Kızlar adetime 3 gün kaldı ksık ağrım göğüslerimde az biraz hassasiyet göğüs ucu kaşıntısı arada da mide bulantım var başım dönüyor arada ve sivilcelendim bugün test yaptım anında ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim adetime 3 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani ne yapabilirim? Gidip kan testi verip sonucu öğrenebilirsiniz.
Çizgiyi net görüyorum ben.y
kan testi vermem için erken değil dimiNasıl yani ne yapabilirim? Gidip kan testi verip sonucu öğrenebilirsiniz.
Çizgiyi net görüyorum ben.
Yakınlarım şuanda kan verme koyulaşmayı takip et dedi o yüzden sordumNasıl yani ne yapabilirim? Gidip kan testi verip sonucu öğrenebilirsiniz.
Çizgiyi net görüyorum ben.
Tabi birkaç gün beklerseniz daha iyi olur hatta adet gününüzde verebilirsiniz.Yakınlarım şuanda kan verme koyulaşmayı takip et dedi o yüzden sordum
Teşekkür ederimTabi birkaç gün beklerseniz daha iyi olur hatta adet gününüzde verebilirsiniz.
Bence adet gününün geçmesini bekle ve adet günün geçince tekrar test yap eğer koyulaşma varsa testte gidip kan verebilirsinKızlar adetime 3 gün kaldı ksık ağrım göğüslerimde az biraz hassasiyet göğüs ucu kaşıntısı arada da mide bulantım var başım dönüyor arada ve sivilcelendim bugün test yaptım anında ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim adetime 3 gün var
Var gibiKızlar adetime 3 gün kaldı ksık ağrım göğüslerimde az biraz hassasiyet göğüs ucu kaşıntısı arada da mide bulantım var başım dönüyor arada ve sivilcelendim bugün test yaptım anında ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim adetime 3 gün var
Kızlar sağlık ocağına gidemedim ama artımed yalancı pozitif yazıları gördüm bende duratest aldım 5 dakikada bu çizgi çıktı sizce bu marka güvenilir mi? Aklımda soru işaretleri var adetime 2 gün kaldıKızlar adetime 3 gün kaldı ksık ağrım göğüslerimde az biraz hassasiyet göğüs ucu kaşıntısı arada da mide bulantım var başım dönüyor arada ve sivilcelendim bugün test yaptım anında ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim adetime 3 gün var
....Kızlar sağlık ocağına gidemedim ama artımed yalancı pozitif yazıları gördüm bende duratest aldım 5 dakikada bu çizgi çıktı sizce bu marka güvenilir mi? Aklımda soru işaretleri var adetime 2 gün kaldı
Yaa gerçekten miCanım muhtemelen var, şu anda da kan versen çıkar. Sadece erken öğrenilince 2 günde bir artışı takip etmen gerekiyor stres olurum dersen bi kaç gün daha bekle öyle kan ver derim, ama çok erken öğrenip defalarca kan verenler de var karar senin![]()