Kızlar fikrinize ihtiyacım var ne yapmalıyım nolur

asdfgh_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
48
5
1
20
Kızlar adetime 3 gün kaldı ksık ağrım göğüslerimde az biraz hassasiyet göğüs ucu kaşıntısı arada da mide bulantım var başım dönüyor arada ve sivilcelendim bugün test yaptım anında ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim adetime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_9436.webp
    IMG_9436.webp
    54 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_9435.webp
    IMG_9435.webp
    11 KB · Görüntüleme: 55
Nasıl yani ne yapabilirim? Gidip kan testi verip sonucu öğrenebilirsiniz.
Çizgiyi net görüyorum ben.

Kızlar adetime 3 gün kaldı ksık ağrım göğüslerimde az biraz hassasiyet göğüs ucu kaşıntısı arada da mide bulantım var başım dönüyor arada ve sivilcelendim bugün test yaptım anında ikinci çizgi çıktı hamile olabilir miyim adetime 3 gün var
Bence adet gününün geçmesini bekle ve adet günün geçince tekrar test yap eğer koyulaşma varsa testte gidip kan verebilirsin

Var gibi

Kızlar sağlık ocağına gidemedim ama artımed yalancı pozitif yazıları gördüm bende duratest aldım 5 dakikada bu çizgi çıktı sizce bu marka güvenilir mi? Aklımda soru işaretleri var adetime 2 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_9446.webp
    IMG_9446.webp
    76 KB · Görüntüleme: 26
Canım muhtemelen var, şu anda da kan versen çıkar. Sadece erken öğrenilince 2 günde bir artışı takip etmen gerekiyor stres olurum dersen bi kaç gün daha bekle öyle kan ver derim, ama çok erken öğrenip defalarca kan verenler de var karar senin 🙏🏼

Canım muhtemelen var, şu anda da kan versen çıkar. Sadece erken öğrenilince 2 günde bir artışı takip etmen gerekiyor stres olurum dersen bi kaç gün daha bekle öyle kan ver derim, ama çok erken öğrenip defalarca kan verenler de var karar senin 🙏🏼
Yaa gerçekten mi 🥹 Adet günümde kan veriyim o zaman çok sağolun ❤️‍🔥

Back
X