdilik bunlar yeterli canım,
genelde 1 defa giyilip bırakılıyor
evlendikten sonra eşinin hoşuna gidiyorsa başka modellerden alırsın.

zaten o kadar çok harcadım ki alıcam desemde param yok D mecbur beyimin zevkine göre bi yol izlicem artık :)) evlendikten sonra alırım onun istediklerinden :))

kızlar bence biraz da spor seksi takımlardan alın şort askılı evin içinde giyersiniz ama şort boxer şeklinde olmasın gizli seksi işe yarar diğerlerinden cok almayın fazla giyilmiyor bi kere giyiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…