Biraz soğuk olmaz mı ne kadar bi kullanım alanı camekan ?
[/QUOTE
1+1 miş henüz görmedim de eşim yarın bakcak. Ama ben kararsız kaldım.
Evet canım. 1+1 miş. Balkon terası cam mekanmışAynen kışın soğuk olur komple camla mı kapalıymış?
Kız zaten eşim ben yapcam diyor çünkü şuan bulunduğumuz yerinde bahçesi filan var eşim çok seviyor bu tür şeylerle uğraşmayı. Ama işin içinde haftada bir merdiven temizliği varmış. Haftada 1 çok değil mi yaYok ama öyle bi yerde otursam ne güzel olurdu
Bırak siteyi mahalleyi bile temizlerim kız
Ben evin duvarı cam sandım agagagagagagaga olsun terası var. Terasta severım benkızlsr yalnıs anlamışsınız terası Cam balkon yapmışlar sanırım
Evet canım. Yani açık olan biryeri yokmuş.kızlsr yalnıs anlamışsınız terası Cam balkon yapmışlar sanırım
1+1 bildiğimiz ev. Terası mı cammıș?Evet canım. 1+1 miş. Balkon terası cam mekanmış
Benım apartmana salı ve cumaları geliyorlar ıkı kezKız zaten eşim ben yapcam diyor çünkü şuan bulunduğumuz yerinde bahçesi filan var eşim çok seviyor bu tür şeylerle uğraşmayı. Ama işin içinde haftada bir merdiven temizliği varmış. Haftada 1 çok değil mi ya
Olsun oda cok havalı duruyor valla hem açarsın ki istediğin zamanEvet canım. Yani açık olan biryeri yokmuş.
Ben evin duvarı cam sandım agagagagagagaga olsun terası var. Terasta severım ben
Evet Valla oyle zannettim tavanları falan da cam oluyor yatak odalarınınŞu zenginlerin evleri sade cam kaplı ya sen öyle zannetin herhalde
Bu arada yaşadığım şehir Antalya. Serin olsada bişey olmaz diye düşünüyorum :)
Apartman temizliği dediğin nedir kız bi süpürge bi vileda sen silersin eşin süpürür cok vaktini almaz işin ucunda havuzlu sitede oturmak var uyanık olKız zaten eşim ben yapcam diyor çünkü şuan bulunduğumuz yerinde bahçesi filan var eşim çok seviyor bu tür şeylerle uğraşmayı. Ama işin içinde haftada bir merdiven temizliği varmış. Haftada 1 çok değil mi ya
Ben zaten yardım ederim. Orda sorun yokta bilmiyorum işteApartman temizliği dediğin nedir kız bi süpürge bi vileda sen silersin eşin süpürür cok vaktini almaz işin ucunda havuzlu sitede oturmak var uyanık ol
İşte o yüzden de şans ya belki iyi çıkar belki kötü bilemiyorum.. şuan oturduğum apartman 3 katlı mesela ama herkesle aile gibi olduk o derece iyi insanlar..Evet Valla oyle zannettim tavanları falan da cam oluyor yatak odalarının
Bakarsınız ya denersiniz en azından. Apartmanda yasayanlar ıyı arastırın. İnan evden daha onemlı yasayanlar. Ev super cikar da huzur vermezler Allah korusun.
Tahmin edebiliyorum oyuzden hatırlatmak istedimİşte o yüzden de şans ya belki iyi çıkar belki kötü bilemiyorum.. şuan oturduğum apartman 3 katlı mesela ama herkesle aile gibi olduk o derece iyi insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?