• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikrinize ihtiyacım var

Wonria

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Ocak 2017
4.125
9.946
158
Antalya
Kızlar bişey sorucağım :) şimdi eşimin Arkadaşı bir ev bulmuş.. Ev havuzlu sitenin içinde teras katta ama sanırım cam mekan yapıp kapatmışlar. Herneyse Eşim o apartmanın yöneticisi ile konuştu eve girince ücretsiz oturacakmışız işte Sadece eşim havuzunu temizlicekmiş.. Bahçesine su filan vercekmiş ha birde haftada bir merdiven temizliği varmış.. Şuanki evimiz 2.kat kirasıda 750 acaba napayım kararsizım taşınsak mı diye. Yada böyle biyerde oturanınız var mı ki..

kızlsr yalnıs anlamışsınız terası Cam balkon yapmışlar sanırım

Yok ama öyle bi yerde otursam ne güzel olurdu :KK76:
Bırak siteyi mahalleyi bile temizlerim kız
Kız zaten eşim ben yapcam diyor çünkü şuan bulunduğumuz yerinde bahçesi filan var eşim çok seviyor bu tür şeylerle uğraşmayı. Ama işin içinde haftada bir merdiven temizliği varmış. Haftada 1 çok değil mi ya

Kız zaten eşim ben yapcam diyor çünkü şuan bulunduğumuz yerinde bahçesi filan var eşim çok seviyor bu tür şeylerle uğraşmayı. Ama işin içinde haftada bir merdiven temizliği varmış. Haftada 1 çok değil mi ya
Benım apartmana salı ve cumaları geliyorlar ıkı kez

🤭🤭🤭 Şu zenginlerin evleri sade cam kaplı ya sen öyle zannetin herhalde 🤭🤭
Bu arada yaşadığım şehir Antalya. Serin olsada bişey olmaz diye düşünüyorum :)
Evet Valla oyle zannettim tavanları falan da cam oluyor yatak odalarının 😂😂
Bakarsınız ya denersiniz en azından. Apartmanda yasayanlar ıyı arastırın. İnan evden daha onemlı yasayanlar. Ev super cikar da huzur vermezler Allah korusun.

Apartman temizliği dediğin nedir kız bi süpürge bi vileda sen silersin eşin süpürür cok vaktini almaz işin ucunda havuzlu sitede oturmak var uyanık ol:KK76:

Apartman temizliği dediğin nedir kız bi süpürge bi vileda sen silersin eşin süpürür cok vaktini almaz işin ucunda havuzlu sitede oturmak var uyanık ol:KK76:
Ben zaten yardım ederim. Orda sorun yokta bilmiyorum işte :D kararsızım :) neyse bakalım artık

Evet Valla oyle zannettim tavanları falan da cam oluyor yatak odalarının 😂😂
Bakarsınız ya denersiniz en azından. Apartmanda yasayanlar ıyı arastırın. İnan evden daha onemlı yasayanlar. Ev super cikar da huzur vermezler Allah korusun.
İşte o yüzden de şans ya belki iyi çıkar belki kötü bilemiyorum.. şuan oturduğum apartman 3 katlı mesela ama herkesle aile gibi olduk o derece iyi insanlar..

İşte o yüzden de şans ya belki iyi çıkar belki kötü bilemiyorum.. şuan oturduğum apartman 3 katlı mesela ama herkesle aile gibi olduk o derece iyi insanlar..
Tahmin edebiliyorum oyuzden hatırlatmak istedim
İnsanları gordukce evın guzellıgı falan ne kadar onemsizmıs dedım kendı yasadıgım yer ıcın. Burda da goruyoruz konuları malum.
Ev kıranda cok degıl İstanbula bakarak.
Cebine kalacak. Bılemedım hangısı hayırlısıysa o olsun diyelim

Back
X