- Konu Sahibi superherogirl
-
berkerim ve YagmurunElleri canlarım benim ya biliyorum onları da burası küçük bir yer Penti'nin Fit15'ini bile zar zor buldum.Onu hiç bulamam ki yaaOff internetten de sipariş etsem şimdi yetişmez ki off yaa Normal burnu dikişsiz çorap çok mu çirkin durur ki?
berkerim ve YagmurunElleri canlarım benim ya biliyorum onları da burası küçük bir yer Penti'nin Fit15'ini bile zar zor buldum.Onu hiç bulamam ki yaaOff internetten de sipariş etsem şimdi yetişmez ki off yaa Normal burnu dikişsiz çorap çok mu çirkin durur ki?
canım bulamazsan evde kendinde yapabilirsin çorabı biraz kesip sonra kestiğin yeri biraz kıvırıp dik istediğin gibi olur
Ayakkabının modeline benzer bi fotoyu ekle öyle söyleyelim istersen
Lekelerin çok mu belli oluyor,sen kendin beğenmediğin için sana öyle geliyo olabilir
canım bulamazsan evde kendinde yapabilirsin çorabı biraz kesip sonra kestiğin yeri biraz kıvırıp dik istediğin gibi olur
canım bacak fondotenı kullan daha ıyı olur .
ama sımdı super ınce coraplar da var ,varlıgı yoklugu bellı degıl .
burnu acık oluyor ,aksam da oldugu ıcın kımse farketmez onlardan kullan
Burnu açık çorabı burada bulmam imkansız Fit15'i bile çok zor buldum canım.Bacak fondötenim vardı Sally Hansen'ın ama Izmir'de kaldı,normal fondöten sürsem Maybelline Affinitone kullanıyorum.Çok çaresizim ya en olmadı babet giyeceğim:S
Canım baktım fotoya sen en iyisi onu çorapsız giy
Dikkat çekmez o kadar
penti bulduysan kesin oda vardır canım
olmadı sen kes çorabı dikkatlice ve dik
canım bu arada netten sıparıs vermen cok mu ımkansız tatlım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?